[quote=seagate;276112]:d bu 76 lar felan bi havalar geçilirse 61.8fiboya gideriz heralde üwwww 76600 üwwwwwwww[/quote]
tarım dışı istihdam verisi iyi gelirse rahat geçeriz..
Printable View
[quote=seagate;276112]:d bu 76 lar felan bi havalar geçilirse 61.8fiboya gideriz heralde üwwww 76600 üwwwwwwww[/quote]
tarım dışı istihdam verisi iyi gelirse rahat geçeriz..
haftasonu hanımı gezdirecem pala
PALA bana PARA ver PALA bana PARA ver :D
hafiften yukarı tepecek galiba
[quote=cozbek83;276125]haftasonu hanımı gezdirecem pala
pala bana para ver pala bana para ver :d[/quote]
bizide gezdirirsen palaya iletirim haberini:..::..:
[quote=seagate;276112]:D bu 76 lar felan bi havalar geçilirse 61.8fiboya gideriz heralde üwwww 76600 üwwwwwwww[/quote]
76.500-600 bölgesi Fibonacci açısından önemli hakikaten. Fibo APP hedefi de orada... Mıknatıs gibi çeker fiyatı... ;)
[quote=a.kaya;276119]Sistemin en güzel yanı fazla komisyon ödemiyosun :..: Misal sistemle temmuz ayında 15 dk lık da toplam 27 işlem yaptırmış al-sat toplam , ben ne yapmışım 140 işlem sistem ve histemli toplam kar ise 4200 puan ama sistem ise 5550 puan kar yapmış
şimdi sonuç meydanda 27 işlem 30 tl komsiyon ödüyor sistemle işlem yapınca 5500 550-30 = 520 tl temmuz 1 kont net kar demek
histem işin içine girince ....ok ediyor herşeyi
net kar 420-147 = 273 durum meydanda artık en azından benim için her şey açık sistem illa sistem he kaparken kar al ile kapama serbest ama poz açarken mutlaka sistemli açmalı diye düşünüyorum..
Farklı düşünen varsa ya da yanlışım varsa ustalardan yardım bekliyorum
saygılar hörmetler[/quote]
1-sistem-histem tartışmasında yanlış yoktur.
2-sistem-histem tartışmasının sonu da yoktur.
yanlış, kişinin karakterine uygun olmayan trade tarzını seçmesindedir.
son 2 aydır, herhangi bir periyotta benden daha çok kazanan sistem olmadığına eminim. 5'likten tutun da, 4 saatliğe, günlüğe varana kadar...
ama dipten longladığımda bile sistemle trade eden ve üstelik terste kalan adamın stresinin 200 katına çıktığım saniyeler olmuştur.
dün msn'den yazıştığım bir arkadaşım benim 75,025 öngörümden dolayı 75,900den alım yaptığını söyledi.
20 dakika sonra pozisyonunu 400 puan karla kapattıktan sonra "seninkisi iş değil abi, adrenalin tavan oldu resmen" dedi.
bu olay, toplam fayda meselesidir ve toplam faydayı siz nasıl görüyorsanız o şekilde trade etmelisiniz.
[B]stresin bedelini satın alan adam, sistemle trade eder.[/B] elbette o rahatlığın bir bedeli olacaktır ve bu bedel de sistemin dipten veya zirveden değil en az 200-300 puan sonra sinyal vermesidir...
bu konuyu tartışmak çok anlamsız ve gereksizdir.
şahsi görüşümdür.
Bu 55 EMA ne sihirli büyülü bişeydir arkadaş... Fiyat ne zaman dokunsa zıplıyor tramplen gibi... Eski favorimiz 112 EMA'yı fena pataklar bence... üvvv... :p :..:
[quote=Strategist;276149]Bu 55 EMA ne sihirli büyülü bişeydir arkadaş... Fiyat ne zaman dokunsa zıplıyor tramplen gibi... Eski favorimiz 112 EMA'yı fena pataklar bence... üvvv... :p :..:[/quote]
:D:D
şu an birlikte running tirangle çiziyor olabilirler beraber..biri alttan biri üstten..
eman kaç olusa olsun hevan yerinde olsun:D:D
[IMG]http://i34.tinypic.com/ak7pf8.png[/IMG]
Bir gözüm vobda bir gözüm işte az önce az daha firmanın database'ini çökertiyordum... üvvv.. Az daha geçimini sadece VOB'dan sağlayan insan formatına dönüşecektim... Neyse toparladım olayı... üvvv...
Bu arada petrol çok güzel trend yapıyor bugün.. Ne olurdu VOB da böyle yapsaydı... Aylar oldu ya trend yüzü görmeyeli... Üşenmesem şiir yazacam... ppffff....
[quote=Strategist;276161]Bir gözüm vobda bir gözüm işte az önce az daha firmanın database'ini çökertiyordum... üvvv.. Az daha geçimini sadece VOB'dan sağlayan insan formatına dönüşecektim... Neyse toparladım olayı... üvvv...
[/quote]
:D astatin işe alır hepimizi :D
aarggghhh..şu ivrenç duptıs şarkı bile kulağıma hoş gelmeye başladı, sırf tatille alakalı olduğundan...
arrghh şafak hala 7
[URL]http://www.dailymotion.com/video/xdscwe_hande-yener-bodrum_music[/URL]
cumaya gittik geldik, halen aynı yerdeyiz, Pala da namaza gitmiş olmalı
Abi bu nedir böyle, isyan bayrağını açtıracak bu pala kısacılara bir sevinç gözyaşları döktür artık, yoksa pala sen acıdan gözyaşı dökecen :D
[quote=Strategist;276161]Bir gözüm vobda bir gözüm işte az önce az daha firmanın database'ini çökertiyordum... üvvv.. Az daha geçimini sadece VOB'dan sağlayan insan formatına dönüşecektim... Neyse toparladım olayı... üvvv...
Bu arada petrol çok güzel trend yapıyor bugün.. Ne olurdu VOB da böyle yapsaydı... Aylar oldu ya trend yüzü görmeyeli... Üşenmesem şiir yazacam... ppffff....[/quote]
geçmiş olsun diyelim,
-Ne iş yaparsın?
-Vobçuyum abi.
-Pardon?:confused:
-Vob Vob.
-O da ne ya?:confused::confused:
-Sertap Erener'in reklam şarkısı:..::..:
-:eek::eek::eek:
76.150 direncine takıldı uzun süredir...:(
kırarsa 76.850 var ...
yoksa aşağıda 75.500 ve 74.775 var...
kırılma yakın olmalı...:eek:
selamunaleykum.Kolay gelsin.Bol kazançlar.
Cuma da bizim palayı görmedim, kahvede batak oynamış olabilir :)
pivot............75.950
ema55..........75.925
[quote=hpy;276181]selamunaleykum.Kolay gelsin.Bol kazançlar.[/quote]
aleykümselam..eyvallah.
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/2dd440e5.png[/IMG]
bide yükseliş verziyonu var :D:D
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/c219658f.png[/IMG]
Tatil öncesi su kaydırağı grafiği istiyoruz :)
Pala yaparsın sen ;)
[quote=saraylı;276176]76.150 direncine takıldı uzun süredir...:(
kırarsa 76.850 var ...
yoksa aşağıda 75.500 ve 74.775 var...
kırılma yakın olmalı...:eek:[/quote]
1 saat kaldı abi dananın kuyruğunu koparmalarına üvvvv:::
DAX da sınır çizdim..
[URL]http://img6.imageshack.us/img6/5504/da0608.png[/URL]
üwwwwwwwww be bu ne şimdi 76100 sonra tekrar aşağı sistemin ateşle dansı :::
[quote=seagate;276187][IMG]http://www.ressim.net/l/upload/2dd440e5.png[/IMG]
bide yükseliş verziyonu var :D:D
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/c219658f.png[/IMG][/quote]
Bayıldım kraflara...ÖZellikle Selçuklu patronun, analiz dünyasına kazandırdığı, fiyatın zamanda yolculuğu konseptinden esinlenmiş gayet modern sanat eserleri..teprik ederim:o
[quote=tr_hope05;276065]75750 --75800 fiş çekilecek noktalar olabilir..tutmazsa burası dediğim gibi aldığını geri verir hatta fazlasını verir..;)
forumda ne kadar kalırım bilmem ama 2.hafta da 15 dakkalık grafik izlemeyi, fiyatlara bakmamayı öğrendim..
yaw nerdeydiniz bugüne kadar..!..sağolun..[/quote]
öne alayım ..
[quote=unlimitted;276195]1 saat kaldı abi [COLOR=red]dananın kuyruğunu koparmalarına[/COLOR] üvvvv:::[/quote]
unlipat..kinaye mi var burda....lelele
OWWWWW mondiyooooo crashensynC
ya ayarı kaçtı adamların verince 400 pivan tek tuş oliyii üwwwwwww :D:D
ahahahahaha..HANCIIIII şarap getttiirrrrr
kaç gündür hep aynı terane yukarı çekiyor sonra aşağı veriyor uff be sistem fena çakılıyor
[quote=Astatin;276205]ahahahahaha..HANCIIIII şarap getttiirrrrr[/quote]
abi tobo felan olup meze olmayakta :D üwwww :::::::::
.lelele.lelele.lelele
herkes grafik koyuyo,benim de grafiğim geldi...:..:
vadeli 60' lık bu sefer,daytade ediyoruz, ama bi de genelden bakalım...
5.dalganın son alt dalgası boyunca alda kalan dtc sata geçmiş...
td21 ise aşağı trend sinyali veriyor,zayıf ta olsa...
tde ler ise sata geçmek üzere...:)
[IMG]http://i35.tinypic.com/30mq2ia.jpg[/IMG]
15'likteki barın boyunu teprik ederim :D
76,050 shortlar 75,550'den kapandı.
dataya kadar flat...
[quote=unlimitted;276212]15'likteki barın boyunu teprik ederim :D[/quote]
1 dklıkda dah auzun görünüyo..doğal olarak::::::
İnsaf Daytrader'lar... 55 EMA kırıldı diye hep beraber aynı anda satmanıza gerek yoktu... Yavaş yavaş satın kaçmıyor piyasa... :)
[quote=Astatin;276205]ahahahahaha..HANCIIIII şarap getttiirrrrr[/quote]
vay be 76025 deki longu hala tutyorum üwwwww ağlaycam şimdi
[quote=a.kaya;276220]vay be 76025 deki longu hala tutyorum üwwwww ağlaycam şimdi[/quote]
uyyy avatarım la işlemim arasında nunu lar felaket yahu :..: :..: :..:
5' lıkta setuplar uzun bardan dolyı sata geçtiler...
dtc de geçmek üzere..
76050 olan kısa 625 oklendi :)
650 den long deneme atışı, stop çoook kısa,
Bu arada ben paladan sadece su kaydırağı istedim :) Zopadan tırsıyo heralde :)
Len Pala madem her istediğimi yapar oldun hesaplarımıza 1.000.000 TL yatırıyosun :D
Bak dolar istemiyoz :D