-
Sn. Sazan analizler icin tesekkürler.
Ben isyerinde grafiklerin bir kismini göremiyorum güvenlik sinirlamalarindan dolayi:( v=i hedefi ve dikdörtgen degerlerini bana yazacak veya bana gönderecek birisi olursa cok sevinirim.lelele
[QUOTE=sazan;85533]VOB, 60 dk'lık, EW sayımı.
Daha önce verdiğim grafikte, bu günden itibaren Gaplı bir düşüşle 3. dalga beklentisinde olduğumu söylemiştim. Ancak gün içinde oluşan barlar nedeniyle, dalga sayımını revize ettim. Fiyatın vurduğu alttaki kırmızı yatay trendline v=i hedefi. Düşüş öncesi yukardaki kırmızı dikdörtgene kadar bir tepki hoş olurdu.
Bol Kazançlar.
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/2858/vob15gu6.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
-
[QUOTE=Astatin;85538]16/02 14:45 *erdoğan,"imf ile görüşmeler şu anda iyi gidiyor"-ntv[/QUOTE]
İstediği kadar görüşmeler iyi gitsin..
[B]Daha longa geçmem[/B],....:..::..:
Long olmam için bundan sonra en az 32600-32700 ün geçilmesi gerek... saygılar.
-
[QUOTE=bull market;85547]İstediği kadar görüşmeler iyi gitsin..
[B]Daha longa geçmem[/B],....:..::..:
Long olmam için bundan sonra en az 32600-32700 ün geçilmesi gerek... saygılar.[/QUOTE]
daha da davosa gelmem gibi olmuş:)
-
syn thracian dikdortgen degeri 32300 32400 arası ..v=i hedefi de bugn gordgumuz en duskler 650 675 civarı..
-
Bu ne yav hareket olsa yakalayacazda dar alanda kısa paslaşmalar! Edepsizliğin bu kadarı PESS
-
[QUOTE=Vob Trader;85513]750 den kısa açtım istemeye istemeye. lanetolsun :([/QUOTE]
800 uzadım gene
-
yalan yalan yalan seni sevmediğim yalan.
bi salımız kaldı. sonra kırılım yönündeyim.
sevgiler.
-
ASIL BU NE YAW
GARAN 2.21
NASI YAAA
HOLYYWOOOD YAHUDI SENARYO GRUBU MU GETIRDILER KIM
YAZIO BU PIS SENARYOLARI
ASTILAR ARTIK KENDILERINI:mad::mad:
-
[B]Bugün 24400 görmezsek yarın göreceğiz gibi geliyor. Bu yüzden sanırım kısalarımı yarına saklayacağım.. Yarın dow açılırken belki düşüşü biraz geri alırız..
1,6665-1680 arası olursa dolarda da az miktar uzun olmayı düşünüyorum. [/B]
-
Dogru ya, 1974 un Ayse si simdi [B]Ayse abla[/B] oldu?? ;)
-
Uzunlarimi 32.500 den once satmayi dusunmuyorum.
O da bugun.. Yarin bu rakam 33.100..
-
walla ben stv mezunuuyum hem de iyi okuldan eskisehir stv
3 kez senaryo yazimi aldim
yok bu drama anlayisi entrika girisimi
gormedim ben kardesim