En iyisi bu akşamda huzur içinde yatayımda, yarın öğreneyim diyom...ne olur ne olmaz...gece gece sinirlerim alt üst olmasın....uyk
Printable View
En iyisi bu akşamda huzur içinde yatayımda, yarın öğreneyim diyom...ne olur ne olmaz...gece gece sinirlerim alt üst olmasın....uyk
[quote=bull market;84877]En iyisi bu akşamda huzur içinde yatayımda, yarın öğreneyim diyom...ne olur ne olmaz...gece gece sinirlerim alt üst olmasın....uyk[/quote]
elbette, bosubosuna beklemeyin, birkac saat surebilir, yarin bakarsiniz. zaten buyuk ihtimalle kabul edilir.
But the vote was not expected to conclude until around [B]10:30 p.m[/B]. (0330 GMT Saturday) when Ohio Democratic Senator Sherrod Brown is due to arrive back in Washington to cast the 60th vote after attending services for his late mother.
Turkiye saati ile sabaha karsi belli olur. hadi gidin yatin.:).
senatoda tanıdığı olan yok mu ya etkileyemezmiyiz kabul etsinler :)
amcası, dayısı olan?
Yeni geldim neler oldu bakim.
Aha gene madalya almışım. Şirket nasıl çalışıyo ama.
Sıralamadan çıkarmak için Mbm çok ayak oyunu yaptı ama sağolsun Vobix hemşerim dahil etmiş . umarım bu günküde teneke değildir.
geceye long kaldık..bu paketler imf ler can sıktı çok fazla dipse dip gelsin yoksa dönelim yukarı artık mehterden beter 2 ileri 1geri hep aynı senato onaylar pazartes +150olur fdow bizde 33000 açarız negüzel dimi hayat...
[B]Nebraska, Florida banks are latest crisis victims...[/B]
iki bankaya daha el konuldu.
biraz once bir bankaya daha el konuldu...
[B]Illinois bank becomes 12th failure of the year[/B]
[B]Herkese iyi geceler , sabahlar .
Bugün dışarıda olduğum için foruma yazamadım..
Telefonla işlem yaptım. Bu arada Sanko nun şöyle bir güzelliği var. Herkesin müş.tem. ayrı. güzelmiş. Dışarıda olsam bile müşt. temsilcime tık diye baglanıp işlem yapıuyorum..1 dakika bile bekletmiyorlar..
Hislerimi kullandım yine.. ABD paket beklentisinin bittiği, bizim de IMF beklentimiz olmadığı için, gelecek iyi bir veri de olmadığı için cesaretlendim [U]full kısa kaldım[/U]
İçim rahattı dow un kapanışına bile saaat 02:00 de şimdi baktım eksi kapatmış.
İMKB 30 spotta ilk destek 31900 ler görünüyor.. Normal şartlarda pztesi gökten zembil inmezse buraya düşmemiz lazım.. İkinci destek de 31.300 de
Pzt si hangi destekte tutunduguna bakıp ona göre düşüneceğim.
İyi şanslar..[/B]
[quote=BORSACIOZGUR;84909][B]Herkese iyi geceler , sabahlar .
Telefonla işlem yaptım. Bu arada Sanko nun şöyle bir güzelliği var. Herkesin müş.tem. ayrı. güzelmiş. Dışarıda olsam bile müşt. temsilcime tık diye baglanıp işlem yapıuyorum..1 dakika bile bekletmiyorlar..
İyi şanslar..[/B][/quote]
bu bahsettiginiz ozellik diger araci kurumlarda da var ama yine de hatirlatma icin tesekkurler.:o.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;84909][B]Herkese iyi geceler , sabahlar .
Hislerimi kullandım yine.. ABD paket beklentisinin bittiği, bizim de IMF beklentimiz olmadığı için, gelecek iyi bir veri de olmadığı için cesaretlendim [U]full kısa kaldım[/U]
İçim rahattı dow un kapanışına bile saaat 02:00 de şimdi baktım eksi kapatmış.
İMKB 30 spotta ilk destek 31900 ler görünüyor.. Normal şartlarda pztesi gökten zembil inmezse buraya düşmemiz lazım.. İkinci destek de 31.300 de
Pzt si hangi destekte tutunduguna bakıp ona göre düşüneceğim.
İyi şanslar..[/B][/QUOTE]
özgür işler iyi sanırım.....
bol kazançlar..