iki kritik bölge destek...32550...32300....bu seviyelerin üstünde şortla dolaşmayın...şortunuzu hart diye indirirler..benden söylemesi.............
Printable View
iki kritik bölge destek...32550...32300....bu seviyelerin üstünde şortla dolaşmayın...şortunuzu hart diye indirirler..benden söylemesi.............
[QUOTE=jerfin;84413]aslında bu yöntem bi sistem olmamalı parderi.. yatay piyasada bu sistem kazandırır belki, ama sert trendlerde bitirir adamı.. o yüzden trendin tersine tepkilere poz açmak aşırı riskli..[/QUOTE]
Dow 12.ci defa 7800 den dönüyor. Buda artık dip hafriyatında sona gelindiğini düşündürüyor. Onun için orta vadeli sert düşüş trendi bence bitmiştir. Yalnız arkadaşların bahsettiği 17 şubatı merakla bekliyorum. Bu iş aynı Maya takviminin 2012 de son bulmasına benzedi.
32525 kısa.......sistem dışı..
sabahtan yazdıgım yönümden dolayı...
stop 33000
bugun dowda katliam bekliyorum.......
VOB, 60 dk'lık.
2/B sonrası iv tepesinin geçilmesi düşüşün bir ABC olarak bitmesi olasılığını gündeme getirir. (Grafiğin en solu, tepeden başlayan tüm düşüşün, ancak bu seviyenin geçilse bile düşüş olasılığı halen yükseliş olasılığından fazla olacaktır)
2/B sonrası düşüş, dün 5. dalgasını bitirdi ve 1 tam dalga oldu. Ancak C dalgası olmak için çok kısa. Bu nedenle bu düşüşü ağırlıklı olasılık olan aşağı dogru 3. şiddetli düşüş dalgasının 1. dalgası olarak etiketliyorum. (1:3/C etiketi, olasılıklar / ile ayrılmış, daha olası olan sayım sol tarafta) Eğer sayım dogru ise 1:3/C dibi, kuvvetli bir Gap ile aşağı dogru geçilmeli. (Yarın sabah) ve bugün idealde iv etiketli tepe yukarı yönlü geçilememeli.
Bol Kazançlar.
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img264.imageshack.us/img264/2069/vob15vq1.png[/IMG][/URL]
kısa vade düzeltmeden sonrası çok önemli...özellikle 32300...32550 aralığı....
32300 doğru geri gelişler alım fırsatı olacaktır....32300 kırılırsa tekrar değrlendirmek gerektir..teknik bu....ancak temel daha güçlü hatırlatıyorum.....
Spotun nazı pozu da bir türlü bitmiyor.
Millet ne kadar da ürkmüş, hemen fiyat artınca basıyorlar malı spotta..
Akşama doğru can havliyle geri alırlar, spotta günlükçü shortcular...
[quote=sazan;84422]Eğer sayım dogru ise 1:3/C dibi, kuvvetli bir Gap ile aşağı dogru geçilmeli. [B](Yarın sabah)[/B] [/quote]
yarın sabah böyle bir açılış olmasına imkan ve ihtimal yok abi.
yarın cumartesi abi :..:
[QUOTE=Vob Trader;84405]700 poz kapa şort[/QUOTE]
500 poz kapa long:)
[QUOTE=SEYYAH;84425]yarın sabah böyle bir açılış olmasına imkan ve ihtimal yok abi.
yarın cumartesi abi :..:[/QUOTE]
Bugün ayın 13ü ve Cuma DOWu Jason basabilir mi?
DOW için düşüncem bu şekilde...
yanlız 8.350 seviyelerinden başlayan ve dün sona eren düşüş 3.i olabilir.ve dünkü dipten başlayan olası 3.ii geri alışı sonrası aşağı 3.iii gelebilir...
[quote=Vob Trader;84426]500 poz kapa long:)[/quote]
maşallaah
[QUOTE=SEREN I;84423]kısa vade düzeltmeden sonrası çok önemli...özellikle 32300...32550 aralığı....
32300 doğru geri gelişler alım fırsatı olacaktır....32300 kırılırsa tekrar değrlendirmek gerektir..teknik bu....ancak temel daha güçlü hatırlatıyorum.....[/QUOTE]
Temel derkende herhalde yabancının düşüncesi hani bi şarkı söylüyorlarya gitmekmi zor, kalmakmı? :..: