-
[quote=SEYYAH;85266]FDOW 01:03 itibariyle 7.728. -51 puan. cuma kapanışımızda 17:15 te 7.889 idi yanılmıyorsam...
sabaha çok var...çok su akar köprü altından...[/quote]
akmazsa, yani buralar civarında olursa -400 gap diyorum;) deerrrkkennnn 7716 oldu :) 7713...7711
-
[quote=Astatin;85263]Yani olabilir tabi ama sanmıyorum..Neden dersen, sabahın köründen akşamın karanlığına kadar VOb izleyen kızı kim neaapsın? Kahvaltı hazırlamaz, akşam yemeği hazırlamaz, forumlara takılır falan..Ama belki VOB cu bir sevgilisi olabilir. O ayrı..:..:[/quote]
.brv
[quote=furkan;85264]aman diyim Hintlilere bulaşmayın imkansızdır bu dediginizi yapmak ben böyle bir
koku duymadım hayatımda bir millet düşünün ki hepsimi kokar ? ?[/quote]
bilmem koklamadım.
[quote=tuareg;85269]fdow a bakılırsa 7850 (dow da) kırılmış gorunuyor ama sabah ola hayrola, hatta salı ola hayrola:)[/quote]
yandık uzun girmiştik.
-
[quote=Astatin;85271]dostum...kuba puroları için kübalı hatunlar bacaklarının üzerinde sarar şeklinde bir şehir efsanesi var biliyorsun... hintli hatunlarda baharatları aynı şekilde kurutuyor olmasın...vay be..aylarca kullandın ha baharatları:D[/quote]
insan o baharatları kullanır mı yaaa, çerçeveletip duvara asar:)
Yanlış anlasılmasın, ozellıkle bay astatın tarafından, hint menşeili diye, orıjınal olması acısından şeyettım.
-
[quote=Astatin;85271]dostum...kuba puroları için kübalı hatunlar bacaklarının üzerinde sarar şeklinde bir şehir efsanesi var biliyorsun... hintli hatunlarda baharatları aynı şekilde kurutuyor olmasın...vay be..aylarca kullandın ha baharatları:D[/quote]
ehehh wallla orasını bilemiiiecem amaa
madem konuyu actın
komsular da boyle ... sesi mi olur ne ... istir kardesim diee bayaaa sıtemde bulunmuslardıı
gunahlari boynuna
artık taocu muydular maocular mıydı bilmiom ama.lelele.lelele
sozun kısası enterasan kıracılardıı
-
Endişe edecek birsey yok daha sabaha cok su akar körülerin altından, unutmayın sayın cırcır son gülen pis güler:)
-
[quote=furkan;85264]aman diyim Hintlilere bulaşmayın imkansızdır bu dediginizi yapmak ben böyle bir
Bir şey yiyip içmekte olanlar tıklamasın
[url]http://www.ekolay.net/haber/haber.asp?pid=2910&haberid=595093[/url]
-
[quote=tuareg;85278]Endişe edecek birsey yok daha sabaha cok su akar körülerin altından, unutmayın sayın cırcır son gülen pis güler:)[/quote]
evet ama en son kim gülecek diye sorsam size
-
birşeymi dediniz canım :D
-
Sevgılı nunu, düşmanlığımıza sıgınaraktan sp hakkında bırsey soracaktım, kefere için 800 sınırı onemlı mıydı, misal kırarsa bır tehdıt algılaması olur mu?
-
[quote=VOBiX;85279]Bir şey yiyip içmekte olanlar tıklamasın
[URL]http://www.ekolay.net/haber/haber.asp?pid=2910&haberid=595093[/URL][/quote]
bunu bulan şirketin hisseleri tavan tavan gitmiştir
-
[quote=suprad;85277]ehehh wallla orasını bilemiiiecem amaa
madem konuyu actın
komsular da boyle ... sesi mi olur ne ... istir kardesim diee bayaaa sıtemde bulunmuslardıı
gunahlari boynuna
artık taocu muydular maocular mıydı bilmiom ama.lelele.lelele
sozun kısası enterasan kıracılardıı[/quote]
kapatalım konuyu.uyk
-
[quote=cırcır;85281]evet ama en son kim gülecek diye sorsam size[/quote]
geleceği kımse bılemez, bakınız ılgılı ayet ılgılı sure:)