Bıkmış abi, öbür tarafda senin de dikkatini çektimi? Batmışbroker var. Vah vah dedim. :)
Printable View
Bıkmış abi, öbür tarafda senin de dikkatini çektimi? Batmışbroker var. Vah vah dedim. :)
altına düşüyor
sanırım haftaya da iyi olacak piyasa
33250 istiyorum
long üçün
[QUOTE=Orkun;84536]Bıkmış abi, öbür tarafda senin de dikkatini çektimi? [B]Batmışbroker var[/B]. Vah vah dedim. :)[/QUOTE]
Hadi ya??
Cok Komik.. :)
Guler gecerim ancak, ne yapicam.
Ilgili sahis hakkimda bana cevap hakki doguracak sekilde [B]kufurlu yazmadiktan sonra[/B] isim olmaz.
Bence Rayting pesindeler.
yarın 14 ŞUBAT...
ona göre vobçu amcalar kazandıklarınızın bi kısmını eşlere,sevgililere harcama günü :..:
unutmayın sonra papaz olursunuz eşinizle, sevgilinizle :p
Bugün geç kalktım.Hiç pozisyon almadım.Seyrediyorum öyle sabahtan beri.oldugu yerde bi aşağı yukarı takılıyo.Hareket nereye olacak merak ediyorum doğrusu.Dünki gibi dow'un açılışıyla ani hareketlenme başlıycak galiba gene
VOB terkedilmiş sanırım. yakında önümüzden rüzgarda sürüklenen bi çalı geçerse şaşırmayacağım yani. bu ne ya
[QUOTE=unlimitted;84541]VOB terkedilmiş sanırım. yakında önümüzden rüzgarda sürüklenen bi çalı geçerse şaşırmayacağım yani. bu ne ya[/QUOTE]
birazdan su sesi gelir.......merak etme :)
Bu fırtınadan evvelki sessizlik.:.:.:.:
[quote=7410;84540]Bugün geç kalktım.Hiç pozisyon almadım.Seyrediyorum öyle sabahtan beri.oldugu yerde bi aşağı yukarı takılıyo.Hareket nereye olacak merak ediyorum doğrusu.Dünki gibi dow'un açılışıyla ani hareketlenme başlıycak galiba gene[/quote]
Bence piyasa dow'un açılışını beklemez bu sefer.
Spot açılışıyla birlikte bir yöne hareketlenir diye düşünüyorum.
Benim düşünceme göre yukarı.
(Düşüncem pozisyon icabı tamamen duygusal:))))
[QUOTE=VOBiX;84490]Bu gidişle siz bu resmi avatar yapacaksınız gibi geliyor bana[/QUOTE]
iyi fikir aslında...
harika bir resim....
gözle görünen bir şelale var...
ve şelaleye ters giden balıklar....
sonuç... şelaleye ters yüzersen ayulara yem olursun......he hee:D
daha ne desin. ......+.
kısa devam......
32475 den aldım
2. seans daha guzel olsun dileğiyle
[quote=poyraz;84544]Bence piyasa dow'un açılışını beklemez bu sefer.
Spot açılışıyla birlikte bir yöne hareketlenir diye düşünüyorum.
Benim düşünceme göre yukarı.
(Düşüncem pozisyon icabı tamamen duygusal:))))[/quote]
Walla bende yukarı bekliyorum.33000 civarına gelir diye düşünüyorum.Ama bilgileriminde yeterli olduğunu sanmıyorum.Bekliyorum.Belli olur 1-2 saat içinde heralde..