5 dakikalık sistemim SAT-TUTda fakat flat oldum. ADX ADXRyi tepeden aşağı kesmiş, MDI<25 olmuş PDIya çok yaklaşmış ve uyumsuzlukta var indikatörlerde.
Sabah duruma göre trene arka vagondan atlanabilir. Spotta hala 200-300 puan gap duruyor bu arada.
Printable View
5 dakikalık sistemim SAT-TUTda fakat flat oldum. ADX ADXRyi tepeden aşağı kesmiş, MDI<25 olmuş PDIya çok yaklaşmış ve uyumsuzlukta var indikatörlerde.
Sabah duruma göre trene arka vagondan atlanabilir. Spotta hala 200-300 puan gap duruyor bu arada.
[QUOTE=enorton;28854]Geceye short, forumda uzun zamandır ilk kez kısalar ile uzunlar eşit galiba :)[/QUOTE]
[QUOTE=belhal;28842]Shortla geceye devam.[/QUOTE]
bende short 3müzmü shorts .heyk
[QUOTE=enorton;28854]Geceye short, forumda uzun zamandır ilk kez kısalar ile uzunlar eşit galiba :)[/QUOTE]
[QUOTE=belhal;28842]Shortla geceye devam.[/QUOTE]
bende short 3müzmü shorts .heyk
[quote=hexen;28857]bende short 3müzmü shorts .heyk[/quote]
Evet sistem ne derse o tabiki:)
[quote=hexen;28857]bende short 3müzmü shorts .heyk[/quote]
Evet sistem ne derse o tabiki:)
[QUOTE=sentinus;28855] ADX ADXRyi tepeden aşağı kesmiş,.[/QUOTE]
düşüş trendi bitmiş anlamına gelir,Ben R-Square kullanıyorum, Adx 'e göre daha erken uyarı veriyor,Ayrıntıları Sayın Hydioyde topiğinde yazmıştım.
Bu durumda flat olmanız çok doğru hareket Adx'e göre...
Bol Kazançlar...
[QUOTE=sentinus;28855] ADX ADXRyi tepeden aşağı kesmiş,.[/QUOTE]
düşüş trendi bitmiş anlamına gelir,Ben R-Square kullanıyorum, Adx 'e göre daha erken uyarı veriyor,Ayrıntıları Sayın Hydioyde topiğinde yazmıştım.
Bu durumda flat olmanız çok doğru hareket Adx'e göre...
Bol Kazançlar...
Mbm Tebrikler Guzel Yakaladin,dow Iyi Tepiyo,keyfim Yerine Geldi :)
Mbm Tebrikler Guzel Yakaladin,dow Iyi Tepiyo,keyfim Yerine Geldi :)
[QUOTE=follow;28861]Mbm Tebrikler Guzel Yakaladin,dow Iyi Tepiyo,keyfim Yerine Geldi :)[/QUOTE]
sev. follow evt uymasız vardı amma artk duzeldi dow bundan sonra onemli uymszuluk bitti simdilk geri donmemesi içün dua etmelisiniz
[IMG]http://img237.imageshack.us/img237/6272/uymtp4.png[/IMG]
[QUOTE=follow;28861]Mbm Tebrikler Guzel Yakaladin,dow Iyi Tepiyo,keyfim Yerine Geldi :)[/QUOTE]
sev. follow evt uymasız vardı amma artk duzeldi dow bundan sonra onemli uymszuluk bitti simdilk geri donmemesi içün dua etmelisiniz
[IMG]http://img237.imageshack.us/img237/6272/uymtp4.png[/IMG]
[QUOTE=hexen;28863]sev. follow evt uymasız vardı amma artk duzeldi dow bundan sonra onemli uymszuluk bitti simdilk
[IMG]http://img237.imageshack.us/img237/6272/uymtp4.png[/IMG][/QUOTE]
bitti demek için erken sn hexen dostum.....
bakalım ne olacak...dow bu uyumsuzlukları genelde saatlik bazda dönüşte yapıyor....
bir müddet yukarı için, ilk adımlar olabilir dowda bu.....
[QUOTE=hexen;28863]sev. follow evt uymasız vardı amma artk duzeldi dow bundan sonra onemli uymszuluk bitti simdilk
[IMG]http://img237.imageshack.us/img237/6272/uymtp4.png[/IMG][/QUOTE]
bitti demek için erken sn hexen dostum.....
bakalım ne olacak...dow bu uyumsuzlukları genelde saatlik bazda dönüşte yapıyor....
bir müddet yukarı için, ilk adımlar olabilir dowda bu.....
[QUOTE=mbm;28864]bitti demek için erken sn hexen dostum.....
bir müddet yukarı için, ilk adımlar olabilir dowda bu.....[/QUOTE]
yarına çarpılmayın bana yetr :p long sinyalide gelrse yavs gelsn
[QUOTE=mbm;28864]bitti demek için erken sn hexen dostum.....
bir müddet yukarı için, ilk adımlar olabilir dowda bu.....[/QUOTE]
yarına çarpılmayın bana yetr :p long sinyalide gelrse yavs gelsn
sp direnç 1275,1278,1290
dow direnç 11453,11580
verdiğim destek ve dirençler de mesela sp bugün direncin üstünden dönmüş ise dowun sarkması tolere edilmelidir.
mesela dow bugünlük düşük 11290 iken sp düşük 1261 nasdaq düşük 2377.
halbuki dow destek 11320, sp 1260, nasdaq 2380.
bugün sp çalıştı mesela diyebiliriz.
kırılım teyidli olursa bir alt desteklere bakılmalıdır. dirençlerdede aynı şey geçerlidir.
sevgiler.
sp direnç 1275,1278,1290
dow direnç 11453,11580
verdiğim destek ve dirençler de mesela sp bugün direncin üstünden dönmüş ise dowun sarkması tolere edilmelidir.
mesela dow bugünlük düşük 11290 iken sp düşük 1261 nasdaq düşük 2377.
halbuki dow destek 11320, sp 1260, nasdaq 2380.
bugün sp çalıştı mesela diyebiliriz.
kırılım teyidli olursa bir alt desteklere bakılmalıdır. dirençlerdede aynı şey geçerlidir.
sevgiler.
ilk seans 50100 den uzamışdım bütün kısalarımı kapayıp. ama fazla artisleştik biliriz havasına girdik. azıcık okşadılar bizi:) 49850 den poz kapa kısa olduk çarpılmanın etkisiyle çok tradeye girdim. geceye uzun kaldım. kısa kapamaları filan karıştırmassak nette 49375 uzun kalmışız geceye ancak 3000 civarıda işlem var onların komisyonları hariç onlarıda eklersek maliyete 49700 lere yaklaşıor uzun maliyetimiz:) sağlık olsun. sırf euro dolardaki düşüşe ve usd jpy de ki toparlanmaya dayanarak long girdim. sözde bugün topyekün çıkıcakdım ama gene dayanamadım. bu hafta çıkarım inş dışarı:) sevgiler.saygılar
ilk seans 50100 den uzamışdım bütün kısalarımı kapayıp. ama fazla artisleştik biliriz havasına girdik. azıcık okşadılar bizi:) 49850 den poz kapa kısa olduk çarpılmanın etkisiyle çok tradeye girdim. geceye uzun kaldım. kısa kapamaları filan karıştırmassak nette 49375 uzun kalmışız geceye ancak 3000 civarıda işlem var onların komisyonları hariç onlarıda eklersek maliyete 49700 lere yaklaşıor uzun maliyetimiz:) sağlık olsun. sırf euro dolardaki düşüşe ve usd jpy de ki toparlanmaya dayanarak long girdim. sözde bugün topyekün çıkıcakdım ama gene dayanamadım. bu hafta çıkarım inş dışarı:) sevgiler.saygılar
djı çıkış için sinyal yok daha tepki gibi.
djı çıkış için sinyal yok daha tepki gibi.
[QUOTE=belhal;28871]djı çıkış için sinyal yok daha tepki gibi.[/QUOTE]
büyük ihtimal sinyal yarın gelir...ilk tepkisini verdi...
buralarda bir kapanışla yarından sonra yukarı başlar sanıyorum...
[QUOTE=belhal;28871]djı çıkış için sinyal yok daha tepki gibi.[/QUOTE]
büyük ihtimal sinyal yarın gelir...ilk tepkisini verdi...
buralarda bir kapanışla yarından sonra yukarı başlar sanıyorum...
[QUOTE=Vob Trader;28870] ama fazla artisleştik biliriz havasına girdik.[/QUOTE]
geçmiş olsun, yarına longtan kazanırsın ,sanırım...
[QUOTE=Vob Trader;28870] ama fazla artisleştik biliriz havasına girdik.[/QUOTE]
geçmiş olsun, yarına longtan kazanırsın ,sanırım...
M[IMG]http://img354.imageshack.us/img354/1006/37582283hq5.jpg[/IMG]
djı mavi çizgi kırmızıyı keserse o zaman okey diyecem.
M[IMG]http://img354.imageshack.us/img354/1006/37582283hq5.jpg[/IMG]
djı mavi çizgi kırmızıyı keserse o zaman okey diyecem.
Sistemlerim tüm periyodlarda satta. Dji un da iflah olacağını düşünmüyorum. Tepkisiz 10.900 altlarına gerilemesini bekliyorum. Sistemler al derse alırım:)
Zaten uçak ta düşmüş. Dow artı kapamaz bu gece. 11250-300 arası kapatır diyede geyik yapiimm bari.
Sebep: Uçak düşmüş:)
Sistemlerim tüm periyodlarda satta. Dji un da iflah olacağını düşünmüyorum. Tepkisiz 10.900 altlarına gerilemesini bekliyorum. Sistemler al derse alırım:)
Zaten uçak ta düşmüş. Dow artı kapamaz bu gece. 11250-300 arası kapatır diyede geyik yapiimm bari.
Sebep: Uçak düşmüş:)
herkese teşekkürler iyi akşamlar
herkese teşekkürler iyi akşamlar
[QUOTE=catedral;28875]
Sebep: Uçak düşmüş:)[/QUOTE]
seni ben niye bu kadar çok seviyorum, long ol dedik, dinlemedin, şimdide mededi uçakta arıyorsun, Adamlar boğa, uçak kesmez onları .
:) hehehehe
[QUOTE=catedral;28875]
Sebep: Uçak düşmüş:)[/QUOTE]
seni ben niye bu kadar çok seviyorum, long ol dedik, dinlemedin, şimdide mededi uçakta arıyorsun, Adamlar boğa, uçak kesmez onları .
:) hehehehe
Vadeli 38.2 geri alımını yaklaşık gerçekleştirdi. Fakat spot henüz bu gerçekleştirmedi. X30 un %38 i 48.600 lerde. Spot için ilk tepkilerin 48.600 lerden geleceğini düşünüyorum.
Velev ki %50 düzeltmeye giderse: yaklaşık 1750 puan daha geri alışa ilave etmemiz gerekecektir. Bu da long pozisyonları sıkıntıya sokar.
39.000 den 55.000 lere giden sert açılı trendin %38 lik düzeltmeyle son bulabileceğini de düşünmüyorum. O dik açıyı en az %50 düzeltme tolere edebilir.
Yaklaşık en erken 46.800 - 46.900 lerden dönüş mümkün görünüyor.
Not: Bu arada Montrö yü de deldik:) Kimbilir neler verildi yine????
Vadeli 38.2 geri alımını yaklaşık gerçekleştirdi. Fakat spot henüz bu gerçekleştirmedi. X30 un %38 i 48.600 lerde. Spot için ilk tepkilerin 48.600 lerden geleceğini düşünüyorum.
Velev ki %50 düzeltmeye giderse: yaklaşık 1750 puan daha geri alışa ilave etmemiz gerekecektir. Bu da long pozisyonları sıkıntıya sokar.
39.000 den 55.000 lere giden sert açılı trendin %38 lik düzeltmeyle son bulabileceğini de düşünmüyorum. O dik açıyı en az %50 düzeltme tolere edebilir.
Yaklaşık en erken 46.800 - 46.900 lerden dönüş mümkün görünüyor.
Not: Bu arada Montrö yü de deldik:) Kimbilir neler verildi yine????
biz açıkken ve en düşüklerdeyken dow fuçur 11400 11370 arasındaydı dimi zaten
biz açıkken ve en düşüklerdeyken dow fuçur 11400 11370 arasındaydı dimi zaten
[QUOTE=teo;28877]seni ben niye bu kadar çok seviyorum, long ol dedik, dinlemedin, şimdide mededi uçakta arıyorsun, Adamlar boğa, uçak kesmez onları .
:) hehehehe[/QUOTE]
Ahha bak bi sebep daha sana:) Bende seni çok seviyorum.
her ne kadar Montrö sözleşmesine uygun densede 3 gemi ile Amerikalılara yine bişeyler sattık:)
bence bu da short sebebi. Bana short için sebep çookk... Şimdi Rus mafyası burdaki hisselerini basar:)
[QUOTE=teo;28877]seni ben niye bu kadar çok seviyorum, long ol dedik, dinlemedin, şimdide mededi uçakta arıyorsun, Adamlar boğa, uçak kesmez onları .
:) hehehehe[/QUOTE]
Ahha bak bi sebep daha sana:) Bende seni çok seviyorum.
her ne kadar Montrö sözleşmesine uygun densede 3 gemi ile Amerikalılara yine bişeyler sattık:)
bence bu da short sebebi. Bana short için sebep çookk... Şimdi Rus mafyası burdaki hisselerini basar:)