[QUOTE=SEYYAH;84858]düşmesin yaw piyasa ben az shortladımdı :([/QUOTE]
aslında ew sayımına göre en sert dalga geliyor..1'in 3'ü.. sn.sazan sabah koydu ya grafiği.. bir EW'ci olarak nasıl full kısa olmazsın bakim, hiç yakıştıramadım sana..:..:
Printable View
[QUOTE=SEYYAH;84858]düşmesin yaw piyasa ben az shortladımdı :([/QUOTE]
aslında ew sayımına göre en sert dalga geliyor..1'in 3'ü.. sn.sazan sabah koydu ya grafiği.. bir EW'ci olarak nasıl full kısa olmazsın bakim, hiç yakıştıramadım sana..:..:
[QUOTE=jerfin;84856]paket onaylanmadı mı yoksa..:eek:[/QUOTE]
Bunu bilse bilse Nunu bilir
[QUOTE=jerfin;84863]aslında ew sayımına göre en sert dalga geliyor..1'in 3'ü.. sn.sazan sabah koydu ya grafiği.. bir EW'ci olarak nasıl full kısa olmazsın bakim, ..:..:[/QUOTE]
Nunu sertliğini belirtmeye çalışmış aslında 5 in 3 bitti, 3..... diye:..::..:
Bu sayfaları arşive kaldırsanız da kimse long olduğumu görmese lütfen :) hehehe
her şeye yeniden 1 ile başlasam Pazartesi...
Eğer fdow pazartesi abartı eksi olursa bu kaçıncı aynı numara olacak saymadım hiç, ama bizim piasa fazla aşağı gelmez gibi duruyo, banamısın demiyo, bugünden itibaren ayrıştıkmı ne?
House passes Obama's economic stimulus bill
The bill was approved 246-183 and sent to the Senate, where a vote was scheduled late Friday afternoon. That vote was to be held open for hours, waiting for Ohio Democrat Sherrod Brown, who was attending a memorial service for his mother and then flying back to cast the deciding vote.
paket kabul edilirsemi iyidr edilmezse mi?nasıl iyiyse öyle rica ediyorum. :)
[QUOTE=bull market;84867]Eğer fdow pazartesi abartı eksi olursa bu kaçıncı aynı numara olacak saymadım hiç, ama bizim piasa fazla aşağı gelmez gibi duruyo, banamısın demiyo, bugünden itibaren ayrıştıkmı ne?[/QUOTE]
nasıl bana mısın demiyor ?.. sabah spot gapla açıldıktan sonra direk vermeye başladılar.. piyasa 400 puan artı iken halkb ve akbnk eksideydi.. merril teyze bulduğu kademeden basıyordu..
[QUOTE=jerfin;84870]nasıl bana mısın demiyor ?.. sabah spot gapla açıldıktan sonra direk vermeye başladılar.. piyasa 400 puan artı iken halkb ve akbnk eksideydi.. merril teyze bulduğu kademeden basıyordu..[/QUOTE]
Anladımda, kaç gündür hep aynı seviyedende basılmazki canım, herşeyin bir seviyesi var dimi ama..., bas bas paraları aynı kademeye oluyor demek istiyorum, saygılar...
yaklasik yarim saat sonra oylamaya gecilmesi bekleniyor...
[B]House approves stimulus plan; Senate vote to come[/B]
Democrats wielded their majority to push one of the largest spending bills in U.S. history through the House by a vote of 246-183. The Senate was expected to start voting at 5:30 p.m. (2230 GMT)
A Senate vote may come later Friday.
[QUOTE=cırcır;84869]paket kabul edilirsemi iyidr edilmezse mi?nasıl iyiyse öyle rica ediyorum. :)[/QUOTE]
zaten paketin kabul edileceği beklendiği için beklenti bitti satışları gelir bir miktar... ama kabul edilmezse gerçekten kötü olur..:eek:
[quote=jerfin;84863]aslında ew sayımına göre en sert dalga geliyor..1'in 3'ü[B]..[/B] sn.sazan sabah koydu ya grafiği.. bir EW'ci olarak nasıl full kısa olmazsın bakim, hiç yakıştıramadım sana..:..:[/quote]
geri alışı çok kısa kaldı açıkçası.o nedenle fullemedim.terse gelebilirim düşüncesi ile.
hoş terse gelsende en baba günde 1000 puan GAP oluyor.çıkartması kolay olur:..:
eskidendi o 2000/2500 puanlık GAP ler...