-
[QUOTE=indregandi;510725]aynen,
usd vadeli shortlarımı yeniden kar al flat ettim,..
endex tarafta
[U]95175 ve 89825 longlarım [/U]devam etmekte,...belki 89825 i 92xxx-93xxx seviyelerinden mood öncesi kar al yapabilirim,..[/QUOTE]
[QUOTE=ebru90;510727]Shortlar long olacaktı sanırım .. Düzelteyim yanlış anlaşılma olmasın sayın İndi..[/QUOTE]
teşekkürler düzelttim
-
[QUOTE=deniz;510728]Sayın indregandi endeks olarak long herhalde yanlış yadınız. Ola ki modys efendi OHAL var ama bu sadece olayı yapanlara yönelik ekonomik ve siyasi hayatta herhangi bir değişiklik yok, siyasi birliktelikte sağlandı diyerek notu korur ama bir +, - lerden bir alt kademye düşürürse o zaman uçma kaçma olur mu? (Şahşen beklentim bu yönde) Bu durumda 120.XXX hedefleri bana zor gibi gözükse de 103.XXX, 105XXX ler olur mu? Yorumunuz nedir.
Ben sabah 91.000/100/200 'den azalttım pozisyonu, 92.000/50/100 / 150 ye de yazdım. Kalanlar ile moodys beklemeyi düşünüyorum. Bakalım bu sarmaldan nasıl kurtulacağım yaraları sarabilecek miyim?[/QUOTE]
Kısa zaman içinde ABD ile bir şekilde uzlaşılırsa (nasıl uzlaşılır bilemiyorum..biz k.ırak petrollerinden pay istiyoruz onlar alamazsınız diyor, barzani ile anlaşma imzalıyoruz, 1 hafta sonra barzaniye suikast yapıyorlar bizim özel kuvvetler kurtarıyor adamı, suriyede koridor açacağız diyorlar biz orayı bombalıyoruz, darbenin arkasında abd var diyor hükümet, onlar yok diyor, kerry TC nin nato üyeliği tehlikede diyor sonra yalanlıyor v.b. v.b.) o zaman moodys not değiştirmez... NAçizane görüşüm bu kavga, arada sekteye uğrasa da, bazen içimizdeki trojanlar sayesinde kesintiye uğrasa da, taaa 1991'den beri sürüyor. Bizim CIA nın 2000 kürt peşmergesini -1998 di sanırım- kışkışlayacak Çelik harekatını yapmamız, karşılığını ekonomik krizle ödememiz, askerimiz çuval,, piyonların devreye sokulması, abd donanmasını gürcistan krizinde jkaradenize sokmayan tüm denizcilerin ergenekondan içeri alınması v.s. v.s., darbe teşebbüsü ...... )... Bunlar kısa vadeli trade için önemli dğeil elbet ama... ya "PAKT" değiştiriyorsak??? Bizim tercihimiz hep batıdan yana olmuştur elbet o yüzden soruyu değiştireyim..Ya PAKT değiştirmek zorunda kalırsak?
-
[QUOTE=deniz;510728]Sayın indregandi endeks olarak long herhalde yanlış yadınız. Ola ki modys efendi OHAL var ama bu sadece olayı yapanlara yönelik ekonomik ve siyasi hayatta herhangi bir değişiklik yok, siyasi birliktelikte sağlandı diyerek notu korur ama bir +, - lerden bir alt kademye düşürürse o zaman uçma kaçma olur mu? (Şahşen beklentim bu yönde) Bu durumda 120.XXX hedefleri bana zor gibi gözükse de 103.XXX, 105XXX ler olur mu? Yorumunuz nedir.
Ben sabah 91.000/100/200 'den azalttım pozisyonu, 92.000/50/100 / 150 ye de yazdım. Kalanlar ile moodys beklemeyi düşünüyorum. Bakalım bu sarmaldan nasıl kurtulacağım yaraları sarabilecek miyim?[/QUOTE]
moodys nin görünümü değiştirmemesi borsa anlamında kv pozitif olur,...
ancak ülke için uv hayırlı olmaz,...
-
ficth yerel para birimi cinsi notumuzu düşürdü, dolar olanı neden düşürmesin ki acaba?
-
saatlik simulede;
15:00, 16:00 barları bir tartma barı iken,...17:00 barı bir action barı olabilir,...
17:00 ya yukarı vurur ya aşağıya
-
şu anda saatlik gidişat;
14:00 barından itibaren bozuk,...91500 üstünde iyi ama altında bozuk
-
saatlikte long tepki hedefi 93000 den takip ediyor,...
90700 bunun ilk desteği oluyor,...
91500 ise tartma değeri
-
[url=http://resimyukle.xyz/resim/eHSa][img]http://i.resimyukle.xyz/eHSa.png[/img][/url]
-
95175 long devam ediyor,
89825 i kar al flat ettim,..
fırsat olursa aşağıdan yenilerim,
olmaz ise 95175 le moodys girerim,
bu hafta zaten biraz yoğunluk var iş güç olarak,...
ama normal de tutmam gerekirdi,...
long yönde yenilerim belki 500-1000 fırsat çıkarsa
-
[QUOTE=indregandi;510738]saatlik simulede;
15:00, 16:00 barları bir tartma barı iken,...17:00 barı bir [B]action[/B] barı olabilir,...
17:00 ya yukarı vurur ya aşağıya[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;510743]95175 long devam ediyor,
89825 i kar al flat ettim,..
fırsat olursa aşağıdan yenilerim,
olmaz ise 95175 le moodys girerim,
bu hafta zaten biraz yoğunluk var iş güç olarak,...
ama normal de tutmam gerekirdi,...
long yönde yenilerim belki 500-1000 fırsat çıkarsa[/QUOTE]
95175 longum devam ediyor,...
89825 longumu yine aynı yerden yada yakınından alma düşüncesindeyim,...realize oralara kadar gösteriyor ama kısmet,..önce 90700 aşağı geçilmeli
bu olmaz ise 95175 longum bahsettiğimi üzere moodys dahil devam edecek
-
şu anda 14:00 barı L si olan 91225 i aşağı [U]vermedi[/U],...
saatlik takip bozuk ama sadece bozuk
-
şerroya,
iki günde usd ve endex toplamda 5000 civarından fazla kilitlemiş durumdayım,
95175 in adı 95175,...