-
[quote=parderi;84469]O amcalar diyorki bizim küçük büyük resimle , saatlik ve günlükle işimiz olmaz . Ağ doldumu çekeriz küpeşteye derler.:)[/quote]
siz bu amcalarla sürekli görüşüyorsunuz galiba, dün bu laf yoktu, yeni mi dediler metroda :) hehehe
-
aynı fiyattan, aynı miktarda kısalarımı yerine koydum.. hiç kıpraşmaya değmezmiş..
-
metrodaki amcalar okuyosa bana bir özel mesaj atsınlar :D
-
[QUOTE=Vob Trader;84454]spon pozum 625 kısa :)[/QUOTE]
500 poz kapa long
-
dax a göre alçalan tepe başladı..öglen spottan sonra dax senfoniye başlar mı acep..
-
Şhort
[QUOTE=parderi;84469]O amcalar diyorki bizim küçük büyük resimle , saatlik ve günlükle işimiz olmaz . Ağ doldumu çekeriz küpeşteye derler.:)[/QUOTE]
O amcalara selam söyle her yukarı hareket şhortları artırmak için kullanıyorum....
Pazartesi----%5 altı
-
[QUOTE=teo;84471]siz bu amcalarla sürekli görüşüyorsunuz galiba, dün bu laf yoktu, yeni mi dediler metroda :) hehehe[/QUOTE]
Dün gece güya selçuklu vede cırcırla buluşup adamları benzetecektik güya
ama bizimkiler beni sattı. Bende Nasrettin Hoca gibi adamlarla tanışıp ittifak kurmaya karar verdik. Bundan sonra burdan onlara , onlardanda size bilgi taşıycam. Artık ne kadar bana güvenirseniz. .lelele
-
[quote=cırcır;84473]metrodaki amcalar okuyosa bana bir özel mesaj atsınlar :D[/quote]
Sizi mi kıracağız alın size özel mesaj....lelele
-
Almanya`da 22 yılın en kötü rakamı
Avrupa'nın en büyük ekonomisi olan Almanya, gelen dördüncü çeyrek büyüme rakamları ile şoke oldu.
Almanya ekonomisi mevsimsel olarak düzeltilmiş verilere göre üçüncü çeyreğe oranla yüzde 2.1 geriledi. Bu oran 1987 yılından bu yana gerçekleşen en düşük büyüme oranına işaret ediyor.
dax bu haberi görmemiş heralde:)
-
sisteme salıdan beri ilk pozisyon kapama geldi..32450 den short cover oldu..
-
[QUOTE=Vob Trader;84474]500 poz kapa long[/QUOTE]
575 poz kapa şort
-
[QUOTE=cbaykus;84476]O amcalara selam söyle her yukarı hareket şhortları artırmak için kullanıyorum....
Pazartesi----%5 altı[/QUOTE]
Bunuda not ettim aynen söyliycem. Başka taktiği olan varmı baylar bayanlar,
kurye çantam ne kadar dolarsa komisyonum artıyor. Yapın artık abinize bi kıyak.