[QUOTE=mbm;84810]iddialar kapandı.. he heee:D[/QUOTE]
Yeğenim bak yukarda sayfasını saatini yazdım. Oyun bozanlık etme işe almam seni ha..boks.
Printable View
[QUOTE=mbm;84810]iddialar kapandı.. he heee:D[/QUOTE]
Yeğenim bak yukarda sayfasını saatini yazdım. Oyun bozanlık etme işe almam seni ha..boks.
[QUOTE=deks;84784]Dj 8008[/QUOTE][QUOTE=bikmisbroker;84802]DJi kapanis tahminim 8.008[/QUOTE] iki tane aynı rakam oldu.
Teneke makasıyla ikiye keseriz madalyayı.
[QUOTE=tuareg;84812]Hatta buradan dow a seslenıyorum,
Delikanlı olun! Sattıklarınızı geri almayın, [COLOR="Blue"][B]satılan mal gerı alınmaz[/B][/COLOR] dıye bır kural vardır!![/QUOTE]
Tüketici Kanununa göre o iş yasak.
[quote=VOBiX;84815]Tüketici Kanununa göre o iş yasak.[/quote]
vahşi batıda da vahşi kapıtalızmde de o kurallar işlemez sanırsam.
trader dediğin delıkanlı olacak kardeşim, mısal ben sattıgım malı gerı almamak ıcın en az ıkı gun beklerım:..:
Ayrıca dow tahmını için zaman sınırlamasını da demokratık bulmuyorum, mısal benım gıbı sağlamcı arkadaslar belkı kapanısa 3 dakıka kala tahmın yapacak, nıye buna manı olunuyor kı?
:D[QUOTE=tuareg;84817]Ayrıca dow tahmını için zaman sınırlamasını da demokratık bulmuyorum, mısal benım gıbı sağlamcı arkadaslar belkı kapanısa 3 dakıka kala tahmın yapacak, nıye buna manı olunuyor kı?[/QUOTE]
istersen kapandıktan sonra yap....
daha garanti olur.... he heee
[quote=mbm;84818]:D
istersen kapandıktan sonra yap....
daha garanti olur.... he heee[/quote]
Aklıma gelmedı değil, hem nokta atışı olur ama arkadasların virgülü ile kapanışı bilmeme nazar ederler endişem var.:..:
dow dünkü dibini delmediği sürece biz SHORT çular bekler dururuz.
dibi delerse yine bekler dururuz ama bu sefer SHORT larımızla kıpraşmadan bekleriz :..:
dow'un kafasına beyzbol sopası ile kim vurdu bakim..
Dow paket isterim yoksa düşerim diyor
[QUOTE=QUEEN;84822]Dow paket isterim yoksa düşerim diyor[/QUOTE]
dow, o paket çıkaranları ben paketleyeceğim diyor..:..:
[QUOTE=jerfin;84821]dow'un kafasına beyzbol sopası ile kim vurdu bakim..[/QUOTE]
selçuklu:)