[quote=bull market;28808]Akşama dow iyi bir artı çekebilir diye düşünüyorum hala, o vakit yarınki açılış 700-1000 puan yukarda olabilir bizde, saygılar.[/quote]
şu an için öyle görülmüyor yarın ola hayrola.
Printable View
[quote=bull market;28808]Akşama dow iyi bir artı çekebilir diye düşünüyorum hala, o vakit yarınki açılış 700-1000 puan yukarda olabilir bizde, saygılar.[/quote]
seneryom 11100-50 long.
imkb 100 seneryom 38000-35000 long.
sevgiler.
seneryom 11100-50 long.
imkb 100 seneryom 38000-35000 long.
sevgiler.
11320 son destek seneryo için.
11320 son destek seneryo için.
Benim senoryomda buraya kadar gelmişken 2.gapıda kapayalım öyle dönelim gibi birdaha buralara kadar yorulmayalım diye.
Benim senoryomda buraya kadar gelmişken 2.gapıda kapayalım öyle dönelim gibi birdaha buralara kadar yorulmayalım diye.
longum ama tırstırdılar iyice
longum ama tırstırdılar iyice
py kürekle doldurmaya başladı çuvalları.....
yurtdışını terse kullanarak.....
py kürekle doldurmaya başladı çuvalları.....
yurtdışını terse kullanarak.....
[QUOTE=mbm;28810]ya senle ben aynı kişimiyiz yoksa kardeş....
ben yazacaktım aynısını....
bırak teperlerse tepsinler....
sistem ne derse o........:D[/QUOTE]
+. yanlız teperse min 50000...50200 gider system orda hale sat olr mbm.. orya kadar giderken karlarn gitmesine dynmak lazım giderse tabiy.. tepmese kendi bilür
[QUOTE=mbm;28810]ya senle ben aynı kişimiyiz yoksa kardeş....
ben yazacaktım aynısını....
bırak teperlerse tepsinler....
sistem ne derse o........:D[/QUOTE]
+. yanlız teperse min 50000...50200 gider system orda hale sat olr mbm.. orya kadar giderken karlarn gitmesine dynmak lazım giderse tabiy.. tepmese kendi bilür
Longda trısmaya gerek yok bence, dünkü gibi bir işlem oldu bugün, yarın sabahta açılış yukarda olacak bence, ondan sonrasına bakıcaz, saygılar.
Longda trısmaya gerek yok bence, dünkü gibi bir işlem oldu bugün, yarın sabahta açılış yukarda olacak bence, ondan sonrasına bakıcaz, saygılar.
geceye kısa.......... yarın 1000 puan yukarı gap olsun umrumda olmaz...
aşagı trend oluştu.. tüm peryotta sattayız.....
yarın sabah yukarı açsın trend bitene kadar nasıl olsa aşagı gelecek tekrar...
yarın bitersede uzunlarız bizde.........
geceye kısa.......... yarın 1000 puan yukarı gap olsun umrumda olmaz...
aşagı trend oluştu.. tüm peryotta sattayız.....
yarın sabah yukarı açsın trend bitene kadar nasıl olsa aşagı gelecek tekrar...
yarın bitersede uzunlarız bizde.........
[QUOTE=belhal;28814]Benim senoryomda buraya kadar gelmişken 2.gapıda kapayalım öyle dönelim gibi birdaha buralara kadar yorulmayalım diye.[/QUOTE]
taktınız 2. gapa hadi baklm .heyk benm içün mahsur yok amma olurmu bilmem bende gün grafiyinde 45000 gozukyor potans amma bilemem olrmu system bizi tutcakmı oraya kadr
[QUOTE=belhal;28814]Benim senoryomda buraya kadar gelmişken 2.gapıda kapayalım öyle dönelim gibi birdaha buralara kadar yorulmayalım diye.[/QUOTE]
taktınız 2. gapa hadi baklm .heyk benm içün mahsur yok amma olurmu bilmem bende gün grafiyinde 45000 gozukyor potans amma bilemem olrmu system bizi tutcakmı oraya kadr
[QUOTE=hexen;28817]+. yanlız teperse min 50000...50200 gider system orda hale sat olr mbm.. orya kadar giderken karlarn gitmesine dynmak lazım giderse tabiy.. tepmese kendi bilür[/QUOTE]
çıksın 50200 e kardeş... geri gelmeyecekmi aşagı....
yok gelmem derse bizde sistemle uzunlarız....
devir trendde oturma devri.........+.
[QUOTE=hexen;28817]+. yanlız teperse min 50000...50200 gider system orda hale sat olr mbm.. orya kadar giderken karlarn gitmesine dynmak lazım giderse tabiy.. tepmese kendi bilür[/QUOTE]
çıksın 50200 e kardeş... geri gelmeyecekmi aşagı....
yok gelmem derse bizde sistemle uzunlarız....
devir trendde oturma devri.........+.
agalar bu seferde spot 30 49000 i tuttu gösterecekler, dün 50000 i yaptılar.
tuttumu karar vermek lazım.
agalar bu seferde spot 30 49000 i tuttu gösterecekler, dün 50000 i yaptılar.
tuttumu karar vermek lazım.
Evet sonuçta düşeceğiz, ama iki gündür sattıklarını yarın biraz hazım etsin garipler, ittir ittir nereye kadar? kapasite dolmuştur, biraz yukardan tekrar daha iyi olur, saygılar.
Evet sonuçta düşeceğiz, ama iki gündür sattıklarını yarın biraz hazım etsin garipler, ittir ittir nereye kadar? kapasite dolmuştur, biraz yukardan tekrar daha iyi olur, saygılar.
sp destek 1260.
nasdaq destek 2380
sp destek 1260.
nasdaq destek 2380
saatlik vadeli ve spot uyumsuz...yukarı...
pas geçiyorum... sistem öncelikli...
vadeliye güvenmi olur..uyumsuzlık konusunda......
saatlik vadeli ve spot uyumsuz...yukarı...
vadeliye güvenmi olur..uyumsuzlık konusunda......
[quote=hexen;28820]taktınız 2. gapa hadi baklm .heyk benm içün mahsur yok amma olurmu bilmem bende gün grafiyinde 45000 gozukyor potans amma bilemem olrmu system bizi tutcakmı oraya kadr[/quote]
Mantıklı gelmiyormu hem aşağıdan alacak hemde arkayı sağlamlaştıracak gibi.:(
[quote=hexen;28820]taktınız 2. gapa hadi baklm .heyk benm içün mahsur yok amma olurmu bilmem bende gün grafiyinde 45000 gozukyor potans amma bilemem olrmu system bizi tutcakmı oraya kadr[/quote]
Mantıklı gelmiyormu hem aşağıdan alacak hemde arkayı sağlamlaştıracak gibi.:(
[QUOTE=mbm;28823]
devir trendde oturma devri.........+.[/QUOTE]
haklısın, geceye long, 650 den aldıklarıma 350 den ek alım da yaptım, oturalım trendde :) hehehe
[QUOTE=mbm;28823]
devir trendde oturma devri.........+.[/QUOTE]
haklısın, geceye long, 650 den aldıklarıma 350 den ek alım da yaptım, oturalım trendde :) hehehe
400den geceye long
400den geceye long
[QUOTE=mbm;28827]saatlik vadeli ve spot uyumsuz...yukarı...
vadeliye güvenmi olur..uyumsuzlık konusunda......[/QUOTE]
normalde panic satım gelmesi gerek amma trendsel yavaş satım suan .... panic satımda beklenen hacim olr ozman . poztf umsuz tepmesini kabullenyorum short yatyorum.. 3.gun olcak shorts
[QUOTE=mbm;28827]saatlik vadeli ve spot uyumsuz...yukarı...
vadeliye güvenmi olur..uyumsuzlık konusunda......[/QUOTE]
normalde panic satım gelmesi gerek amma trendsel yavaş satım suan .... panic satımda beklenen hacim olr ozman . poztf umsuz tepmesini kabullenyorum short yatyorum.. 3.gun olcak shorts
geceye flat.......49425 flatladım....
geceye flat.......49425 flatladım....