ben sabah 32000 altında açılacağımıza ihtimal vermiyorum uzuncu olarak
Printable View
ben sabah 32000 altında açılacağımıza ihtimal vermiyorum uzuncu olarak
[quote=tuareg;85283]Sevgılı nunu, düşmanlığımıza sıgınaraktan sp hakkında bırsey soracaktım, kefere için 800 sınırı onemlı mıydı, misal kırarsa bır tehdıt algılaması olur mu?[/quote]
800 psikolojik sinir elbette. sonrasinda 750 var. en son 746 ya da 749'u test etmis olmasi lazim. test ettikten hemen sonra 750'nin uzerine cikmisti tekrar diye hatirliyorum.
[quote=suprad;85277]ehehh wallla orasını bilemiiiecem amaa
madem konuyu actın
komsular da boyle ... sesi mi olur ne ... istir kardesim diee bayaaa sıtemde bulunmuslardıı
gunahlari boynuna
artık taocu muydular maocular mıydı bilmiom ama.lelele.lelele
sozun kısası enterasan kıracılardıı[/quote]
hintliler mi yoksa kübalılar mı
birde ses ne sesi ben anlamadım ki
[quote=nunu;85288]800 psikolojik sinir elbet. sonrasinda 750 var. en son 746 ya da 749'u test etmis olmasi lazim. test ettikten hemen sonra 750'nin uzerine cikmisti tekrar diye hatirliyorum.[/quote]
bence 700 daha psikolojik bir destek..600 ise destek bile değil:..::..::..:
Sabaha sürpriz bir açılış olabilir.
Biryerlerde okudum ya da izledim, tam hatırlamıyorum, 800 altı felaket demıslerdi. (Hatta demişler mıydı, onu bıle hatırlamıyorum, sp 800 e yaklasınca heyecan yaptım bırden. tesekkurler sayın astatın ve sayın nunu.
[quote=cırcır;85289]hintliler mi yoksa kübalılar mı
birde ses ne sesi ben anlamadım ki[/quote]
hınt yada pakoydularrr
ses birtakım cinsel aktivite sesleriymis biraz vahsi takılıolarmıs galıba (modlardan ozur dıleyerekten)
ne biliimmm komık gelmıstı bizlere hardcore köri ye sonra takılll diyee.:..::..::)....
konuyu kapattım
[quote=VOBiX;85291]Sabaha sürpriz bir açılış olabilir.[/quote]
derken?
[QUOTE=Astatin;85294]derken?[/QUOTE]
İnanması güç ama yatay ya da artı bir açılış.
sonunda 1.5 ay geçti.
18 şubat yaklaştı.
muthiş bir dönüş haftasındayız.
herşey ralliyi gösteriyor.
salı günü hafif düşüş hakkı hala mevcut, futurelar yalan söyleyecek iki gün dalgalanacak. en düşük kapanış ihtimali 7820 dir. altı yoktur. sarkma kesin olacaktır. ve al fırsatı verecektir. salı önce sert düşüş sonra artı kapanış yüksek olasılıktır. son bir kapitilasyonu göreceğiz yani, ve mal toplanacaktır bu sırada.
en düşükten long açacağım, düşüşler benim için alım fırsatıdır, asla yeni dip yoktur.
sonrasında 3 ayrı senaryoda 9400, 10000, 12500 hedeflerdir.
bu senaryolardan bahsetmeyeceğim.
oluşunca hangisi olduğunu söyleyeceğim.
sadece şunu bilin 10000 e gidecek senaryo en kötüsüdür. ve en yüksek ihtimallidir. sonraki düşüş senaryoya yani C düşüşe daha var. ona sonra bakacağız. hele bir önce B yükseliş bitsin.
Tr için bütün gelişmektelerdeki gibi bir ayrışma bekliyorum. hala şimdilik ayrışmadı, daha güçlü olacaktır. dikkat.
buarada bahsedilen asla bir ekonomik düzelme değildir, ekonomik düzelme olmayacaktır. veriler haberler tırı vırıdır. içinde olduğumuz trendler bellidir.
bu trendlere ayak uydurulacaktır.
sevgiler.
niçin yeni dip olmuyor?
gözlenen endeksler düşüş yapıyor, ama çoğunluk hisse yeni dip yapmıyor,
oluşan dip azınlık hissenin kapitilasyonuyla oluyor.
sp dowdan ayrışıyor. dikkat yeni dip yok. kasım dibi, görülmeyecektir.
sevgiler.
[QUOTE=jelibon;85298]sonunda 1.5 ay geçti.
18 şubat yaklaştı.
muthiş bir dönüş haftasındayız.
herşey ralliyi gösteriyor.
.....
[COLOR="Blue"][B]Tr için bütün gelişmektelerdeki gibi bir ayrışma bekliyorum. hala şimdilik ayrışmadı, daha güçlü olacaktır. dikkat.[/B][/COLOR]
....
sevgiler.[/QUOTE]
Bu ayrışma pozitif yönde :yü: olacak. Doğru mu anlamışım? Biraz uykusuzum da .uyk