medenıyetten soz acılmısken abd fıçırları kac da acılıyor sevgılı nunu
Printable View
medenıyetten soz acılmısken abd fıçırları kac da acılıyor sevgılı nunu
[QUOTE=nunu;85257]ben de tam aksine bir tespit yaptim. yolda yururken en ufak bir temasda pardon derler, sokaklarda gozunuzu kapatip karsiya gecebilirsiniz, size yol verirler, asansordeyseniz size merhaba derler...emin olun iletisimi ben yurtdisinda ogrendim.[/QUOTE]
sokaklarda göz kapatıp karşıya geçme olayı yok mesela londrada yada
fransada :) taksicileri bizimkilerden bile beter kaç kere altına alıyordu.. ama
dediklerinizde var iyi yanları fakat genel olarak pekte umurlarında değilsinizdir
ingilterenin kırsalında bu dedikleriniz çok fazla var (cambridge,oxford vs) bizim
kırsalımızdada mevcut yer sorun kendisi tutar elinizden götürür gidiceginiz
yere... ama megapol olarak Londarada nezaket yada o dediklerinizin pek çoğu yok.
[quote=tuareg;85241]Astatınım, sen bılırsın, jerfın ıkı gundur yok pıyasada, sevgılıler gununde tektaş yüzük kaptı da, bozdurup voba yatırmak ıcın kuyumcu mu arıyor?[/quote]
Yani olabilir tabi ama sanmıyorum..Neden dersen, sabahın köründen akşamın karanlığına kadar VOb izleyen kızı kim neaapsın? Kahvaltı hazırlamaz, akşam yemeği hazırlamaz, forumlara takılır falan..Ama belki VOB cu bir sevgilisi olabilir. O ayrı..:..:
[QUOTE=cırcır;85258]adam hem pis, hem medeni ise sorun yok. adamı alır yıkarsın hem temiz, hem medeni olur. sonuçta en pis adamı 45 dakikada temiz adam yaparım iddalıyım :D[/QUOTE]
aman diyim Hintlilere bulaşmayın imkansızdır bu dediginizi yapmak ben böyle bir
koku duymadım hayatımda bir millet düşünün ki hepsimi kokar ? ?
bu medenıyet tartısmasını şöyle sonlandırmaya ne dersınız; herkesın medenıyetı kendıne, medenıyetıme laf edene de, medenıyetın kadar konuş diyelım. Ozellıkle de batılılara:)
FDOW 01:03 itibariyle 7.728. -51 puan. cuma kapanışımızda 17:15 te 7.889 idi yanılmıyorsam...
sabaha çok var...çok su akar köprü altından...
[quote=tuareg;85261]medenıyetten soz acılmısken abd fıçırları kac da acılıyor sevgılı nunu[/quote]
normal saatinde.acilmis bile.
[quote=furkan;85264]aman diyim Hintlilere bulaşmayın imkansızdır bu dediginizi yapmak ben böyle bir
koku duymadım hayatımda bir millet düşünün ki hepsimi kokar ? ?[/quote],
heheh
walla haklısınz (racıst olmaayalım bı taraftan ama)
taksimde daıremı kıralamıstım bi hıntli pakolu genc bayanlara 2 haftalııına
cıktıktan sonra 2 ay kori sosu efektlii bisiler koktu ew
:Dama dier taraftan bıraktıkları baharatları bi yıl kullanmıstım:D
fdow a bakılırsa 7850 (dow da) kırılmış gorunuyor ama sabah ola hayrola, hatta salı ola hayrola:)
[quote=nunu;85267]normal saatinde.acilmis bile.[/quote]
saatı dakıkası ve sanıyesı ıle verdıgınız ıcın tesekkurler.kom
(elbet bır gun bır ışınız duser bana)
[quote=suprad;85268],
heheh
walla haklısınz (racıst olmaayalım bı taraftan ama)
taksimde daıremı kıralamıstım bi hıntli pakolu genc bayanlara 2 haftalııına
cıktıktan sonra 2 ay kori sosu efektlii bisiler koktu ew
:Dama dier taraftan bıraktıkları baharatları bi yıl kullanmıstım:D[/quote]
dostum...kuba puroları için kübalı hatunlar bacaklarının üzerinde sarar şeklinde bir şehir efsanesi var biliyorsun... hintli hatunlarda baharatları aynı şekilde kurutuyor olmasın...vay be..aylarca kullandın ha baharatları:D
Yarın yine mama yok bize, neyse sabah olsun, direksiyona geçeriz,
Herkese iyi geceler, Amarika'daki dostlarımıza iyi çaylar...
Sağlıklı kalın...