[quote=VOBiX;84273]bugünkü teneke madalya parderiye[/quote]
[quote=unlimitted;84120]dow 7.903,26! ;)[/quote]
torpil kokusu alıyorum! :..:
Printable View
[quote=VOBiX;84273]bugünkü teneke madalya parderiye[/quote]
[quote=unlimitted;84120]dow 7.903,26! ;)[/quote]
torpil kokusu alıyorum! :..:
[quote=unlimitted;84355]torpil kokusu alıyorum! :..:[/quote]
Takma kafana..Madalyalar da teneke zaten :..: Onu beşverde bugün GAP a limit varmı limit:..::..:
Dün gece hazırladığım yukarı plansı öne alalım...
[QUOTE=catedral;84319][B]Şimdide yukarı plans yapma zamanı.. [/B]
Muhtemelen 32.225 seviyelerinden ve üstünden açılış olacaktır..
32.575 te kuvvetli direnç mevcut..Burayı geçebilirsek 32.600 - 32.850 aralığı zor bir bölge.
Eğerki geçilebilirse 32.850 - 33.250 pembe kanal hareketine gireriz..
Olası ralli durumları 33.750 seviyelerinde son bulacaktır.
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=gbmm5xf3iyhoegsputwo.png][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/gbmm5xf3iyhoegsputwo.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
Hiii şimdi sevgili Cbaykus daha çizgi yokmuydu diyecekkk:)
[quote=Astatin;84357]Takma kafana..Madalyalar da teneke zaten :..: Onu beşverde bugün GAP a limit varmı limit:..::..:[/quote]
sky is the limit....japonlar bozdu yaw acilisi...ama bize ilave uzun firsati verdi...bugun bi %3 yukari yapariz diye dusunuyorum...dedigim seviyelere gelirse duruma yine bakariz
fdowun yönü aşagı gözüküyor...gün içi....
uyumsuzluklara göre...
dünden flattı... sistemlerin al durumuna göre kısa önceliğim.......
dün kapattıgımız kısaları yukardan yerine koyacagım....
[quote=Astatin;84357]Takma kafana..Madalyalar da teneke zaten :..: Onu beşverde bugün GAP a limit varmı limit:..::..:[/quote]
yaw bi teneke için torpil olii, düşün artık madalya altın olsa noolcek euhuehue.
gapi boşver abi, ne kadar limitsiz olursa olsun, aha puh buraya yazıyorum. şubat vade 25.000 görecek.
dow niye yaptı bunu? kısalarımı erken kapattığımı anladılar, yaw dediler arkadaş trenden erken indi, bi daha da binemedi, bi geri vites yapalım da alalım onsuz olmaz bu tren yürümez dediler de ondan. :..:
EFG ile DSI trader'ları aynı olmasa bile kardeş taraftalar. ikisinin maliyet ve ortalamasına bakarsanız toplam kar-zararın az bişey DSI leyhinde olduğunu göreceksiniz. ki kısada olan taraf olarak mevcut konjönktürde çok normal...
e bu saatten sonra da birisinin + yapacağı yönde şelale veya ralli olacak demektir.
bu da mevcut ekonomik koşullarda heralde 40.000 deil 25.000 olur.
bugünkü zıplama EFG'nin mal boşaltma zıplaması olacaktır.
nası analiz ama! .dng uzun!!! . :..:
gnd. bugün trade günü olacağını seziyorum :)
[QUOTE=jelibon;84350]sp 804 altına atmayınca, hatta otorite nokta tekip ettiğinden, dün piyasayı döndürdü.
büyük olasılıklı beklenti 7550 üzeri dönüştü zaten ama insan yaklaştıkça tabii panikliyor.
burada esas tradein 18 i itibarıyla yapılmasının faydalı olacağını düşünüyorum. yoksa böyle gapler olabiliyor işte. yani 18 ine kadar geceleri flat. günlük neye yetmiyor.
18 i sonrası rahat.
sevgiler.[/QUOTE]
gözünü seveyim kapitalizmin :)
[QUOTE=Vob Trader;84363]gözünü seveyim kapitalizmin :)[/QUOTE]
şeytanın bacağını kırdın bu sefer.:..:
[URL="http://us.rd.yahoo.com/finance/finhome/topstories/apf/*http://biz.yahoo.com/ap/090212/wall_street.html"][B][SIZE=5][COLOR=#18479b]Stocks mixed after report of mortgage subsidies[/COLOR][/SIZE][/B][/URL][COLOR=#959696]- AP[/COLOR]
The stock market has made a late-day comeback, hoping that homeowners will get more help with their mortgages. A Reuters report that the government plans to subsidize troubled homeowners' mortgage payments helped the Dow Jones industrial average pare sharp losses Thursday afternoon and finish down less than 7 points.
DJ şahlanışının tetiği..Bu tip haberlere bir kere bile doğru tarafda ykalandığımı hatırlamıyorum:)
Haberturkde sabah sabah bu haber var
Sözde soykırımı ABD Kongresi'ne getirdiler
Ermeniler yeni bir tasarı için destek arayışına resmen başlandı
13.02.2009 08:47[IMG]http://www.haberturk.com/2009/02/13/kuturesim/ERMENIIIDDNDNDDNSDSD.jpg[/IMG]Ermeniler, sözde Ermeni soykırımının Amerikan Kongresi tarafından tanınmasını öngören yeni bir tasarı için destek arayışına resmen başladı.
Amerikan Ulusal Ermeni Komitesi'nden (ANCA) yapılan açıkmaya göre, sözde soykırımın tanınması istenen mektup, kongre üyeleri Adam Schiff, George Radanovich, Frank Pallone ve Mark Kirk tarafından kongrede imzaya açıldı.
ANCA Yöneticisi Aram Hamparian, "Bugün, Amerika, Ermenistan ve dünya çapındaki milyonlarca Ermeni olarak Ermeni soykırımının ABD kongresi tarafından tanınmasına yönelik yeni girişimin başlatılmasını memnuniyetle karşılıyoruz" dedi. Hamparian, sözde soykırımın tanınması konusunda son aşamaya geldiklerini iddia etti.
Başkan Barack H. Obama ve Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, seçim döneminde Ermeni iddialarını tanıyacaklarına dair söz vermişti. Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın da geçmişte Ermeniler'i desteklediği biliniyor.
2007 yılında bu yöndeki tasarı, Dışilişkiler Kongresi'nde kabul edilmiş, ancak eski Başkan George W. Bush'un da baskısıyla Temsilciler Meclisi'ne gelmesi engellenmişti. Türkiye, sözkonusu tasarının Dışilişkiler Kongresi'nde kabul edilmesinin ardından Washington Büyükelçisi Nabi Şensoy'u 'istişarelerde bulunmak üzere' bir haftalığına geri çekmişti.
[QUOTE=jelibon;84365]şeytanın bacağını kırdın bu sefer.:..:[/QUOTE]
ya sen ne diosun :) 8 gecedir güne ters başlıom + kapıorum dün yatay başladım - kapadım. ne yalan söyliyim 7800 de bu hareketi bekliodum ben 1oo puan sarktık. Olsun o kdrda. Sabah + ile başlamanın heyecanını yaşıom şu an günler sonra:D hehehehe