-
[quote=nunu;84910]bu bahsettiginiz ozellik diger araci kurumlarda da var ama yine de hatirlatma icin tesekkurler.:o.[/quote]
ya ne musterı temsılcısı yaa onlar eskıden dı 23 yıl onceden sımdı cep ten ıslem var sartlı emır bıarkma var musterı tem var ayrıca call center var isiziki yınde tehlıkeı 1 kişi nekadar takıp edebılırkı sızın portfoyunuzu.paranız kadar muamele gorursunuz.her zaman soylerım kucuk değil buyuk kurummmmmm
-
[quote=asyalı;84912]ya ne musterı temsılcısı yaa onlar eskıden dı 23 yıl onceden sımdı cep ten ıslem var sartlı emır bıarkma var musterı tem var ayrıca call center var isiziki yınde tehlıkeı 1 kişi nekadar takıp edebılırkı sızın portfoyunuzu.paranız kadar muamele gorursunuz.her zaman soylerım kucuk değil buyuk kurummmmmm[/quote]
valla ona bakarsaniz program tradingler var, siz hic birseye karismiyorsunuz, herseyi kendisi yapiyor.:rolleyes:.
-
yalnızz onlarda tehlıkelıı sız ssartlı emır bıraktınız.eger tek kalemde yıkarsa alış kademesını sızın emrınız pasıfte kalıyor ve gerceklesmeden yukarı veya asagıı al basına dert li belayııı
-
ben bu konuda baya dılım yandıı sankodan bır kac kez oldu işim geregi dışarda oldugum ıcın akıllandımm kımseye ulasamadım.simdi 4 koldan saglama alıyorum kendımı.calıştıgım kurum matrıks mobile bagladı cep telefona.ayrıca dealerımın cebı caldırıyorum o gerı donuyo baktım donmedı işlemı cepten internet ustunden yolluyorum veya genel mudurlugu hemen arayıp call centerden ıstemm hadı 1 kademe kacar 2 ama 3 kademeye ben vapurda ıken bıle yetısıyorumm
-
[B] Breaking News[/B]
[B]Senate approves $787 billion economic stimulus, sends to Obama for expected signature.[/B]
paket senatodan gecti.
-
[QUOTE=asyalı;84914]yalnızz onlarda tehlıkelıı sız ssartlı emır bıraktınız.eger tek kalemde yıkarsa alış kademesını sızın emrınız pasıfte kalıyor ve gerceklesmeden yukarı veya asagıı al basına dert li belayııı[/QUOTE]
Onunda çaresi var. 32500den shortsunuz 32800e şartlı emirle stoploss koyacaksınız diyelim. Şart fiyat 32,800 emir fiyatı 33,000 yapın. 32,800 görüldüğü saniye alış emriniz piyasaya gönderilir. 33,000e kadar aktifteki ilk satıştan alır. Sadece HSBCnin mutluluk çubuğu diktiği günlerde işe yaramaz.
-
[QUOTE=nunu;84896][B]Nebraska, Florida banks are latest crisis victims...[/B]
iki bankaya daha el konuldu.[/QUOTE]
[QUOTE=nunu;84908]biraz once bir bankaya daha el konuldu...
[B]Illinois bank becomes 12th failure of the year[/B][/QUOTE]
Her hafta üç bankaya el koyma operasyonu devam ediyor ve bu haftaki kontenjan da doldurulmuş oldu.
-
herkese selamlar
dun ogleden sonra cok ugrasmama ragmen foruma giremedim umarim yonetim okuyordur
persembe gecesine long girmistim ve itiraf edeyimki yapilmamasi gereken yanlis bir pozisyondu ancak bazen sans faktoru de etkili olabiliyor sansimiz yaver gitti obama efendi iki cumle kelam etti gebermis dow toparladi
cuma sabahi Allahtan fdow musaade etti acilista longlari TAMAMEN SANS ILE okuttum
cuma ogleden sonraya kadar flat devam ettim
yukselemeyen borsa duser mantigiyla short actim ve haftasonuna short girdim
sanirim dun gece paket kabul edilmis:)
edilsin bakalim tamamen olu dogum gibi birsey
cnn takip ediyorum adamlar trilyon dolar beklentilerine girmis durumdalar daha birinci paket cikmadan adamlar ikinci paketi beklemeye basladilar,sigara ictigim yillar geldi aklima daha 1. sigarayi icerken icecegim 2. sigarayi dusunurdum bagimlilik iste :):)
bu paketin akabinde 7600 gormek farz oldu artik
sebep?hazir:
bu paket cevap veremeyecek kadar kucuk o zaman
satin efendiler dowu :):)
-
[IMG]http://www.dipsizkuyu.net/forum/attachments/9-plastik-sanatlar/12329d1203001800t-waterin-sayfasi-sevgililergunu10003-jpg[/IMG]
-
[color=#FF0000][b]Bankalar iyimserliğe gölge düşürdü[/b][/color]
ABD hükümetinin ev sahiplerinin icradan korunmasına yardım ederek konut sektörüne destek olacak bir planı gelecek hafta açıklayacağı yönündeki haberler Wall Street'in haftayı yükselişle kapaması için yeterli olmadı. Bankalarla ilgili süregelen endişeler sebebiyle ABD borsaları Cuma gününü düşüşle kapattı. Son banka kurtarma planının yatırımcıların endişelerini bastırmada başarısız olması ile finansal hisseler hızla geri çekildi ve Dow Jones 20 Kasım'daki düşük kapanışından sonraki en düşük kapanış seviyesini Cuma günü gerçekleştirdi.
JPMorgan hisseleri Cuma günü % 5,7 düşüşle Dow'daki en çok değer kaybeden hisselerden biri oldu. KBW Bank Endeksi %5.3 düştü ve haftayı toplam %14'lük bir düşüşle sonlandırdı.
Wells Fargo % 6,2 gerilerken, Sanford Bernstein analistlerinin bazı bankaların ABD Hazinesi'nin uygulaması beklenen stres testinden çıkamayacağını belirterek Fifth Third Bancorp'u örnek göstermesi bankanın hisselerinin % 9 düşüşle 2 dolardan kapanmasına neden oldu.
Michigan Tüketici Güven Endeksi'nin beklenenden düşük gelerek son 3 ayın en düşük seviyesine gerilemesi satışların diğer sektörlere yayılmasında etkili oldu. 789 milyar dolarlık teşvik planında yer alan vergi indirimlerinin tüketicileri harcamaya yöneltmeyebileceği kaygısı perakende sektörü hisselerinde satış getirdi.
Dow Jones Sanayi Endeksi % 1.04 düşüşle 7,850, Standart & Poor's 500 Endeksi %1 düşüşle 826, Nasdaq Bileşik Endeksi ise % 0.48 düşüşle 1,534 seviyesinden kapandı. Dow'da yer alan 30 hisseden sadece üçü yükselişle kapandı.
Bu hafta S&P 500 %4.8 düşüşüyle Kasım sonundaki düşüşten bu yana en kötü haftalık performansını ortaya koydu.
Piyasalar Pazartesi günü Başkanlar Günü tatili olması nedeniyle kapalı olacak.
-
[quote=VOBiX;84932]Her hafta üç bankaya el koyma operasyonu devam ediyor ve bu haftaki kontenjan da doldurulmuş oldu.[/quote]
ilerleyen saatlerde bir bankaya daha el konuldu ama.:cool:.
[B]FDIC shutters four banks in one day[/B]
[B]Oregon, Nebraska, Florida, Illinois bank failures bring year's total to 13[/B]
-
[QUOTE=nunu;84944]ilerleyen saatlerde bir bankaya daha el konuldu ama.:cool:.
[B]FDIC shutters four banks in one day[/B]
[B]Oregon, Nebraska, Florida, Illinois bank failures bring year's total to 13[/B][/QUOTE]
Desene artık haftada 3 tane kesmiyor bunları...