Long'lar Full flat... Karı riske atmam artık, nasıl olsa mekanik sistem olayına ara verdim hiç kasmam... Para cebe yakışır derler... Düşerse tekrar long'larım...
Nasıl saraylı hocam, gelişme var di mi? Gecelere de flat kalabilsem olacak bu iş... :)
Printable View
Long'lar Full flat... Karı riske atmam artık, nasıl olsa mekanik sistem olayına ara verdim hiç kasmam... Para cebe yakışır derler... Düşerse tekrar long'larım...
Nasıl saraylı hocam, gelişme var di mi? Gecelere de flat kalabilsem olacak bu iş... :)
[quote=unlimitted;275902]vışşş 3 OBO arka arkaya mı dedin?????? :::
neeeayyyy 1. sinin sonu 68'de,
2.sinin sonu 65'te
3.sünün sonu 60,7'de mi bitecekmiş??????
vay anasını :::
:p:p[/quote]
kim demiş bunu abi :..: yada göstergeler ne der :D
[quote=unlimitted;275902]vışşş 3 OBO arka arkaya mı dedin?????? :::
neeeayyyy 1. sinin sonu 68'de,
2.sinin sonu 65'te
3.sünün sonu 60,7'de mi bitecekmiş??????
vay anasını :::
:p:p[/quote]
unlimited abi güzel haberler veriyosun teprik ederim :D
günaydın, artık adet ettiğim üzere ORB-S noktalarını vereyim:
75,875 üstü al
75,550 altı sat
mevsim normallerine dönmek ümidiyle herkese iyi cumalar
günaydın daytraders
[quote=Lefter;275905]kim demiş bunu abi :..: yada göstergeler ne der :D[/quote]
göstergelerde değişiklik yok. dünkü 75,025 noktasını belirlediklerinden beri yokarı deyüler. değişiklik olduğunda ekran başında olursam haber ederim.
gevşeme alarmı filan gelirse yani. :)
[quote=Strategist;275904]Long'lar Full flat... Karı riske atmam artık, nasıl olsa mekanik sistem olayına ara verdim hiç kasmam... Para cebe yakışır derler... Düşerse tekrar long'larım...
Nasıl saraylı hocam, gelişme var di mi? Gecelere de flat kalabilsem olacak bu iş... :)[/quote]
sen zaten gelişmiş bi tradersın,
yalnız mükemmeli fazla arama,
bende de var aynısı,
:)
[quote=seagate;275834][IMG]http://www.ressim.net/l/upload/381016ea.png[/IMG]
düşüş durduysa geri alım seviyeleri :(:( sorryy[/quote]
%38 geri alındı düşüşün hemen hemen üwwww
[B][I][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler
[/SIZE][/I]4.Direnç : 79.550[/B]
[B]3.Direnç : 78.200[/B]
[COLOR=blue][B]2.Direnç : 76.850[/B]
[B]1.Direnç : 76.125[/B]
[/COLOR][COLOR=magenta][B]Pivot : 75.500[/B]
[B]1.Destek : 74.775[/B]
[B]2.Destek : 74.150[/B]
[/COLOR][B]3.Destek : 72.800[/B]
[B]4.Destek : 71.450[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 77.200[/B]
[COLOR=blue][B]3.Direnç : 76.550[/B]
[B]2.Direnç : 76.150[/B]
[B]1.Direnç : 75.875[/B]
[/COLOR][COLOR=magenta][B]1.Destek : 74.975[/B]
[B]2.Destek : 74.700[/B]
[B]3.Destek : 74.300[/B]
[/COLOR][B]4.Destek : 73.650[/B]
75.875 -76.150- 76.850 dirençler...
74.775 -74.150 destekler...;)
ilk dirençteyiz....
Kanalizasyonuma göre öyle çok daha fazla gitmemesi lazım... Zaten bu akşam ultra önemli işsizlik verisi var, o gelmeden fazla coşacaklarını sanmam...
ne zormus spotun acilmasini beklemek vakit gecmedi.....simdi kontratlar 800 tl oldu normalde bizimde 80 000 lerde olmamiz gerekirdi....10 kontrati olan biri 7000 teminatla islem yaparken surdurme teminati 5250 iken 6750 oldu mc yedirmek cok kolay oldu bakalim kime yedirecekler mc yi?simdilik shortcular yiyecek gibi mc yi hayirlisi bakalim....flatlere bisi yok ben full flat baka kaldim olaya
şortlar kapandı 76025den longa geçiş 450-025 uüüüüü ww 575 puan girdi dünkü kar böyle geri verilmiş oldu palaya :..:
[quote=tr_hope05;275886]günaydınlar...75650 üzerinde kaldığı sürece 76025 hedef..sonrasına bakarız..önce orası gelsin bi..[/quote]
geldi noktamız..650 den alınanlar flat oldu..şimcik 76075 üzerine atarsa hızla 76400 ve 76700 noktları iyi direnç olacak...
76075 üzeri alırım 400 satarım..sanaldan...SAFARİ başlasın..
[quote=saraylı;275911]sen zaten gelişmiş bi tradersın,
[B]yalnız mükemmeli fazla arama,[/B]
bende de var aynısı,
:)[/quote]
Evet bu özellik insanın başına bela... Aynı zamanda bende olduğu gibi müzmin bekarlığa da neden oluyor... üvvv... :..:
76.175 çok yakın stop'lu short.. Kanalizasyondan dolayı... Badem olursa anında stop'larım... Eğlencelik trade bu... :)
150 puan gevşeyebilir. (76.325)
ha ben satar mıyım?
ı ıh. :)))
375 ve üzerinde 5dk'lık kapanışla eğlencelik trade'i kaparım, kanalizasyonu badem etti.. Ama stop patlatma amaçlı overthrow da olabilir du bakalım... Özlemişim bu işleri be... :)
[quote=unlimitted;275922]150 puan gevşeyebilir. (76.325)
ha ben satar mıyım?
ı ıh. :)))[/quote]
:):):)
[quote=unlimitted;275922]150 puan gevşeyebilir. (76.325)
ha ben satar mıyım?
ı ıh. :)))[/quote]
göstergelere maşallah göstere göstere yukarı:..: .brv.brv
[quote=tr_hope05;275919]geldi noktamız..650 den alınanlar flat oldu..şimcik 76075 üzerine atarsa hızla 76400 ve 76700 noktları iyi direnç olacak...
76075 üzeri alırım 400 satarım..sanaldan...SAFARİ başlasın..[/quote]
100 den alınan 100 de istop ..heyecanlı çocuklar hemen yukarı hemen aşağı sabah sabah..
[quote=Strategist;275924]375 ve üzerinde 5dk'lık kapanışla eğlencelik trade'i kaparım, kanalizasyonu badem etti.. Ama stop patlatma amaçlı overthrow da olabilir du bakalım... Özlemişim bu işleri be... :)[/quote]
Stop patlatma amaçlı overthrow dediğim buydu işte...Kanalın üzerine fırladı ve 1dk orada kalıp hemen indi... Bu nedenle stop-loss'larımı asla emir olarak girmem, kafamda tutarım, stop seviyemin üzerinde 5dk'lık kapanış beklerim. Teknikçilerin stop'larını patlatma operasyonları çok yaygın... üvvv.. Alçak Pala... üvvv...
kanalizasyonlar patlayacak, 77bin geliyor
pala slowcuları silkeliyor dün demiştim 500ün altında onları sata geçirip bu haraketi yapacağı gün gibi açıktı. bu borsada palanın numaralarını anlmadan para kazanılmaz. palayı tanıyan adamda bu borsada hayatta batmaz
[quote=Strategist;275930]Stop patlatma amaçlı overthrow dediğim buydu işte...Kanalın üzerine fırladı ve 1dk orada kalıp hemen indi... Bu nedenle stop-loss'larımı asla emir olarak girmem, kafamda tutarım, stop seviyemin üzerinde 5dk'lık kapanış beklerim. Teknikçilerin stop'larını patlatma operasyonları çok yaygın... üvvv.. Alçak Pala... üvvv...[/quote]
teprik ederim..selpatros nerde acaba üwww
[quote=padişah;275931]kanalizasyonlar patlayacak, 77bin geliyor[/quote]
saat 11 e kadar 76bin civarında tutunursa olumlu algılanır bu 1...
2. ci eğer tutarsa işlemler hızlanır...biraz önce dediğim noktları sınanır..
[quote=Astatin;275934]teprik ederim..selpatros nerde acaba üwww[/quote]
Patron çok özlemişim TA ile trade etmeyi bu sabah kafama göre takılıyorum... üvvv...
Selpatros melaba dedi gitti sabah galiba... üvvv... Ne iyi adamdı ya Selpatros.. üvvv... Forumun neredeyse tamamı short'du galiba pek tadı yok kimsenin bu sabah... üvvvvv....
sabah sabah banada gacırt 500 puancık girdi..sistem ala geçti bide burdan gacırt girerse vay halimize...
[quote=Strategist;275930]Stop patlatma amaçlı overthrow dediğim buydu işte...Kanalın üzerine fırladı ve 1dk orada kalıp hemen indi... Bu nedenle stop-loss'larımı asla emir olarak girmem, kafamda tutarım, stop seviyemin üzerinde 5dk'lık kapanış beklerim. Teknikçilerin stop'larını patlatma operasyonları çok yaygın... üvvv.. Alçak Pala... üvvv...[/quote]
o seviyede satan adamlara bakarsan palanın tetikçilerini görürsün marbo 200 kontrato palanın meksikalı tetikçisi:)
üstt kanal taciz edildi ve delindi..öğrenmek amaçlı soruyorum..eğer gerçek direnç olsaydı geri kanala çarpmadan geri gelirdi...delindiği için artık kanal üstü gider-gitmeli...diye bilir miyiz..?:confused:
zero işlem... dünden kısa devam ... sıkıntılı oldu poz .. teminatta arttı .. bakalım kısmet ... 1100 puan karı beğenmedim .. şuan -100 de .. üvvvv .. .çok amatörce bi davranış oldu kendimi kınıyorum .... i am sorry .. so sorry .. belirli bir istop var vbakalım ....:o:oüüüüüü
bu arad BJK yı teprik edeyim burdada..
diğer yandan; GS li olsam da, bjk yı severim..misal 1000000 taraftarlık hakkım olsa 999,999 u ile gs li 1 i ile bjk lı olabilirdim..severim bjk yı..çarşı yı bjk dan da çok severim..laf aramızda Çarşı ekibinden var arkadaşlar,, sırf atmosfer için gitmişliğim vardır çarşı grubunun içine maçlara felan..
hülasa, faraza, binaenaleyh v.b. hangisi uyuyosa, büyük çinli kahin "Some Thing Wrong" üstad der ki, BJK nın şampiyonluğu için bir şey eksik..yani "Some Thing Miss İng"
ehuehuhe..rerere rarara gassaray gassaray cimbombom
[QUOTE=selçuklu;275941]zero işlem... dünden kısa devam ... sıkıntılı oldu poz .. teminatta arttı .. bakalım kısmet ... 1100 puan karı beğenmedim .. şuan -100 de .. üvvvv .. .çok amatörce bi davranış oldu kendimi kınıyorum .... i am sorry .. so sorry .. belirli bir istop var vbakalım ....:o:oüüüüüü[/QUOTE]
ama bu seferde 1100 puan karı beğenip o gidip trend olsaydı bakakalırdın sonra keşke kapamasaydım derdi insan.bunun arası yok malesef.bende dün 600 puan kardayken kapamak istedim ama elim gitmedi şimdi -500 oldu.trend olmuyo trend.sistemcinin olayı trend.olmazsa yapıcak pek fazla bişi yok.trend olmadığı için bütün sistemciler yalan oldu şuan.kimse full uyamıyo.
[quote=tr_hope05;275940]üstt kanal taciz edildi ve delindi..öğrenmek amaçlı soruyorum..eğer gerçek direnç olsaydı geri kanala çarpmadan geri gelirdi...delindiği için artık kanal üstü gider-gitmeli...diye bilir miyiz..?:confused:[/quote]
Hayır diyemeyiz, hem kanallarda hem yatay destek dirençlerde taciz edip geri dönmesi çok yaygın. Buna stop patlatma operasyonu da denebilir, ayı/boğa tuzağı da denebilir. Her halukarda çok sık yaşanan bir durum. Wyckoff amca der ki destek/direnç kırılır ama hemen terse hareket olursa bu ters yön için kuvvetli bir sinyalidir.
Ama şu anki durum kesin böyledir diyemeyiz, bekleyip görmek lazım, bekleyip görmek de sonuçta terste kalacak için para kaybı demek. Sonuçta bilimsel değil bu işler, isteyen alıyor, isteyen de satıyor. Ben ekranıma kanal çizdim diye piyasa satışa geçmek zorunda değil, bunu hep söylerim ve buna hep dikkat ederim.
uzunları sıkıştıracak olsalardı teminatında artmasıyla enazından 14:00 kadar buraları görstermezlerdi, YAŞ ı yalnızca bahane ettiler silkeleme için daha yukarı var gibi duruyor nacizane fikrim..
asti hocam bu son harekette Al geldimi sende yoksa şortmusun
[quote=Strategist;275946]Wyckoff amca der ki destek/direnç kırılır ama hemen terse hareket olursa bu ters yön için kuvvetli bir sinyalidir. [/quote]
Bu olaya dünden örnek... Sonucu ortada zaten.. üvvv..
Ben sisteme dönüyorum bu kadar hobisel TA trading yeter... :)
kaya hocam bu son harekette Al geldimi sende yoksa şortmusun :)
hiç yok yere dün kapanışta şort açtık şimdi 550 puanı kurtarmak için sinyalin iyi puan yapması lazım ama günlüklerde sat verdi üwwwwwww
[quote=Astatin;275943]bu arad BJK yı teprik edeyim burdada..
diğer yandan; GS li olsam da, bjk yı severim..misal 1000000 taraftarlık hakkım olsa 999,999 u ile gs li 1 i ile bjk lı olabilirdim..severim bjk yı..çarşı yı bjk dan da çok severim..laf aramızda Çarşı ekibinden var arkadaşlar,, sırf atmosfer için gitmişliğim vardır çarşı grubunun içine maçlara felan..
hülasa, faraza, binaenaleyh v.b. hangisi uyuyosa, büyük çinli kahin "Some Thing Wrong" üstad der ki, BJK nın şampiyonluğu için bir şey eksik..yani "Some Thing Miss İng"
ehuehuhe..rerere rarara gassaray gassaray cimbombom[/quote]
seni "çarşı"cı seniiii oylar gizliymiş peeeh :D
pala dün senas kapanışından önce haberlere servis yapmasındanda anlaşılmıştı yani haber maber hikaye önce servis ediyor komutan istifa haberini sonra ver elini ralli. pala bunu hep yaptı hatırlayın 2009 rallisini hemen önce komutanları bir gece yarısı operasyonu haberiyle başlatmıştı. yani bu adammı desem bu grupmu desem bilmiyorum ama bunu hep yapıyor. dubai krizinide hatırlayın haberleri servisi yapar yapmaz 10000 puan hareket yaptı.