Sayin Catedral gecmis olsun.
2 saat uyudum geldim piyasa halen ayni.
Camasir ipini ogrendim.. :)
[B]Kayahan gelmis[/B] demek ne demek?? :D
Printable View
Sayin Catedral gecmis olsun.
[B]Kayahan gelmis[/B] demek ne demek?? :D
[QUOTE=bikmisbroker;85498]Sayin Catedral gecmis olsun.
[B]Kayahan gelmis[/B] demek ne demek?? :D[/QUOTE]
genelde arkadaşımız geldikten sonra 1kez daha verip ralliye geçeriz yada hiç vermeden ralliye geçeriz :)
[quote=VOBiX;85495]O zaten polyannanın IMKB şubesi.[/quote]
eüzü.......VOBIX senden bir tercüme daha alayım türkçeden türkçeye mümkünse...nedir bu HR olayı, IMKB şubesi, polyanna falan ???
Konuyu Toplam 165 Üye okuyor. (110 Kayıtlı üye ve 55 Misafir)
mersiyk, misafir, SEYYAH, Molly, poyraz, Dantes, catedral, furkan, Astatin, cnc, özdenil, cırcır, YAVUZHAN, falconettin, nunu, albatrros, suprad, juliano, mavi, mde, metatay, ttcetinkaya, mimar74, bikmisbroker, thracian, abka, 7410, berdush, jelibon, marakes, men, cansalk, aslan, aykilic, onal, WereRabbit, raymonda, daylight, saganak, VOBiX, Orkun, Ardasu, truva, SEREN I, volkante, deks, maşuk, cengaver, traderx, last trader, MMO, güvence, MRFREE, eorkunb, onur, Sunrise, cetdem, berkedi, tuareg, Vob Trader, Dani19, AMON RA, unlimitted, clark, mbm, artanis, optra, bgungor68, borsacim, türkmen, murbi, rynse, ÖZGÜR EFE, shibumi, oğuzt, abilag, Larossıan, parderi, liti, zaGor, chakmak, ayyu12, TIFIL, oguzhan, irfanbilgin16, GÖKHANFINDIK, Nafiz, follow, bonnie, power, BORSACIOZGUR, belhal, emrehan, sentinus, eagle2002, yavnaz, mur@t, BULENT, selami, yukcel, baraniko57, kayahan, urungu, MASTER, mgudul, sungur
[quote=bikmisbroker;85498][B]Kayahan gelmis[/B] demek ne demek?? :D[/quote]
kayahan arkadaşımız ne zaman gelip almanca kötü haberler alıntılasa, yorumlar yazsa endeks orada DİP yapıyor ve ralliye çıkıyor.bundan evvel 2 keresine ben şahsen şahit oldum.çökecek göçecek dedi endeks dipleyip yukarı topkuladı.
tesadüf bence :..:
birde sevgili jelibonla aralarında tatlı bir husumet söz konusu :p
[QUOTE=bikmisbroker;85498]Sayin Catedral gecmis olsun.
[B]Kayahan gelmis[/B] demek ne demek?? :D[/QUOTE]
Çok teşekkürler..
:) Kayahan bizim forumun bir tür ters indikatörü oldu bu güne kadar...brv
[url]http://www.voborsa.com/forum/kayahan-index-ve-haberler-buyuk-cokus-t3963.html?t=3963[/url]
Aylardır yoktu ortada .. Bi anda üstteki linkte felaket haberleriyle boygöstermiş.brv
[QUOTE=Astatin;85500]eüzü.......VOBIX senden bir tercüme daha alayım türkçeden türkçeye mümkünse...nedir bu HR olayı, IMKB şubesi, polyanna falan ???[/QUOTE]
HR yi öğrenemedin mi daha.. [COLOR="Red"]H[/COLOR]alil [COLOR="Red"]R[/COLOR]eçber..:..:
noldu da birden iş c 2 kademe göçtü?endeks de 24300 ler gozuktu gibi sımdılık..u100 içn dıyorum yanls anlasılmasın:)vob da da bı kısmın bekledgı 30000 30500 aralıgı karsılık gelebiilir..bilanço açıklancaktı bugun o kötü belkide..kendim sordm kendim cevapladm gerci..
operasyon başlıyor hadi aslanlarım göreyim sizi...30700-31000e de razıyım
31.725 den yine UZADIK..
bakalim artik.
daha trenden inmedik Nunuya destek :)
[QUOTE=traderx;85487]900 kısa...[/QUOTE]
725 ten flat.