-
[quote=Astatin;276299]ben o kadar kesin yargılı olmuyorum bu konuda... gelenin kim olduğuna:D:D daha doğrusu nasıl olduğuna bağlı...ohh mondiyo..ne diyorum ben ...:Dnayır..no diskrimineyşın..:D[/quote]
Şimdi Adriana Lima, Bar Rafaeli falan gelse ben de kovmam tabi.. Yemişim istihdam verisini... üvvv... ;)
-
ahada 175 den şort kavır...içimden bi his kavırladığına pişmam oalcaksın diyo ama du bakalım
-
hancı az pilav tavuk döner cips sos
ohhhh mondiyooo
74200 müydü sıradaki üwwww
-
..bu veriler de olmasa destek falan kırılmayacak..:p
ya da;
destek falan olmasa ,veri gelmeyecek...:D
bu ikinci dediğimi,anlamadım??:confused:
-
[quote=Astatin;276306]ahada 175 den şort kavır...içimden bi [B]his[/B] kavırladığına pişmam oalcaksın [B]diyo[/B] ama du bakalım[/quote]
his diyemez.
ses der :D
-
[quote=Astatin;276306]ahada 175 den şort kavır...içimden bi his kavırladığına pişmam oalcaksın diyo ama du bakalım[/quote]
Ben de 200'den cover ve long yaptım ama benzer hisler içindeyim.. üvvv... 75.000 altına fazla bir sarkma olursa stop'larım.. üvvv... Sistemsizlik kötü şey ama işkembesel istisna yaptım... üvvv...
-
ulen sistem madem göçecek bu melet neden uyanmıyonda 76*** lerde al veriyin beee :(dünkü şortu korumuyorsun halbuki ayı olduğumu defalarca söylemiştim ama sistem sistemdir dedik her sinyali dikkate aldık .dng
-
ne veriymiş, iyi verdiler
-
[quote=unlimitted;276312]his diyemez.
ses der :D[/quote]
yok yok derse his der..benim hislerim konuşabiliyo:D:D:D senin pariteler gibi:D:D
-
DAX saatlikteki çubuk çok enteresan.. :) Böyle bir çubuktan sonra düşüşün devam ettiğine hemen hiç rasgelmedim. Sırf bu nedenden bile hafta sonuna long devam edebilirim. Bakalım 75.000 desteği çalışacak mı... üvv...
-
Olmaz böle bişey ya bunlar harbi dumkof, biz veri geldiği saliselerde tepki veriyoruz,admların borsası 7 dk sonra .
Gıraflarında içini etti.
-
hayret ya niye düşmüyoruz dışarı kıpkırmızı uyuz yaaa bu pala offff
-
bugün ne kaparız 75000 altı bekliyorum ben
-
..veri kötü gelince ,adamlar üzüldüler...::::p
üzülünce, bittabi satışa geçtiler..:D
adamların üzülüp satışa geçip tekrar normal duygusal alemlerine dönmeleri ,:D
15 saniye falan sürüyor...:rolleyes:
bu adamlara Orhan Baba dinleteceksin,:D:..:
koca CD yi 25 saniyede dönderirler...:..::..:
-
[quote=Astatin;276318]yok yok derse his der..benim hislerim konuşabiliyo:D:D:D senin pariteler gibi:D:D[/quote]
bak hala pariteler konuşuyo diyo
annamamışın sen olayı .dng
-
[quote=negrolino;276326]bugün ne kaparız 75000 altı bekliyorum ben[/quote]
Öyle birşey olursa çok şaşırırım... Şahsen bundan sonra ciddi yükseliş bekliyorum, ama Pzt günkü sabah gap'ine de kalabilir ondan emin değilim. Sadece şahsi tahminim, kimse etkilenmesin.. üvvv...
-
pala yeter derse bu iş biter 74925 altında show küskü şelale paraşüt ne istersen olur
-
%1 artı kapatırsak şaşırmayacağım
-
gısa devam ediyom bakim nolacak pehhh :D:D
baya bi yükseliş umudu var halkta :D:D
astatin abeyyyyyyy
bi histem analizi alsak
shortları kapayanlar halinden memnun felan
genç shortcular rahatsız felan :D
tüm tsk komutanları emekli olmasın bugün üwwwwwwww
-
[quote=seagate;276341]gısa devam ediyom bakim nolacak pehhh :D:D
baya bi yükseliş umudu var halkta :D:D
astatin abeyyyyyyy
bi histem analizi alsak
shortları kapayanlar halinden memnun felan
genç shortcular rahatsız felan :D
tüm tsk komutanları emekli olmasın bugün üwwwwwwww[/quote]
valla şortları kavırm ayaptığım yerin 100 puan üstünden yine şortladım..genç şortlar rahat şimdilik..sonrasını bilemem:D:D
-
-
amerika açılınca ne oluruz acaba
-
bazı deneyimli forexciler cuma günleri işlem yapmayın derler
bazı deneyimli vobcular da buna katılıır mı acep
-
[quote=padişah;276338]%1 artı kapatırsak şaşırmayacağım[/quote]
bence artık tamam hemen herkes düşüş bizi etkilemez modunda diğer yerlerde de acaba bunumu istiyordu adamlar biz güçlüyüz bize bi şey olmaz falan olayı yani ufff be harbiden ne sağlam borsamız varmış demi +.
-
[quote=al bundy;276358]bazı deneyimli forexciler cuma günleri işlem yapmayın derler
bazı deneyimli vobcular da buna katılıır mı acep[/quote]
deneyimli vobçular,:rolleyes:
vobda hiç bi gün işlem yapmayın derler...;):::
:D:D:..:
-
[quote=al bundy;276358]bazı deneyimli forexciler cuma günleri işlem yapmayın derler
bazı deneyimli vobcular da buna katılıır mı acep[/quote]
Geçen sayfalarda yazmıştım, geyik falan değil, en büyük zararlarımı hep Cuma günü yazdım. Hatta totalde tüm Cuma'ları çıkarsan trading tarihimden sermayem şu an çok daha yüksek olurdu. Neden bilmiyorum. Mübarek günde kumar gibi bir iş yapıyoruz ondan mı ne? :)
-
csodakd
cümleten selam onu dokuzu anlamam kısa devam ....
[url]http://say.expressivo.com/elkiPhos[/url]
-
[quote=a.kaya;276362]bence artık tamam hemen herkes düşüş bizi etkilemez modunda diğer yerlerde de acaba bunumu istiyordu adamlar biz güçlüyüz bize bi şey olmaz falan olayı yani ufff be harbiden ne sağlam borsamız varmış demi +.[/quote]
kontrat ta 800 lira olduki 80000 hayaliyle yatanlar cok olur ama,800 tl kontrat ta sert olasi asagi harekette mc yedirmesi cok kolay olur 1200 puanda ful olanlar mc yer yaklasik,
80 olacak ama once biraz dokmek lazim logculari
-
[quote=Astatin;276356]gapanış tahminim <74600[/quote]
.lelele.lelele.lelele
geceye ?
-
sistemciler için paladan bu şarkıyı istedim. trend yolda artık banada yol göründü arkadaşlar kendinize iyi bakın byeeeee
[URL]http://www.metacafe.com/watch/844121/michael_jackson_heal_the_world/[/URL]
-
biraz daha aşağıya in, söz flat olacam :)
-
evet ayrışma başlayacak, haydi bastır pala
-
[quote=saraylı;276364]deneyimli vobçular,:rolleyes:
vobda hiç bi gün işlem yapmayın derler...;):::
:D:D:..:[/quote]
özet budur! .lelele
-
10580 üzerine atamayan fdow 10515 i görür...biz de ne görülür!.. <75...
-
[quote=selçuklu;276368]csodakd
cümleten selam onu dokuzu anlamam kısa devam ....
[URL]http://say.expressivo.com/elkiPhos[/URL][/quote]
çek kılıcı, vur vur kafasına, çıkar beynini, ver eline patron..çöksün artık yaww
-
Sistem bugünü kurtarmak için daha bana 700 puan daha borçlu :::
-
[quote=tr_hope05;276381]10580 üzerine atamayan fdow 10515 i görür...biz de ne görülür!.. <75...[/quote]
74600 iyi destek-yastık olabilir..kuş tüylü..;)
-
[QUOTE=Astatin;276382]çek kılıcı, vur vur kafasına, çıkar beynini, ver eline patron..çöksün artık yaww[/QUOTE]
patron kılıç kullanmayı öğrenemdim daha .... beyzbol sopasını iyi kullanırım ama :o:o... .. ühhüühh ... :D:D
-
2 dk sayım son durm .. astetron patron ew bırakılmaz abi .... değişik varyasyonları olabilir tbi ... tümülyle yanlışta olabilir ... ama sayım bu benim düşündüğüm ..
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/53691.jpg[/IMG]
-
[quote=astatin;276356]gapanış tahminim <74600[/quote]
bak şimdi kesin yukarı kapar bunlar asti deme böyle ya adamlar gıcık ::: AMA 74600 OLURSA GÜNÜ ZARARI KURTARMIŞ OLARAK KAPARIM