-
[QUOTE=Vob Trader;85400]bu piyasa çok adamı harcar. üstüne tatlı yer :) demin bi adam geldi dükkana. bakıor bende seans ekranı açık. kalayladı bi. hayırdır dedim. götürüom parayı dio 2-3 aya arıolar para getir gene diyolar, dio :) yurdum insanı bi tip :) tav aldırdılar en son dio para lazım olmuş gene para istediler dio :) sanırım bedelliden bahsedior.[/QUOTE]
Evet bedelliden bahsetmiş de iyi işmiş valla. Para getir dedikçe getiriyor adam.
-
GM in sonu yaklasti gibi gözüküyor : geçen hafta sendikalar ile anlasamadi ve ne yazikki [B]bu sali [/B]günü GM için kritik gün olacak : eger acil 5 Milyar dolar alamazsa, ABD hükümeti GM i resmen iflas a götürmeye hazirlaniyor.... ekinvest.com
-
[quote=VOBiX;85415]GM in sonu yaklasti gibi gözüküyor : geçen hafta sendikalar ile anlasamadi ve ne yazikki [B]bu sali [/B]günü GM için kritik gün olacak : eger acil 5 Milyar dolar alamazsa, ABD hükümeti GM i resmen iflas a götürmeye hazirlaniyor.... ekinvest.com[/quote]
şşşş...bulandırma ortalığı bakiimmm :) o haber fiyatların içerisinde var.dng.dng (şaka tabiki, önceki yazımın arkasındayım)
-
[quote=parderi;85408]31750 deki yüklü alım emri ne kadar samimi bilemem . Ama aşağı kırarsa 31000 e
kadar tutunacak dal yok.[/quote]
geçen hafta perşembe ve bugünün en düşüğü 31725..
muhtemelen psikolojik bir seviye olmuştur birçok oyuncu için.
altına sarkarsak ver kurtul satışları başlayabilir diye düşündüğüm için orada ilave kısa pozisyon açmayı düşünüyorum..
stop seviyem 12 den sonra 32300 olacak.tabi bi üst kademeden almak şartıyla..
-
[quote=VOBiX;85414]Evet bedelliden bahsetmiş de iyi işmiş valla. Para getir dedikçe getiriyor adam.[/quote]
Şu bedelli işi yağlı kapı..Mesela geçen yıl bir araştırma vardı..İsmi lazım olmayan anck gayet net anlayabileceğinizi şirketin bugüne kadar bedelli arttırımla halktan topladığı para, şirketin cari piyas değerinin üzerindeymiş..:D:D Yani patron şirketi bir kere yemiş, ikinci turu dönüyor, belki de 3 ...
-
...Bugünlerde, DOW 7500 lere yaklasinça, çok ciddi FED tarafindan alim yapiliyor ([B]PPT ekibi -piyasayi kurtarma ekibi[/B]) çünkü FED in en büyük korkusu sudur : eger DOW 7500 lerin altina kayarsa, o zaman ABD nin bütün emeklilik sistemi çökmüs olacak (ABD emeklilerin bütün parasi hisse senetlerinde..) ve o an çok ciddi sekilde emeklik fonlarini zor duruma girmis olarak görecegiz.... Iste MART ayi emeklik fonlarinin çökmesinin baslangiçi olacaktir..... Ama su an herkes bu konuyu görmemesizlikten geliyor (aynen Aralik ayinda hedge fonlarinda oldugu gibi )....ekinvest.com
SEYYAH senin ekip işbaşındaymış. (senin ekip derken bu ekipten en çok bahseden kişi olduğun için)
-
[QUOTE=Astatin;85418]Şu bedelli işi yağlı kapı..Mesela geçen yıl bir araştırma vardı..İsmi lazım olmayan anck gayet net anlayabileceğinizi şirketin bugüne kadar bedelli arttırımla halktan topladığı para, şirketin cari piyas değerinin üzerindeymiş..:D:D Yani patron şirketi bir kere yemiş, ikinci tutu dönüyor, belki de 3 ...[/QUOTE]
SEREN in anlattığı iş yani. Borsada para kazanmanın formülü. .boks. Adam işini iyi yapmış.
-
[QUOTE=VOBiX;85414]Evet bedelliden bahsetmiş de iyi işmiş valla. Para getir dedikçe getiriyor adam.[/QUOTE]
dedimya klasik yurdum insanı :)
-
efenim seçim dönemi USDYTL hareketi klasik sanatlarından dolayı USDYTL de long ettim...
-
[quote=VOBiX;85419]...Bugünlerde, DOW 7500 lere yaklasinça, çok ciddi FED tarafindan alim yapiliyor ([B]PPT ekibi -piyasayi kurtarma ekibi[/B]) çünkü FED in en büyük korkusu sudur : eger DOW 7500 lerin altina kayarsa, o zaman ABD nin bütün emeklilik sistemi çökmüs olacak (ABD emeklilerin bütün parasi hisse senetlerinde..) ve o an çok ciddi sekilde emeklik fonlarini zor duruma girmis olarak görecegiz.... Iste MART ayi emeklik fonlarinin çökmesinin baslangiçi olacaktir..... Ama su an herkes bu konuyu görmemesizlikten geliyor (aynen Aralik ayinda hedge fonlarinda oldugu gibi )....ekinvest.com
[B]SEYYAH senin ekip işbaşındaymış.[/B] (senin ekip derken bu ekipten en çok bahseden kişi olduğun için)[/quote]
evet biliyorum haberi geliyor banada.zaten bilgim olmadan iş yapamazlar :D
aşağıya bakıyorlar aşağısı uçurum hep uçurumun kenarından çeviriyorlar.dedim ya nasılsa para dediğin şey selüloz kes ağaçları dow'u destekle :D
tabii bununda bir sınırı var.bu şekilde bu değirmen dönmez.ya bu işin sonunda dow daki bütün mallar PPT ye kilitlenecek ya da başka bir hal çaresini bulmamlılar bu işin :D
-
doların fena ateşi var..:D
-
31450...lere kadar aşağı inip....longları öldürüp..yukarı dönmelerini bekliyorum....pozisyonuma devam.....31400..lerde ağır pozisyona gireceğim.....
diğer alternatif ise yukarı trade ama py..ilk ihtimale oynuyor....haberiniz olsun.....................