2.seans durum değişirse bilemem ama şu an için özellikle spotta ne hacim ne momentum düşüş konusunda pek ümit vermiyor.
ama şimdilik...isterlerse beş dakikada değişir herşey...para kimde ise onun borusu öter...
Printable View
2.seans durum değişirse bilemem ama şu an için özellikle spotta ne hacim ne momentum düşüş konusunda pek ümit vermiyor.
ama şimdilik...isterlerse beş dakikada değişir herşey...para kimde ise onun borusu öter...
Sanki bi şeylere hazırlanıyolar. Bi müddet için flat.
Bişeyler var bana kalırsa ve spot ikinci senasa başlangıcı önem arzediyor, eğer alımlar gelirde akşama kadar kısa periyodlarda sat sinyaline geçilmezse, yarın sabaha yukarı zorlayacaklarını düşündüm, bunu neden yapıyorlar? çünkü millet kısada bekleşiyor, düşmemesinin tek sebebi bence budur, dow un açılışına kadar, bizde çarpma hareketlerine devam edecekler diye tahmin ediyorum, saygılar...
Geçen hafta bir yakınım ameliyat olmuştu..:( Onun yanında kaldım.. Yeni geldim..
31.775 aşağı geçilmezse bir tepki gelebilir. 32.125...ve 32.500 en yakın tepki boyları olur kanaatindeyim..
Aşağı bir harekette 31.450 destek olabilir..
[quote=catedral;85453]Geçen hafta bir yakınım ameliyat olmuştu..:( Onun yanında kaldım.. Yeni geldim..
31.775 aşağı geçilmezse bir tepki gelebilir. 32.125...ve 32.500 en yakın tepki boyları olur kanaatindeyim..
Aşağı bir harekette 31.450 destek olabilir..[/quote]
Geçmiş olsun umarım hastanız en kısa sürede iyileşir.Allah şifa versin.
Hoşgeldiniz
[QUOTE=MMO;85454]Geçmiş olsun umarım hastanız en kısa sürede iyileşir.Allah şifa versin.
Hoşgeldiniz[/QUOTE]
geçmiş olsun.
[QUOTE=catedral;85453]Geçen hafta bir yakınım ameliyat olmuştu..:( Onun yanında kaldım.. Yeni geldim..
Aşağı bir harekette 31.450 destek olabilir..[/QUOTE]
Geçmiş olsun sn. catedral, yakının inşallah durumu atlatır...
Benimde beklentim çok kısada yukarı yönde ve 32100-32200 civarıdır, sonrasında durumu tekrar değerlendiricem:) saygılar..
[QUOTE=catedral;85453]Geçen hafta bir yakınım ameliyat olmuştu..:( Onun yanında kaldım.. Yeni geldim..
Aşağı bir harekette 31.450 destek olabilir..[/QUOTE]
çok geçmiş olsun cati.. merak ettik seni..:(
Sazan shortların yarısını kapar, kalan yarısı ile devam eder. 31.9 üstüne çıkarsak kalan yarısını da kapamaya niyetlidir.
[QUOTE=sazan;85458]Sazan shortların yarısını kapar, kalan yarısı ile devam eder. 31.9 üstüne çıkarsak kalan yarısını da kapamaya niyetlidir.[/QUOTE]
behlül kaçar gibi olmuş bu cümle :)
syn cadetral ;
geçmiş olsun.
fdow'da ve dax'da göstergeler bu dibi onaylamadı.. yani pozitif uyumsuzluk oluştu..bende mi kaçsam napsam..:..: