[quote=Astatin;276205]ahahahahaha..HANCIIIII şarap getttiirrrrr[/quote]
baarma lem, 1826 don perinyon böyle mi istenir :D:D
Printable View
[quote=Astatin;276205]ahahahahaha..HANCIIIII şarap getttiirrrrr[/quote]
baarma lem, 1826 don perinyon böyle mi istenir :D:D
kirlilik az olsun diye link veriyom..vermiş olduğumuz rahatsızlıkdan ötürü özür dileriz..XX alt yapı ltd..
[URL]http://img294.imageshack.us/img294/272/v0608.png[/URL]
burdan yukarı vurması çok zor gibi geliyor artıkın ama sistemde sat vermeden terse geçmek istemiyorum ya fena çarpılcaz ya da kurtulcaz zarardan kader kısmet
saraylı abi %50 fibo rakamı deel dimi öylesine belli olsun diye var :D
yanlış mı biliyorum :D:D üwwww
75500 DEN şort avatarımla uyuştuk şimdi ama sistem fena çarptı telafi etmesi lazım arıtık:..: :..:
[quote=seagate;276229]saraylı abi %50 fibo rakamı deel dimi öylesine belli olsun diye var :D
yanlış mı biliyorum :D:D üwwww[/quote]
%50 de 38 ve 62 gibi bi Fibo düzeltme seviyesi ,
yanlış biliyorsun...:)
valla içimden geldi söyleyeyim yaniii...777xx den beri, hep aynı şey.. fiyatlarda boğasal esintiler az yavaş yavaş yukar, sonra tek barda haşırt, sistemciyi de dağıt histemciyi de yerine göre...ertesi gün hep ters gaplar ama genelde önceki günkü düşüğün altına yakın yoklamalar felan.....
77xxx e dakılan 5 etiketi yılın modası olabilir...ehehhe
[quote=saraylı;276176]76.150 direncine takıldı uzun süredir...:(
kırarsa 76.850 var ...
yoksa aşağıda 75.500 ve 74.775 var...
kırılma yakın olmalı...:eek:[/quote]
geldik 75.500 e ,
trend iyi bişi,:D
yatay kötü bişi...:..:
bunu da kırıp bugün 74..775 e giderse güzel olur,:rolleyes:;)
gitmezse de güzel olur...:..:
Patronlar, şu amarikada tarım işsizlik verisini açıklayacak birimde akraba dayı, amcaoğlu, kuzen , kardeş, kanka veya biilmem ne tanıdığı olan varmı :D
[quote=saraylı;276239]geldik 75.500 e ,
trend iyi bişi,:D
yatay kötü bişi...:..:
[COLOR=red]bunu da kırıp bugün 74..775 e giderse güzel[/COLOR] olur,:rolleyes:;)
gitmezse de güzel olur...:..:[/quote]
bence giderse daha güzel olur....bencilim bu konuda biraz galiba..:D
[quote=cozbek83;276241]Patronlar, şu amarikada tarım işsizlik verisini açıklayacak birimde akraba dayı, amcaoğlu, kuzen , kardeş, kanka veya biilmem ne tanıdığı olan varmı :D[/quote]
dur benim emmioğlu orda yerleri süpürüyodu bi dönem. arayayım bi:D
-emmolu
-he
-veri nası gelcekmiş lem
-olm göstergelerin ne diyosa o işte bizim birim bile senin göstergelere bakıp açıklıyo sonuçları :D
-hee tamam. :..::..:
[quote=cozbek83;276241]Patronlar, şu amarikada tarım işsizlik verisini açıklayacak birimde akraba dayı, amcaoğlu, kuzen , kardeş, kanka veya biilmem ne tanıdığı olan varmı :D[/quote]
benim kayınvaldem orda çalışıyo,:D
ama hiç aram yoktur,:(
soramam ,israr etmeyin lütfen...:..:
:cool:
[quote=Astatin;276243]bence giderse daha güzel olur....bencilim bu konuda biraz galiba..:D[/quote]
Çoksün de Selpatros geldiğinde güzel bir sürpriz yapalım.. üvvv... Pala şerefsizi sistemcilerle birlikte EW'cileri de çok hırpaladı son zamanlarda... üvvv.. Eskiden VOB bu kadar zor değildi yaw... İlk başladığım zamanlarda bu kadar zor olsaydı kesinlike bugün bu işle uğraşıyor olmazdım...
[quote=cozbek83;276241] işsizlik verisini açıklayacak birimde akraba dayı, amcaoğlu, kuzen , kardeş, kanka veya biilmem ne tanıdığı olan varmı :D[/quote]
Vardı ama kısa süre önce işini kaybetti... ;)
fdow ve dax grafiğini inceliyrum da karma karışık hem yukarı çarpar hem aşağı kaçarım gibi olmuş..
60 dakka fdow geri gelecem, 120 dakka yatay düzeltelim diyor..
günlük fdow zorlanıyor yukarı giderken haftalık yukarı diyor..
dax da 6380 biraz zor geçilir..eğer yukarı geçilirse ipucu verir..60 ve 120 dakka bende SAT pozda..hadi bizimkiler ne yapcak görelim..kafası karıştı o kesin..
İyi haber, ABD de bir kanka var..Kötü haber, o verileri açıklayacak birimde değil....Aslında artık hiç bir birimde değil..Tarım dışı istihdam edilmiş bir kişi iken, geçen hafta şutlanmış işten:D:D Tarım içi istihdama razı ama orda da bulamıyor iş..:D:D
Veriye -1 burdan..ipucu vermiş olsun:..::..:
[quote=Astatin;276255]İyi haber, ABD de bir kanka var..Kötü haber, o verileri açıklayacak birimde değil....Aslında artık hiç bir birimde değil..Tarım dışı istihdam edilmiş bir kişi iken, geçen hafta şutlanmış işten:D:D Tarım içi istihdama razı ama orda da bulamıyor iş..:D:D
Veriye -1 burdan..ipucu vermiş olsun:..::..:[/quote]
Şu SPK'nın email adresi neydi.. .dng
[QUOTE=cozbek83;276241]Patronlar, şu amarikada tarım işsizlik verisini açıklayacak birimde akraba dayı, amcaoğlu, kuzen , kardeş, kanka veya biilmem ne tanıdığı olan varmı :D[/QUOTE]
benım pokerde buddym bu raporu hazırlayan uzman yardımcısı :) konuştum haberler iyiymiş...
" tarım dışında işsizlik kalmadı , devletümüz çok yaşa " dedi ve ekledi
" türk erkekleri çok re rö rö "
:D:D
valla göstergeler çok enteresan boyutlara geldiler.
15'likteki o küskübar boyutu halt etmiş yane...:cool:
Zopadan yoruldum ve flatım, siz dalmaya devam edin, şu saçma veri gelsinde ona göre dalacam :)
[quote=unlimitted;276263]valla göstergeler çok enteresan boyutlara geldiler.
15'likteki o küskübar boyutu halt etmiş yane...:cool:[/quote]
yukarımı diyolar unli abi :)
[quote=unlimitted;276263]valla göstergeler çok enteresan boyutlara geldiler.
15'likteki o küskübar boyutu halt etmiş yane...:cool:[/quote]
yanlış anlaşılma olabilir diye şunu yazma ihtiyacı duydum.
göstergeler hala yukarıyı gösteriyor. hemide baya yukarıyı. :)
Farvil verileri ile ilgili
[URL="http://www.uzmanforex.com/piyasa-yorumlar%C4%B1/tar%C4%B1m-d%C4%B1%C5%9F%C4%B1-istihdam-rakamlar%C4%B1-dolar%E2%80%99%C4%B1-kurtarabilecek-mi"]http://www.uzmanforex.com/piyasa-yorumlar%C4%B1/tar%C4%B1m-d%C4%B1%C5%9F%C4%B1-istihdam-rakamlar%C4%B1-dolar%E2%80%99%C4%B1-kurtarabilecek-mi[/URL]
[quote=kitaro;276060]istatistikler ve tecrübe derki slow traderlar uzun süre sonra sata geçtikten sonra gap yer ve endekste yükseliş öğlene kadar sürer ve yüzde 70 olasılıkla yükseliş sonrasında öğleden sonra düşüş gelir[/quote]
14 barı ve satış
nereye kadar satış? slow traderın pivotunu kırdırana kadar(75500). abicim bu tahta sahipli ve palanın hangi oyuncu profiline ne yapacağını bilmek gerekiyor:..:
[QUOTE=unlimitted;276263]valla göstergeler çok enteresan boyutlara geldiler.
15'likteki o küskübar boyutu halt etmiş yane...:cool:[/QUOTE]
Yani ek bilgi.
Matröks kullanıcılarına önemli ipucu: Veri geldiğinde Matriks'in çökmesini istemiyorsanız veriden önce sistemlerinizi ekrandan kaldırın, sadece grafik kalsın. Eğer bilgisayarınız yavaşsa veya sisteminiz karmaşıksa bu veri sonrasındaki hareketlerde en az 15sn donar ekranınız.
alıntıdır...aklıma yattı hoşuma da gitti..
[URL]http://img810.imageshack.us/img810/1088/spxg.png[/URL]
[quote=unlimitted;276268]yanlış anlaşılma olabilir diye şunu yazma ihtiyacı duydum.
göstergeler hala yukarıyı gösteriyor. hemide baya yukarıyı. :)[/quote]
yaw yanılmak için bugünü bulmuş olabilirler mi acep...
yok canım ne alakası var.
ya buldularsa. haşırt diye 2.000 puan.
pifff...şüpe adamı yer yaw...:cool:
Selamlar...Nasıl gidiyor millet? Bunu sormamış varsayın...Ağlamaları duyabiliyorum üwwwww... :) Trend gelsin artık yaw... :( Aslında bugün dataya kadar işlem yapmayıp daha sonra duruma göre piyasaya girmeyi düşünüyordum ama 14:15 barının endamına bakınca dayanamayıp shortladım.(75.600'den anca yetişebildim...) Şu dünkü en düşük değer 74.875'in altına insek ne güzel olur...Olur mu ki...? Aman ne bileyim yaw...Algıları da iyice bozdular zaten... :( Hadi hepinize bol kazançlar...
[quote=Astatin;276236]valla içimden geldi söyleyeyim yaniii...777xx den beri, hep aynı şey.. fiyatlarda boğasal esintiler az yavaş yavaş yukar, sonra tek barda haşırt, sistemciyi de dağıt histemciyi de yerine göre...ertesi gün hep ters gaplar ama genelde önceki günkü düşüğün altına yakın yoklamalar felan.....
77xxx e dakılan 5 etiketi yılın modası olabilir...ehehhe[/quote]
bu hep böyle gitmez asti hocam devran döner bigün bize de güler inşallah :)
1/2 Uzadım arkadaşlar
[quote=a.kaya;276277]bu hep böyle gitmez asti hocam devran döner bigün bize de güler inşallah :)[/quote]
devran yıllar önce dönmüş kayaboss....ama bence sana gülmesini isteme...iiğğğyyyyy:D:D:D:D
[URL]http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=devran%20%C3%A7a%C4%9Flar[/URL]
500 den uzuna deneme atışı, ralli roket dolsun cebimize PARA PAKET
hadi pala
hadi abd açıkla açıkla açıkla :D
sitede dow verileri veren kısım geçici devre dışı yazıyo :D
Veri nasıl gelirse gelsin önce pis verecekler sonra pis alacaklar gibi hisler geliyor işkembemden... Elim tetikte... Düelloya hazırlanan kovboy gibi hissediyorum kendimi.. üvvv..
En büyük zararlarımı Cuma günleri yazdım hep... Bu tür günlerde... üvvv... :)
tarım dışı verisinin iyi gelme şansı yok kanımca :D tarım içi verisi olsa yaz felan ayağına ii gelir :D havada sıcak iş yok yani dışarda iş yok:)
pela, ilk hareket aşağı.
konuştuğumuz kibin. :D
Önümüzdeki 5dk içinde yanıma misafir falan gelirse anında kovacam... Genel müdür olsa tanımam.... :..:
[quote=Strategist;276298]Önümüzdeki 5dk içinde yanıma misafir falan gelirse anında kovacam... Genel müdür olsa tanımam.... :..:[/quote]
ben o kadar kesin yargılı olmuyorum bu konuda... gelenin kim olduğuna:D:D daha doğrusu nasıl olduğuna bağlı...ohh mondiyo..ne diyorum ben ...:Dnayır..no diskrimineyşın..:D
bovespa 68,412 degerınde..
Imkb = bovespa +10000 (+-1000 makas)
hal boyleyken bir uyumsuzluk var.. ya bovespayıo satalım ya ımkbyı alalım pala efendı.. bak ay sonu hesabın karısacak yok ordan sattım burdan almamısım dıye.. demedı deme...
bı de vade sonundan once 80 k yı gostermen lazım hala ıvır zıvırla ugrasıyosun.. ayıp , ahlaksızca... ayrıca tarım dışı... :mad::mad::mad::mad: