[QUOTE=jerfin;84823]dow, o paket çıkaranları ben paketleyeceğim diyor..:..:[/QUOTE]
Ne komik dimi paket var de fırlat dowu içeriği ne deyincede kem küm foss.dng
Printable View
[QUOTE=jerfin;84823]dow, o paket çıkaranları ben paketleyeceğim diyor..:..:[/QUOTE]
Ne komik dimi paket var de fırlat dowu içeriği ne deyincede kem küm foss.dng
[QUOTE=tuareg;84816]vahşi batıda da vahşi kapıtalızmde de o kurallar işlemez sanırsam.
trader dediğin delıkanlı olacak kardeşim, mısal ben sattıgım malı gerı almamak ıcın en az ıkı gun beklerım:..:[/QUOTE]
tamam almak için müşteriyi oyalarssın ama orası ayrı ama mutlaka alırsın.
[QUOTE=tuareg;84817]Ayrıca dow tahmını için zaman sınırlamasını da demokratık bulmuyorum, mısal benım gıbı sağlamcı arkadaslar belkı kapanısa 3 dakıka kala tahmın yapacak, nıye buna manı olunuyor kı?[/QUOTE]
O zaman madayanın kendini değil şıkırtısının sesini alırsın hehehe .dng
Saat 18:00e kadar yaptın yaptın yapmazsan 18:30a kadar kesin yap olmazsa 19:00da bilemedin 19:30da garanti yapmış ol.
Paket dediğiniz nasıl bir paket? içinde ne var? Altınlar, mücevherler mi var yoksa bomba mı var? Yani hediye paketi mi yoksa bombalı paket mi? Bu ara çıkan paketlerin hepsi bombalı paketti açılınca patladı dow aşağı yuvarlandı.
[QUOTE=VOBiX;84828]Paket dediğiniz nasıl bir paket? içinde ne var? Altınlar, mücevherler mi var yoksa bomba mı var? Yani hediye paketi mi yoksa bombalı paket mi? Bu ara çıkan paketlerin hepsi bombalı paketti açılınca patladı dow aşağı yuvarlandı.[/QUOTE]
Happy valantine paketi yarın şelalede balık yutan ayu sevgilimden bekliyorum...
Dow 7850 aşağı kırmazsa 8300 hedefli tobo görünüyor benim gibi kısalar için sakıncalı bir durumüüü
Dow için artık düşüş sedromu bitmiştir hedef yukarı.
ben tahminimi şimdi yapsam olur mu vobix.. 7800 kapanış bekliyorum da..:)
bu petrole noldu da coştu böyle..!!
evet, dalga sayimimi yapiyorum, 5'in 3'u bitti, 3'un 1'i var haftaya.:..:.
[QUOTE=nunu;84834]evet, dalga sayimimi yapiyorum, 5'in 3'u bitti, 3'un 1'i var haftaya.:..:.[/QUOTE]
3'ün 3'ünü daha çok seviyorum be nunu.. o gelsin haftaya..:..:
[quote=jerfin;84402]alın tabi yaaa..:). valla sevindim sen, cırcır ve diğer uzundaki arkadaşlar için.. nasıl olsa ben karla kapattım ve yukarlardan açarım tekrar kısa..[/quote]
çok düşünceli bir davranış. İşte örnek bir ayı :D.brv
teşekkürler.
madalyonun diğer yüzünde beddua ile dji eksi kapattırmaya çalışanlarda var. .boks..boks.
stimulus paketi icin senatoda bir saat sonra oylama var...