32500 altında tekrar kısaya döner sistemler
Printable View
32500 altında tekrar kısaya döner sistemler
[quote=SEYYAH;84404]sen bana bakma canım kardeşim.ben beklemem...hem bak gidiyor daha...
ben karı gördüm mü kaçarım...
ben PLANS yapıyorum.ve piyasa o plans dahilinde gidiyorsa arada bi yerde binip yine arada bi yerde iniyorum.
ben böyle mutluyum sen kendi işine bak.süper inek otis seni :..:[/quote]
dayı cesur inek otis diycen bu arada 725 yazmıştım gittiler forza italya beee.lelele
Dün bu günkü tepkinin en güzel izahını cırcır yaptı. Dedilerki ona ortalık bu kadar bozduğu halde neden uzunda kaldın? O da dediki çok düşmüştüde ondan aldım. Aslında bu da bi sistem. Bende bunu çok zaman dikkate alırım.
bence bugun vob da 33.100 ler gorulecektir. ayin 11 inde kirdigi yukselen trend destegine kadar (~33.100) bir yukselis bekliyorum, sonrasi kisa
[QUOTE=parderi;84408]Dün bu günkü tepkinin en güzel izahını cırcır yaptı. Dedilerki ona ortalık bu kadar bozduğu halde neden uzunda kaldın? O da dediki çok düşmüştüde ondan aldım. Aslında bu da bi sistem. Bende bunu çok zaman dikkate alırım.[/QUOTE]
3gunde toplam %15 düştügü zamanlar oldu
dax direnç 4475 gibi
vade basından pasta rica etsek
[QUOTE=parderi;84408]Dün bu günkü tepkinin en güzel izahını cırcır yaptı. Dedilerki ona ortalık bu kadar bozduğu halde neden uzunda kaldın? O da dediki çok düşmüştüde ondan aldım. Aslında bu da bi sistem. Bende bunu çok zaman dikkate alırım.[/QUOTE]
aslında bu yöntem bi sistem olmamalı parderi.. yatay piyasada bu sistem kazandırır belki, ama sert trendlerde bitirir adamı.. o yüzden trendin tersine tepkilere poz açmak aşırı riskli..
[B][COLOR=blue]hexen[/COLOR][/B] baba yok.sıkınıtısı mı var acaba?
bize kurt kapanı yeresini falan göstermesi lazım.potans yerelerini göstermesi lazım...
bizi diskoya götürmesi lazım.
[QUOTE=furkan;84410]3gunde toplam %15 düştügü zamanlar oldu[/QUOTE]
Dünkü farklıydı.
1- Yarım saat içinde 1000 puana yakın düştü.
2- Servis edilmiş kötü bi haberde yoktu.
bir günlük gerilim yarım saatte deşarj edildi.
vob 20..dk..lıklarda tobo oluşumuna dikkat.....
hexen baba görünmüyor..