[QUOTE=bonnie;85168]mouse ile resim üzerine giderek tıklatıyorsun sonra bir kere daha daha sonra bir kere daha
büyüyor[/QUOTE]
Direkt siteye yüklediği için öyle açılıyor ama ajax bazen sorun çıkartıyor. Ha bire çember dönüp duruyor.
Printable View
[QUOTE=bonnie;85168]mouse ile resim üzerine giderek tıklatıyorsun sonra bir kere daha daha sonra bir kere daha
büyüyor[/QUOTE]
Direkt siteye yüklediği için öyle açılıyor ama ajax bazen sorun çıkartıyor. Ha bire çember dönüp duruyor.
bu arada...orta vadeli [U][I][B]S&P hedefimi 350[/B][/I][/U] olarak revize ediyorum!
[B]RBS may cut up to 20,000 jobs, sell dozens of businesses: report- [/B]
[U][I][B]source: the Sunday Times[/B][/I][/U]
Royal Bank of Scotland'in 20000 kisiyi isten cikarmasi bekleniyormus bu hafta.
Sevgili nunu,
Bu kadar kotumser haberle haftasonu gaz verdıkten sonraaa, haftaya piyasa çökmezse düşmanlığımdan korkmanı tavsiye derim. Bu arada 350 sp (orta vadeli hedefın) fazla abartılı olmamıs mı?
[quote=nunu;85167][I]The Obama administration is looking for ways to let "underwater" homeowners refinance their mortgages, one of a series of ideas being hashed out ahead of an expected announcement next week, according to a person familiar with the planning.[/I]
[I]The White House said President Barack Obama intends to unveil the plan Wednesday during a speech in Phoenix. The administration has already said it would spend $50 billion to help struggling homeowners, a vital ...[/I]
bu da sevgili seren'in bahsettigi plan ile ilgili haber. bahsedilen yardim sadece 50 milyar dolar. ki zaten gecen haftadan biliniyormus.[/quote]
[B]svg..nunu birtürlü anlaşamadık..benim beklentim bu değil...bunlar zaten bilinenler..bu rakkam hiçbir işe yaramaz..ben bilinenlerden değil..yapabilecekleri hamlelerden bahsediyorum...kendimi obamanın yerine koyuyorum..ne yaparsın diye soruyorum...radikal birşey olmalı..yoksa işe yaramaz...mesela bankaların haciz ettikleri ve haciz tehlikesi altındaki konutları devlet alıyorum derse....bankalr zaten devletin değilmi.??[/B]
[B]projeksiyon yapıyorum...mevcut durumu herkes biliyor....[/B]
[quote=tuareg;85176]Sevgili nunu,
Bu kadar kotumser haberle haftasonu gaz verdıkten sonraaa, haftaya piyasa çökmezse düşmanlığımdan korkmanı tavsiye derim. Bu arada 350 sp (orta vadeli hedefın) fazla abartılı olmamıs mı?[/quote]
valla ben de onu dusunuyorum, haftaya samar oglanina donmeyiz insallah.:..:.
350 orta vade hedefim sevgili tuareg, bir sene icerisindeki hedef, hemen bir ay sonrasi icin degil yani.:rolleyes:.
bu arada ben gm chapter 11'i ilan ederse cokecek diyorum.:).
[quote=SEREN I;85177][B]svg..nunu birtürlü anlaşamadık..benim beklentim bu değil...bunlar zaten bilinenler..bu rakkam hiçbir işe yaramaz..ben bilinenlerden değil..yapabilecekleri hamlelerden bahsediyorum...kendimi obamanın yerine koyuyorum..ne yaparsın diye soruyorum...radikal birşey olmalı..yoksa işe yaramaz...mesela bankaların haciz ettikleri ve haciz tehlikesi altındaki konutları devlet alıyorum derse....bankalr zaten devletin değilmi.??[/B]
[B]projeksiyon yapıyorum...mevcut durumu herkes biliyor....[/B][/quote]
iyi ama sevgili seren, bir anda o kadar paranin kaynagi nerede ki? hem oyle bir karar sosyal karmasa da yaratabilir. etinden budundan kesip duzenli odemesini devam ettiren demez mi "bizim basimiz kel mi?'' diye?
[quote=nunu;85179]iyi ama sevgili seren, bir anda o kadar paranin kaynagi nerede ki? [/quote]
Buğüne kadar piyasa da dolaşan paranın karşılığı varmıydı ki, şimdi olsun,
para basarlar, bono basarlar...
kapitalizm demek zaten karşılıksız, faiz üreten para demek...
Bu konuda hiç endişen olmasın, kaynak karşılıksız olduktan sonra her zaman mevcuttur.
Herkeste aynı beklenti var sayın seren, Koskoca abd, koskoca emperyalızmın kalesi, nasıl olur da sihirli formuller bulunamaz, nasıl olur da şapkadan tavsan çıkaramaz... Durup dusunuyoruz, komplo teorılerıne sarılıyoruz, yok yok bunlar bilerek yapıyor, amaç Çin'i Rusya'yı dize getirmek, GM'in batışına bile yorumlarımız hazır, son derece teknolojık sınırsız enerjı kaynaklarıyla çalışan araclar geliştirdiler de eski moda aracları tasviye deiyorlar vs.vs.
Bence durumu acıklamak için azıcık yukarı tırmanıp manzaraya bakmamız yeterli, girdap öylesine büyük ki, kendi devınımıyle daha da büyüyor ve içine düşeni alıp yutuyor.
Şapkadan tavşan cıkmayacak. Bu bir illizyon değil, kapıtalızm büyük bir çöküş yaşıyor, tedavisi de kolay değil.
[quote=nunu;85179]iyi ama sevgili seren, bir anda o kadar paranin kaynagi nerede ki? hem oyle bir karar sosyal karmasa da yaratabilir. etinden budundan kesip duzenli odemesini devam ettiren demez mi "bizim basimiz kel mi?'' diye?[/quote]
[B]der walla..dünyada adalet yok svg.nunu..paranın kaynağını sordun..abd de ağaç mı bitti.??..kes ağacı bas doları...önceki paraların kaynağı varmıydı...abd ikiz açık miktarını biliyormusun..??[/B]
[B]adamlar elek gibi olmuşlar..kevgire dönmüşler..delik deşik..bütçe yama tutmaz...dış ticaret açığı maşaallah....[/B]
[B]bankaya borçlu olanlar...devlete borçlu olur....bankalar devletin değil mi..?? ödemeler zamana yayılır..gerekirse herkes için....maksat hacizden satılan evlerin fiatlara yaptığı aşağı yönlü baskıyı kırmak....konut enflansyonu yerini ..klasik enflansyona bırakır...[/B]
[B]artık bankaları toksiklerin satın alınmasıda kurtarmaz....toksiklerin ağırlığı konuta dayalı..bunların da fiatları dip.....radikal hamle konut fiatlarındaki düşüşü kesmek......timothy ..ye söyle SEREN böyle düşünüyor...diye..abd..deki ödüllü çok bilmiş ekonomistler çare bulamayınca ..istanbuldan çare getirdim de...[/B]
:..:
[quote=teo;85181]Buğüne kadar piyasa da dolaşan paranın karşılığı varmıydı ki, şimdi olsun,
para basarlar, bono basarlar...
kapitalizm demek zaten karşılıksız, faiz üreten para demek...
Bu konuda hiç endişen olmasın, kaynak karşılıksız olduktan sonra her zaman mevcuttur.[/quote]
o is o kadar kolay degil sevgili teo...kolay olsaydi bu stimulus paketine ''kaynak nerede?'' diye sormazlardi. o kadar kesinti yapildi pakette. niye orjinali kabul edilmedi saniyorsun?
[FONT=Verdana, Nimbus Sans L, helvetica][SIZE=-1]http://www.fdic.gov/bank/individual/failed/banklist.html
Pinnacle Bank of Oregon, Beaverton, OR
Corn Belt Bank and Trust Company, Pittsfield, IL
Riverside Bank of the Gulf Coast, Cape Coral, FL
Sherman County Bank, Loup City, NE.dng.dng:dü:[/SIZE][/FONT]