[QUOTE=teo;84558]Anadolubanktan hangi allahın adamı ıslem yapıyorsa 525 den alıyor 475 den satıyor ,
habıre[/QUOTE]
ABDde adamın biri büfe açmış her gelene para dağıyormuş. Bu da onun yerli versiyonudur...
Printable View
[QUOTE=teo;84558]Anadolubanktan hangi allahın adamı ıslem yapıyorsa 525 den alıyor 475 den satıyor ,
habıre[/QUOTE]
ABDde adamın biri büfe açmış her gelene para dağıyormuş. Bu da onun yerli versiyonudur...
bu sıralar ara-ara [B]iyi giyimli bayanlar [/B]evin kapısını çalıyorlar...'' iyi günler komşu ! 3-4 apartman uzakta , şu şahıs için yardım torluyoruz'' diyorlar...ne bu bayanı ,nede söylediği şahısları tanıyorum..tamamen ''yeni takdik''..oldukca kibar ve iyi giyimli bayan !..
[QUOTE=marakes;84559]halil beydir belkim:)[/QUOTE]
iyi de satıyor diyor. Ben onun satmak kelimesi içeren bir yorumuna denk gelmedim. Hep toplanıyor, dip yaptı, yükselecek dediğini gördüm. Alıcı o. :D
habıre[/QUOTE]
Bizimkiler olmasın, paslaşıyorlardır.:o
[QUOTE=Vob Trader;84492]525 poz kapa long[/QUOTE]
bu pozla hala devam
Coca Cola zararda,Pepsi karda,
Sahte bilanço düzenleyen Coca Cola yerine Pepsi içelim o zaman
[QUOTE=teo;84565]Coca Cola zararda,Pepsi karda,
Sahte bilanço düzenleyen Coca Cola yerine Pepsi içelim o zaman[/QUOTE]
bence ikisinide içmeyelim
içinde neler olduğuna dair şaibelerde var zaten
süt ve meyve suyu daha iyi olmazmı
Seren ara müşterileri kaldırsınlar malları, para dağıtıyorlar buğün akşama kadar...
sistem flat de..ama kanımca yön yukarı..30 dak. da TOBO ve uyumsuzluk var...
[QUOTE=AMON RA;84554]Dikkat 5 dk sat 10 dk sat ama saatlik al vermek üzere eli tetikte hızlı hareketlere gebeyiz![/QUOTE]
Evveetttt işte bu! :)
[quote=cbaykus;84500][URL="http://www.resimbank.org/share-5926_49954711.html"][IMG]http://www.resimbank.org/image-5926_49954711.jpg[/IMG][/URL]
YUKARI ALDILAR....[/quote]
[B]32800.ün üstü kısalar için çok kötü..900 puan yazar...tehdit bu...potans...hexen baba...[/B]
g7 beklentisiyle yukarı goturuyolar
327xxx short açacam