Oy sistemler sistemler.
VOB 5 dk.
[IMG]http://i54.tinypic.com/2lna645.png[/IMG]
Printable View
Oy sistemler sistemler.
VOB 5 dk.
[IMG]http://i54.tinypic.com/2lna645.png[/IMG]
abi günaydın ... yemişim sistemi .... i love ew .. :D:D:D
Sazan bu aralar tamamen borsa motivasyonunu kaybetmiştir.
Hem uzun tatil hem işlerdeki yıl sonu sıkıştırması nedeniyle.
SW börtföyde neredeyse 1 aydır hiç işlemim yok. Sadece sistemler ve portföyleri ile işlerimi yürütüyorum. Onlarda tam otomatik çogu zaman gün içinde ne yönde pozisyonda olduklarını dahi bilmiyorum.
Bu nedenle sanırım çok uzun bir süre yazamayacağım / yazmıyacağım.
Herkese bol kazançlar dilerim.
[QUOTE=sazan;320901]Sazan bu aralar tamamen borsa motivasyonunu kaybetmiştir.
SW börtföyde neredeyse 1 aydır hiç işlemim yok. Sadece sistemler ve portföyleri ile işlerimi yürütüyorum. Onlarda tam otomatik çogu zaman gün içinde ne yönde pozisyonda olduklarını dahi bilmiyorum.
Bu nedenle sanırım çok uzun bir süre yazamayacağım / yazmayacağım.[/QUOTE]
..üğğğğ ... üvvvv ... ingaaaaaa ..abi özlecez ... hemde çok ... ......:o:o:o:o:o:o:oüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
[quote=sazan;320901]Sazan bu aralar tamamen borsa motivasyonunu kaybetmiştir.
Herkese bol kazançlar dilerim.[/quote]
Şimdiye kadar verdiğin karşılıksız bilgiler için çok teşekkür ederim abi. Yazılarını yeniden görmek dileğiyle...
Sayın Sazan emekleriniz için teşekkürler.
[quote=sazan;320901]Sazan bu aralar tamamen borsa motivasyonunu kaybetmiştir.
Herkese bol kazançlar dilerim.[/quote]
Patron ne oyle uzun zaman yazmayacağım falan..Tamam anladım Fas a gıdeceksın. Gıt abıcım bız kımseye soylemeyız. Forumcek aramızda kalır. Ama oyle "cok uzun bır sure yazamayacagım" da kı ""cok uzun sure" tabırı benı rahatsız ettı sahsen..onu "bır sure" olarak revıze edelım bence. katılanlar barnak kaldırsın..uhuhuhuhu
(emek ve paylasımların ıcın tesekkurler patron)
[IMG]http://i51.tinypic.com/23tgwnk.jpg[/IMG]
üwwwwwwwwwww
üwwwwwwwwwwww
Mutlu yillar.
Sazan dostum sn hocam sonunda seni buldum ,karaya vurmuş deniz yıldızılarını hala denize atıyorsun. Sizleri çok özledim. Sn Saraylıda buralarda sanırım.
üwwwwwwwww
öhhö öööhhöööööğğğğğ höööö öğğğğğğ ... çok toz olmuş ....üvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ... ingaaaaaaaaaaaaa
[QUOTE=emirler;323145]Sazan dostum sn hocam sonunda seni buldum ,karaya vurmuş deniz yıldızılarını hala denize atıyorsun. Sizleri çok özledim. Sn Saraylıda buralarda sanırım.[/QUOTE]
abi sen buldunda biz kaybettik.. çok az uğruyo dopiklere sazan gral ... .... ... ühühüühh .. üvvvv .. .ngaaaaaa :o:o:o...... ben çok anlamam ewden ....astatin üstad benden iyi bilir ewyi ...... ben dopik temizliğinden sorumluyum ... . :o:o:D:D:D
[quote=selçuklu;323661]abi sen buldunda biz kaybettik.. çok az uğruyo dopiklere sazan gral ... .... ... ühühüühh .. üvvvv .. .ngaaaaaa :o:o:o...... ben çok anlamam ewden ....astatin üstad benden iyi bilir ewyi ...... ben dopik temizliğinden sorumluyum ... . :o:o:D:D:D[/quote]
üühühühühü..ben de topik tacizinden sorumluyum..ü[URL="http://www..amma"]www..amma[/URL] dopikte hareket olmayınca tacizi de gelmiyor insanın üühühühü..kapı gibi dopik taciz eksklusiviti belgem vardı sazangral dan...100,000 dolar ediyodu geçen haftaya kadar..SAZAN gitti, ortahlıh bozuldu..artıh o belgeye 1 tolar veren çıkmıyor üühühühühüh...yok ki dopikte bir tad bir hareket bir dokunuş...üwwww...
Selpatros hedef saptırıyor..üühüh..anlamam ben ew den..anlamak ister miyim ondan da emin değilim...üwwwww...eüzü......ben anlamam toptan tüfekten ayrıca..
(Yıllardan sonra geçen haftasonu Ömerli barajına sazan avlamaya gittim..yakaladığım sazanlara tek tek bakıyorum, soruyorum yanıt vermiyorlar ben de bu deel bu deel bu deel,ingilizce yanıt verenlere bu bizim barajdan deel deyip geziyorum diyarlarda..ühühühü...)
(way**...yaşlanmışık valla..ne soğuk oluyo sabah 05:00 civarı oralar...vahşi bir köpeğin yanında geçtim misal, hayvanın gözlerinde ısırma isteği okunuyo ama soğuktan kıpraşamıyo..o derece yani..üww)
DJI Haftalık. Beklentim bu hafta DJI'da düşüş yönünde. Yükselişte heden vuruldu.
Grafiği geçen hafta selçuklunun EW Cülüp dopiğinde vermiştim.
Bol gazançlar.
[IMG]http://i53.tinypic.com/2qvxp2a.png[/IMG]
Sazangral,
1-54 arasında 3 adet sayı alayım mümkünse...üw
[quote=astatin;324151]sazangral,
1-54 arasında 3 adet sayı alayım mümkünse...üw[/quote]
17, 49, 36
Avatarda yakışmış bu arada. Bayağı heybeyli bakışlı ve havalı bir şey bu (keçi mi?)
[QUOTE=sazan;324454]17, 49, 36
Avatarda yakışmış bu arada. Bayağı heybeyli bakışlı ve havalı bir şey bu (keçi mi?)[/QUOTE]
günaydın sazan abi .. .::::::.brv ... koç abi o keçi öyle olurmu ... üvvv :D:D
avatarı geri vereyimmi sazan abi .... avatarsız kaldın valla .. üvvvv ..
Sevgili Selçuklu,
Yazmıyorum ki. Artı , sana daha çok yakıştı. ;)
Yazacağım zaman buluruz bir avatar. Ama daha çoook var.
Bu arada dogadan öyle kopmuşuz ki, goç-geçi ayrımı bile unutulmuş tarafımdan :::
Herkese bol kazançlar.
[quote=sazan;324454]17, 49, 36
1) Avatarda yakışmış bu arada. Bayağı heybeyli bakışlı ve havalı bir şey bu (keçi mi?)[/quote]
[quote=selçuklu;324458]günaydın sazan abi .. .::::::.brv ... koç abi o 2) keçi öyle olurmu ... üvvv :D:D[/quote]
1)-keçi abi
2) yuh abi:D.dng
abi çok hoşuma gitti valla..insan gibi manalı manalı bakıyo, karizma bakıyo...
ne öyke hep ayu boğa filan..renk gelsin dedim çeşit gelsin dedim....
keçi abi..keçi
Sayın Sazan,
Burada verdiginiz bilgileri, sistem ve indikatörleri kaynak göstermek (tabiki sizin isminizi vermek kaydıyla. Bildiğiniz gibi bir çok site link vermeyi yasaklıyor) kaydıyla olduğu gibi copy-paste yaparak aktarabilirmiyiz?
Yanıtınız için şimdiden teşekkürler,
DM
Sevgili DmNokia,
Tabi ki istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.
Kaynağını bile belirtmek bence gereksiz.
Bilinmesin-paylaşılmasın istesem vermezdim zaten. :)))
:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Bu smileylerden yukardakini çok seviyorum.
Topicte Sazan tarafından 5-6 mesajda bir konmazsa olmaz.
Goyalım, rahatlıyalım.
Oh!
ühühühü ... :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Selçuki, Sayın Sazanın avatarını çaldın ver geri attırma tepemi he he.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;324867]Selçuki, Sayın Sazanın avatarını çaldın ver geri attırma tepemi he he.
Jelibon.[/QUOTE]
::::::::: .. yok vermem .... benim oldu avatar .. :D:D
[QUOTE=selçuklu;324869]::::::::: .. yok vermem .... benim oldu avatar .. :D:D[/QUOTE]
Ben yazarken üstü okumamıştımda sonra okudum konusu geçmiş zaten üüüü.
Jelibon.
üwwwwwwwwwww....
SAZANGRAAAALLLLLLLLLLLLLLl, üühühühhühühü
ÇOK derin acılar içindeyim sayın patron.... Bir klasik Asti hikayesi sana; aşağıda üst üste oynandığım iki kolon süper lotocuğum var..biri E diğeri F kolonları... kırmızı ile işaretli sayılar dün yapılan çekilişte çıkan sayılar..10.7 trilyon...devretti....:o:o:oingaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa
[COLOR=red][/COLOR]
[COLOR=red]6-[/COLOR]14-24-[COLOR=red]35-40-41[/COLOR]
7-17-[COLOR=red]23-36[/COLOR]-49-52
[quote=sazan;324852]:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Bu smileylerden yukardakini çok seviyorum.
Topicte Sazan tarafından 5-6 mesajda bir konmazsa olmaz.
Goyalım, rahatlıyalım.
Oh![/quote]
patron bence selçuklu ya bi Z- ver..çok daha rahatlarsın kanaatimce:o
sazan abi bu astatin bizi kandırıyo ..... avatara koç koymuş ... keçi diyo .... öyle keçimi olur ... forumdan atılsın bence .. .[COLOR="White"]yok yok iyi adam atılmasın .. [/COLOR]:::
[quote=sazan;324851]Sevgili DmNokia,
Tabi ki istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.
Kaynağını bile belirtmek bence gereksiz.
Bilinmesin-paylaşılmasın istesem vermezdim zaten. :)))[/quote]
Sayın Sazan, ,
Bu nazik yanıtınız için çok teşekkürler
Herşey gönlünüzce olsun, size ve sevdiklerinize sıhhat ve afiyetler dilerim
Hoşkalın ,
DM
sazan abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...... nerdesin abim ....... bak senin sevdiğin smile koyuyorum .
dopik çokh toz olmuş ... öhhhöööögggöööhhhöööghöögöögöhögöögöhögöögöööhöh
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
[quote=selçuklu;325583]sazan abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...... nerdesin abim ....... bak senin sevdiğin smile koyuyorum .
dopik çokh toz olmuş ... öhhhöööögggöööhhhöööghöögöögöhögöögöhögöögöööhöh
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:[/quote]
Buradayım Selçuklum,
Kafamı kaldıracak zaman bulamıyorum.
uuuuuwwww
Bu arada forumda in-cin top oynuyor.
Hu huuu kimse var mı ??
Bırrrr, ölüm sessizliği hüküm sürmekte.
Jerfin'in mezarlık bekçileriyiz şeklindeki imzası aklıma geldi bak şimdi.
..... sazan abi .... :o:o:o
[quote=sazan;325611]Bu arada forumda in-cin top oynuyor.
Hu huuu kimse var mı ??
Bırrrr, ölüm sessizliği hüküm sürmekte.
Jerfin'in mezarlık bekçileriyiz şeklindeki imzası aklıma geldi bak şimdi.[/quote]
Graveyard shiftüüüüüüüüü
hu hu.....