[quote=Astatin;85247]var ama eur/usd yi[/quote]
.dng
yok olazım değil, ille de usd/euro, eğer hazırda yoksa jpy/usd de olur
Printable View
[quote=Astatin;85247]var ama eur/usd yi[/quote]
.dng
yok olazım değil, ille de usd/euro, eğer hazırda yoksa jpy/usd de olur
[quote=tuareg;85248]Tartısma madem boyut kazandı, daha teorık bakalım oyleyse, bız ınsanlar cok medenılestık ya, o halde herkesın yapacağı basıt bır deney var, elınıze (pişmiş) bir kemıklı et alın (mısal tavuk budu) aynanın karsısında yemeye baslayın, ısırdıgınızda dişlerınızın nasıl ileri fırladıgını, gozlerınızı nasıl kıstıgınız goreceksınız. demek kı basıt bır et ısırırken bıle gecmısten gelen vahşı halımız nasıl da ortaya cıkıyor, basıt bır ısırıkta. Hangi medenıyet?[/quote]
aç kalıp medeni olmak istemezdim ya da temiz kokup geri kalmak istemediğim gibi :)
[quote=cırcır;85250]aç kalıp medeni olmak istemezdim ya da temiz kokup geri kalmak istemediğim gibi :)[/quote]
medeni avrupalının ayakları da kokar:..::..:
[quote=tuareg;85248]Tartısma madem boyut kazandı, daha teorık bakalım oyleyse, bız ınsanlar cok medenılestık ya, o halde herkesın yapacağı basıt bır deney var, elınıze (pişmiş) bir kemıklı et alın (mısal tavuk budu) aynanın karsısında yemeye baslayın, ısırdıgınızda dişlerınızın nasıl ileri fırladıgını, gozlerınızı nasıl kıstıgınız goreceksınız. demek kı basıt bır et ısırırken bıle gecmısten gelen vahşı halımız nasıl da ortaya cıkıyor, basıt bır ısırıkta. Hangi medenıyet?[/quote]
tahıl ekmeği yerken olmuyor ama o:..:..buu arada cuma 1.2862 kapamıştı eurusd..usdeur u merak ediyorsan 1 bölü bu yap :)
(konu dışı)
Tesadüfen show tv de cin cıkarma seansına rastladım, sevgılı astatınım,
eğer içindeki geyik cininden kurtulamıyorsan denenebilir:)
[quote=tuareg;85251]medeni avrupalının ayakları da kokar:..::..:[/quote]
bilmem tecrübe etmek lazım
[quote=cırcır;85254]bilmem tecrübe etmek lazım[/quote]
''Efendim, arastırma yaptık, 100 avrupalının ayaklarını kokladık...'' olmaz be ya!! Olaya teorık bakalım, sadece yatarken ayakkabılarını cıkarmıyorlar mı, demek kı kokar. Benım bılımsel bakısım bu kadar:)
[quote=furkan;85245]Fransa Nice e gitmiştim 2yıl onceydi sanırım 1ay kaldım bütün güneyide gördüm
sokakları bile kokuyor hiç abartmıyorum Londra falanda insanları pis, pasaklı vs
ama tek görüdügüm iyi yanları cidden bunlar okuyor metroda,otobüste
heryerde her saniye okuyorlar sadece bunu takdir etmiştim bunun dışında ise
hepsi bir avuç dangalak...kıvrak zeka yok..çözüm oluşturabilme yok..bir program
girilmiş o doğrultuda gidiyorlar onları tek kurtaran şey sistemleri metroları bile
50yıl öncekiyle aynı durakları,rotası vs..bizde olsa haftada bir değişir..bu
adamlardan nasıl geri kaldık diye çok sordum kendime tek bulabildiğim cevap ise
okuyorlar ve kurulu bir sistemleri var..bizde evet bunlar eksik ama zeka olarak
hepsinden çok daha ilerideyiz diye düşünüyorum gittigimde oradaki hocalarda
hep diyorlardı "Türk öğrencisi diger ülkelerin ögrencilerinden çok daha zeki ve
farklı" diye...[/quote]
Master için Londra'ya gittiğimde ilk farkettiğim şey, metroda insanların kitap okumasıydı... " bak işte bu yüzden bunlar bizden ileride" demiştim ilk izlenim olarak... ancak sonraki günlerde okuduklarını ayırt etmeye başladım... bizlerin elimize bilr almayacağımız cinsten, düzeysiz, hiçbir kafa çalıştırıcı ve öğretici unsuru olmayan romanlardı okudukları... çoğunun yani... daha da ilerleyen günlerde vardığım sonuç ise çok daha entresandı bana göre... birbirlerinin yüzlerine bakıp iletişim kurmamak içindi... sonra bu tesbitimi başka arkadaşlarların da yaptığını gördüm...
Sadece bir anektottur, beni eski zamanlara götüren...
[quote=doruk;85256]Master için Londra'ya gittiğimde ilk farkettiğim şey, metroda insanların kitap okumasıydı... " bak işte bu yüzden bunlar bizden ileride" demiştim ilk izlenim olarak... ancak sonraki günlerde okuduklarını ayırt etmeye başladım... bizlerin elimize bilr almayacağımız cinsten, düzeysiz, hiçbir kafa çalıştırıcı ve öğretici unsuru olmayan romanlardı okudukları... çoğunun yani... daha da ilerleyen günlerde vardığım sonuç ise çok daha entresandı bana göre... birbirlerinin yüzlerine bakıp iletişim kurmamak içindi... sonra bu tesbitimi başka arkadaşlarların da yaptığını gördüm...
Sadece bir anektottur, beni eski zamanlara götüren...[/quote]
ben de tam aksine bir tespit yaptim. yolda yururken en ufak bir temasda pardon derler, sokaklarda gozunuzu kapatip karsiya gecebilirsiniz, size yol verirler, asansordeyseniz size merhaba derler...emin olun iletisimi ben yurtdisinda ogrendim.
adam hem pis, hem medeni ise sorun yok. adamı alır yıkarsın hem temiz, hem medeni olur. sonuçta en pis adamı 45 dakikada temiz adam yaparım iddalıyım :D
[quote=nunu;85257]ben de tam aksine bir tespit yaptim. yolda yururken en ufak bir temasda pardon derler, sokaklarda gozunuzu kapatip karsiya gecebilirsiniz, size yol verirler, asansordeyseniz size merhaba derler...emin olun iletisimi ben yurtdisinda ogrendim.[/quote]
Nunucuğum ben yatıyorum..Dükkan sana emanet sabaha kadar aragaz reca ediyorum bol bol..iyi geceler
[QUOTE=doruk;85256]Master için Londra'ya gittiğimde ilk farkettiğim şey, metroda insanların kitap okumasıydı... " bak işte bu yüzden bunlar bizden ileride" demiştim ilk izlenim olarak... ancak sonraki günlerde okuduklarını ayırt etmeye başladım... bizlerin elimize bilr almayacağımız cinsten, düzeysiz, hiçbir kafa çalıştırıcı ve öğretici unsuru olmayan romanlardı okudukları... çoğunun yani... daha da ilerleyen günlerde vardığım sonuç ise çok daha entresandı bana göre... birbirlerinin yüzlerine bakıp iletişim kurmamak içindi... sonra bu tesbitimi başka arkadaşlarların da yaptığını gördüm...
Sadece bir anektottur, beni eski zamanlara götüren...[/QUOTE]
o nokta bambaşka birşey oralardaki insanlarda bencillik hat safhada sadece
kendileri için yaşarlar tek başlarına yemek yerler,tek başlarına sinemaya
giderler, tek başlarına içerler vs.. orada her gece kendilerini alkole vurmalarının
bir nedenide tek başlarına olmalarıdır..okuma konusuna gelincede bedava
gazete dagıtıyorlar en kötü onu okuyorlar yani benim için ne okudukları onemli
değil okuma alışkanlıkları var en azından bizdede seviyesizce şeyler okunsada en
azından bir sayfa birşey okunsa yeter bana :) bilemediniz sudoku çözüyorlar zaten:)