vay gayahan yazı yazmış sayım ex olmasın güzelim sayım ühühühühü
74200 de nöbetteyiz.. saraylı abi ne zaman gelir bu oraya :D çok nazlanıyor ühüühhühü
üwww
Printable View
vay gayahan yazı yazmış sayım ex olmasın güzelim sayım ühühühühü
74200 de nöbetteyiz.. saraylı abi ne zaman gelir bu oraya :D çok nazlanıyor ühüühhühü
üwww
gene aynı film 75500 e çekecek galiba
Hafta sonuna gayahansal long düşünüyorum.. üvv...
10 dakka grafik tepki vermeye çalişii...düşecek piyasa 75400 ü geçmez hatta 75750 yi hiç geçmez..
fuull filat
pazartesi gap'ini sölimmi :::
[quote=padişah;276377]evet ayrışma başlayacak, haydi bastır pala[/quote]
pala beni dinliyo.brv.brv
vay anasını üvvvvv ... zisd .. istopu düşürdüm ama ....
Eeee ne oldu şimdi gene mi veri geldi
nasıl bi merdıven çıkışı bu böyle :) adım adım...
flatım amme bu adamlar bu işi biliyor yaf..
:(:( offffff
[QUOTE=negrolino;276398]gene aynı film 75500 e çekecek galiba[/QUOTE]
film cok begenılmıs , devam fılmı daha uzun :) 76000 ya kadar çekeceklermiş :)
benden şimdilik bu kadar ha yazmaya devam edicem ama nadir olacak..şantiyem başlıyor pazartesi..hemide 20 ay..ziyarete gelirim arada..haftasonu..akşamları..
Dunku filmin bugun tekrarı var galiba.. :)
Ulan ben böyle işinadamlar ..... şşak geçiyor resmen ne bu ya bi garan ile endeksi tutyorlar
iyi akşamlar arkadaşlar,rastgele..
[quote=tr_hope05;276401]10 dakka grafik tepki vermeye çalişii...düşecek piyasa 75400 ü geçmez hatta 75750 yi hiç geçmez..[/quote]
gısacılar 400 de kavır çekmedilerse 750 yi pas geçmesinler derim..yoksam 760binde mecbur kalırlar..
hafta sonu long tehlikeli bence tum pasalar istifa eder falan long bozar beni....
Bugün çok sıkıcı bi gün oldu benim içinbu sistem işinde çelik gibi sinir lazım açılan pozu zararına kapamatmak için hale bak 75500 den açtık 75000 geldi kapadık şimdi oldu 700 üwwwwwwwww
Sürekli ekran izleyemeyenlerin Allah (C.C) yardımcısı olsun.
Bu iş kumardanda beter oldu.Sermayeyi bitirmeleri içten bile değil.
ütüldük yine :(
75750 üstüne atarsa çok acayip bir kapanış yapabiliriz sanki ?
[quote=a.kaya;276416]Eeee ne oldu şimdi gene mi veri geldi[/quote]
oynuyorlar yada onlarda ne yapmak istediklerini veya pozisyonlarini ayarlayamadi
haftalık kapanış var uyanamadık :( vay ** gitti 700 puvan vay ansını
unlimit ağbi..gap - di mi pztesi????
Bugün çarpıldım ufff fena hemde sistemin içine ettiler :..: Acaba çarpılmayan sistemci varmı bugün ta ve histemcileri saymıyorum :..: :..: GERÇİ SİSTEM DIŞI FLATLADIM İYİKİDE FLATLADIM
[quote=Altan;276453]unlimit ağbi..gap - di mi pztesi????[/quote]
benim göstergelerim + diyor. :)
[quote=Altan;276453]unlimit ağbi..gap - di mi pztesi????[/quote]
mayday mayday..gemi su aldı ağbi..bi deyiver hele:))
bu veri iyimiydi kotmuydu hic bisey anlamadim....revize de var 2 kati nasil olca bu is,verilerde hikaye baya ciddiler longta
[quote=oguzhan;276444]Sürekli ekran izleyemeyenlerin Allah (C.C) yardımcısı olsun.
Bu iş kumardanda beter oldu.Sermayeyi bitirmeleri içten bile değil.[/quote]
aslında ekran izlememek daha iyi sanki. açık marj stop koy çık.
Veri sonrası 200'den açılan long'lar 700'den flat... Hafta sonuna da flat gireceğim.. Uğraşamam bu Dow'un kaprisleriyle falan şimdi... :)))
Herkese iyi hafta sonları... Saraylı hocam, size de iyi tatiller... .lelele
Kayahanın mesajı yazış saati 16.29.Tam da 16.30 barında 15 lik lerde müthiş bir dönüş yapmışız...
Ama ya sistem haklı çıkarda tekrar aşağı göçerse o zaman çok bozulacam :(
[quote=Altan;276464]mayday mayday..gemi su aldı ağbi..bi deyiver hele:))[/quote]
ben veriden önce vermiştim telsiz anonsunu.
önce aşağı sonra yukarı deyü :)
zorla bakalim efg senden buyuk allah var....makasla bukadar oynanmazki kardesim makasi 4 kere esitleyip acsan adami batirirsin
[QUOTE=Sekube;276472]Kayahanın mesajı yazış saati 16.29.Tam da 16.30 barında 15 lik lerde müthiş bir dönüş yapmışız...[/QUOTE]
Ya hadi yazmayayım
yazıları artık anlık ters etki yapmaya başladı işsizlik verisi mübarek.
haftasonu riskini almak istemeyenler satsın, pazartesi gap ile açalım artık
bu yatay piyasa referanduma kadar sürebilir...öyle bir senaryom var...
ya tutarsa...
77.775 aşılırsa vazgeçerim ama...
VAY BE 2 GÜNDE 1400 PUAN KAYIP BU NE ŞİMDİ YAHU SİSTEM BUNU NASIL BECERDİN YA .boks.
76 üstü istop kısa devam .. bu poz çok bunalttı beni ..... maliyet 76 istop 76nın biraz .. üstü ..... histop olmazsam geceyede kısa devam ....