Disko Disko Partizaniii....lelele.lelele
Estetük,
Gomsyonu reca edeyim....::::::
Printable View
Disko Disko Partizaniii....lelele.lelele
Estetük,
Gomsyonu reca edeyim....::::::
[quote=excali;465276]Disko Disko Partizaniii....lelele.lelele
Estetük,
Gomsyonu reca edeyim....::::::[/quote]
aha da virdiler valla:D filex çok kızacak sana:D gomisyon mu..o da ne:mad::..:
[quote=Astatin;465272]tipik bir "bak boll bandları daralttım, önce aşşa kırılıyo süsü verdim sonra yukarı yaptım randıracağım" süsü mü acaba..çift süsü pespeşe...bence öyle..bence long süsü verilmiş bombalı pankart...dememkki reşortuyoruz..ya bismillah
[IMG]http://i41.tinypic.com/2qce42u.png[/IMG][/quote]
yirim ciğerini palatron yada piyasa ehüheheheh
[quote=Astatin;465274]onun ki baskı oluyor da bizimki niye olmuyor..haydi bi disko partizani çeek beah.. 500 puan ver kapatacam söz:::[/quote]
yalan yok hacı bize...92450 şortların kavırmasını 91950*975 e yazdıydım..geldiler bereket versin..ama reşormayacağım diye söz vermediydim.. o yüzden 92100 reşort şu an:p
[QUOTE=Astatin;465263]takım isimleri gaynaklı guantumik gerekçeleri merak ediin mi filexxxx[/QUOTE]
Of course :D
La çok bişi deel, burdan 100.xxx hadi bilemedin 140.xxx falan istiyirim yaw :D
Aslında biliyorum, endeks de yükselmek istiyor ama bütün gözler üzerindeyken çekiniyor :)
[quote=flexy;465283]Aslında biliyorum, endeks de yükselmek istiyor ama bütün gözler üzerindeyken çekiniyor :)[/quote]
Veya KY hissede, lonkta olabilir mi...??:::
[QUOTE=excali;465284]Veya KY hissede, lonkta olabilir mi...??:::[/QUOTE]
+. olabülüü
[quote=Astatin;465244]yani çok hafif guantimik esintilerle seçtim sizin içün takımları...ama kendüm oymayacağım...böylr kriptonit gibi filan hissetmem lazım..Stromgodset gibi takımlar filan olsa iyiydi
[IMG]http://i40.tinypic.com/14io32h.jpg[/IMG][/quote]
[quote=flexy;465281]Of course :D[/quote]
Wr-EX-Ham: Pozitif enerji yollayan içinde ex geçen ki forumdaş var..ayrıca "Ham" yapar:::
Lincoln: Bişi demeye gerek yok herhalda..Tam worth: Tam laf..sırf laf...tırt yani
Swindon: Kılıçı hatrlatıyo bana..plymouth: ağzı oynar bacağı oynamaz..furboldan anlamaz
Southend: South of heaven gibi..heyvi metalik nostaljik esintileri var..Dagenham Red: Da ged lan ham falan yapamzsın sen (Burada ilk maçtakinden farklı bir Ham guantumu olduğuna dikkat çekerim:::
Yannız dediğim gibi guantum sinyalleri çok güçlü deil... tutmayabilirlerde... 5 inci günün şafağında Stromgodset i bekleyelim bence:::
[quote=Astatin;465253]nacizane histemimi diyeyim...dün de demiştim... nasılsa bu abd deki bütçe mevzusu bayram sonrasına çözülür deyüp lonklayanlara bayram öncesi bi ayar verir diyorum ben[/quote]
[quote=excali;465284]Veya KY hissede, lonkta olabilir mi...??:::[/quote]
ya da.....
[quote=Astatin;464891]FDJ haftalık....with no komment
[IMG]http://i40.tinypic.com/2sbs80j.jpg[/IMG][/quote]
FDJ Weekly with comment: Suicide may come at unexpected time?.dng
rampiii....
[QUOTE=Astatin;465346]rampiii....[/QUOTE]
:D .brv
Şinci herkes "abi nasılsa ABD deki bütçe krizi çözülecek öyle yada böyle" diye lonkkluyoyaa...şöyle dişi diyomuş abd: "abiler kusura bakmayın, demokrasi diye bişivar...mecli,s bütçeye onay vermedi, o yüzden biz tahvillerimizin geri ödemesini yapamıyoruz" ....buummm... kaç tabanda sıfıra iner acaba porsalar..ehü...şaka la şaka şaka
[QUOTE=Astatin;465351]Şinci herkes "abi nasılsa ABD deki bütçe krizi çözülecek öyle yada böyle" diye lonkkluyoyaa...şöyle dişi diyomuş abd: "abiler kusura bakmayın, demokrasi diye bişivar...mecli,s bütçeye onay vermedi, o yüzden biz tahvillerimizin geri ödemesini yapamıyoruz" ....buummm... kaç tabanda sıfıra iner acaba porsalar..ehü...şaka la şaka şaka[/QUOTE]
:..::..: işte o an bi sahil kasabasına taşınma zamanıdır
[quote=Astatin;465326]FDJ Weekly with comment: Suicide may come at unexpected time?.
[URL="http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=10016&d=1381256646"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=10016&stc=1&thumb=1&d=1381256646[/IMG][/URL][/quote]
[quote=Astatin;465351]Şinci herkes "abi nasılsa ABD deki bütçe krizi çözülecek öyle yada böyle" diye lonkkluyoyaa...şöyle dişi diyomuş abd: "abiler kusura bakmayın, demokrasi diye bişivar...mecli,s bütçeye onay vermedi, o yüzden biz tahvillerimizin geri ödemesini yapamıyoruz" ....buummm... kaç tabanda sıfıra iner acaba porsalar..ehü...şaka la şaka şaka[/quote]
yoksa zaten birleri bu senaryyonun realiz olacağını biliyor mu...şaka değil mi la yoksa...grafa bak..bi gerekçe gelse de zzzbbbbbbaaaaaamm diye diplesem diyor gibi duruyor
[quote=flexy;465352]:..::..: işte o an bi sahil kasabasına taşınma zamanıdır[/quote]
valla Küçükkuyu da denize çok yakın ucuz araziler var hacı...ben bakıyorum şahsen...tavsiye ederim...:::
[QUOTE=Astatin;465353]yoksa zaten birleri bu senaryyonun realiz olacağını biliyor mu...şaka değil mi la yoksa...grafa bak..bi gerekçe gelse de zzzbbbbbbaaaaaamm diye diplesem diyor gibi duruyor[/QUOTE]
[U]Ganaatimce[/U], olacaksa eğer cycle vs.. mevzularıyla çok uğraşan amerikalılar gelecek yıl ortalarını bekler.Ha, mevsimler bile yer değiştiriyor borsaların döngüleri mi yer değiştirmicek diyerek ayıları salarlarsa o ayrı mevzu.Fazla kafa yormaya gerek yok yaw, düşerse de düşer..
[QUOTE=Astatin;465354]valla Küçükkuyu da denize çok yakın ucuz araziler var hacı...ben bakıyorum şahsen...tavsiye ederim...:::[/QUOTE]
Hani arsanı hazırla evi 2 günde dikelim firmaları varya, şöyle maksimum dubleks yeşillikler içinde bi tane yaptırıcaksın..Sade bi peysaj, bi tane süs havuzu..ohh ki ne oh .lelele
[quote=flexy;465357]Hani arsanı hazırla evi 2 günde dikelim firmaları varya, şöyle [B]maksimum dubleks yeşillikler içinde bi tane yaptırıcaksın..Sade bi peysaj, bi tane süs havuzu[/B]..ohh ki ne oh .lelele[/quote]
bişi eksik..:::::: muhim bişi
[QUOTE=flexy;465357]Hani arsanı hazırla evi 2 günde dikelim firmaları varya, şöyle maksimum dubleks yeşillikler içinde bi tane yaptırıcaksın..Sade bi peysaj, bi tane süs havuzu..ohh ki ne oh .lelele[/QUOTE]
Mesela
[IMG]http://www.prefabrikevfiyatlari.gen.tr/wp-content/uploads/2013/06/prefabrik_evler_18.jpg[/IMG]
[QUOTE=Astatin;465358]bişi eksik..:::::: muhim bişi[/QUOTE]
:) Arka bahçede havuz, havuz içinde slav ırkı dişi canlılar.dng
ula ayıp valla ya...90775 e şort kavırmaları yazdıydım, şu boll band görüntüsü yüzünden..bi aşşa sarkıtır sonra boll banda kadar deper diye..150 pianla gaçırdık..böğğiii..şort kavır emir iptal..aşkolsun palatron..
cici repo, şirin repo..
[quote=flexy;465360]:) Arka bahçede havuz, havuz içinde slav ırkı dişi canlılar.dng[/quote]
çok kınıyorum seni bu mesajın yüzünden..çok ırkçı bir yaklaşım..biz ırk ayrımı yapmıyoruk.dngama şahsen ben de, kirz olursa en çok etkilenecek ülkelerin başında Ukrayna geldiğinden, Ukrayna elçiliğine baş vurup 21 yaş üzeri yetişkin bağyanlara koruyucu aile olabileceğimi söyleyeceğim... insanlık, şefkat, dayanışma...filan:p
[QUOTE=Astatin;465364]çok kınıyorum seni bu mesajın yüzünden..çok ırkçı bir yaklaşım..biz ırk ayrımı yapmıyoruk.dngama şahsen ben de, kirz olursa en çok etkilenecek ülkelerin başında Ukrayna geldiğinden, Ukrayna elçiliğine baş vurup 21 yaş üzeri yetişkin bağyanlara koruyucu aile olabileceğimi söyleyeceğim... insanlık, şefkat, dayanışma...filan:p[/QUOTE]
Gözlerim yaşardı patron .dng
miyaww,,dombıra
[quote=flexy;465366]Gözlerim yaşardı patron .dng[/quote]
hacı...84000 filan olursa bu eğer, yine parasal daralma (deyk pirofit) planlıyorum...hatırlatmayı unutmayalım litfen:D
[QUOTE=Astatin;465368]hacı...84000 filan olursa bu eğer, yine parasal daralma (deyk pirofit) planlıyorum...hatırlatmayı unutmayalım litfen:D[/QUOTE]
*** Alarm aktif *** :D
bu 121 inci kendi graş levelı çok zor be hacu
[QUOTE=Astatin;465370]bu 121 inci kendi graş levelı çok zor be hacu[/QUOTE]
ya o konuya hiç girmeyek, ben 22 de bıraktım.Sen diyosun ki 121. lvl zor .dng
dambıra mı alarmam yürek sazım çalarmam gaydır gaydır eş baytam...
[IMG]http://cdn-static.zdnet.com/i/story/62/59/000686/lolcat-up-button.jpg[/IMG]
:..::..::..:
hoşgeldün gedüüü,
bi taban olamaldık ona yanıyorum...diskocuları göreve çağırıyorum at bi destek hacı
[quote=Astatin;465395]hoşgeldün gedüüü,
bi taban olamaldık ona yanıyorum...diskocuları göreve çağırıyorum at bi destek hacı[/quote]
Hojbulduk...
Geçti Borun pazarı, Sür Ayunu kuzey gutbuna....dng
[quote=excali;465396]Hojbulduk...
Geçti Borun pazarı, Sür Ayunu kuzey gutbuna....dng[/quote]
peki neden taban olmuyoruzun gerekçesi hakkında bir feyz alabilir miyik? hacim az veya totemler yetersiz veya diskocu partizanlar ayaklanmadı filan gibi.dng
[quote=Astatin;465408]peki neden taban olmuyoruzun gerekçesi hakkında bir feyz alabilir miyik? hacim az veya totemler yetersiz veya diskocu partizanlar ayaklanmadı filan gibi.dng[/quote]
Sular kesik...:DFişkiye bozulmuş...
[quote=excali;465409]Sular kesik...:DFişkiye bozulmuş...[/quote]
lllllllleeyyyyyyyyymmmmmmm fffıııııııııışşkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiyeyikim gırdı:Dulem divitır guşları sizi:D
[URL]http://finance.yahoo.com/news/obama-name-yellen-next-fed-000630935.html[/URL]
yellen sunam yellen