[QUOTE=Astatin;84377]GAP imi yedim bekliyorum :)[/QUOTE]
çok utanıyorum ama bende kapattım kısaları..:..: 32,500 short cover olduk..:)
Printable View
[QUOTE=Astatin;84377]GAP imi yedim bekliyorum :)[/QUOTE]
çok utanıyorum ama bende kapattım kısaları..:..: 32,500 short cover olduk..:)
dünkü 32400 uzunları kapatıp,32650 den kısa...
günaydın dostlar,bikaç gündür karanlıkları oynuyor olsamda
[QUOTE=abka;84380]foruma artık misafir kabul edilmiyor mu..[/QUOTE]
salon dar geldiği için edilmiyor .dng
32725 de yük boşaltmak için sıraya girdim
[QUOTE=emrehan;84354]Forum ahalisi Advanced Get 8.0 versiyonunu kullanan varmı rica etsem.[/QUOTE]
Burada torrentler var [url]http://www.torrentreactor.net/find/advanced-get-eod-torrent[/url]
sistem salıdan beri sat da..ama son hareketle short cover e çok yaklaşmış..32700 sisteme göre kuv. direnç olarak duruyor..
[QUOTE=jerfin;84381]çok utanıyorum ama bende kapattım kısaları..:..: 32,500 short cover olduk..:)[/QUOTE]
Utanacak bi şey yapmadınki. Akşam herkes bi zar attı. Herkesin kısmetine.
Herkese günaydın derken sağlık huzur ve birazda kazanç diliyorum.
[QUOTE=hexa;84374]Jelibon nerelerdesin Altın 950 oldu satış yapsam mı bugün için öngörün? Dolar için 3 gün önce APSD?? var demişti astatin sürekli düşüyordu peki bugün daha yükselir mi? Bugün avrupa büyüme verisi varmış: EUR GSYH (Mevsimsellikten Arındırılmış) (q/q) (Q4) 12:00 USD Michigan Üniversitesi Güven Endeksi (Şub) 17:00[/QUOTE]
sabırla 850 beklenmeli.
çok yukardan alda açtılar...
normalde fdow aşagı gibi...
mecbur uzadık... sistem öncelikli...
sat verir kısalırız..napalım....
Bugun yukarı trend olma ıhtımalı var.
S&P halen yatayda, bunu da kullanırlar sanırım, yurt dısı yatay olunca en ıdeal durum, dıledıgını yaparsın tahtada...
32500 lerde takılırsak,tobo oluşurmu ki..bu arada flat oldum...sistem enter verinceye kadar(al deyinceye kadar) bekleyeceğim..uyumsuzluklar var..