Vobdaki şişman kadın, diğeri şişko adam:)
Printable View
Vobdaki şişman kadın, diğeri şişko adam:)
[QUOTE=unlimitted;85579]düzeltiyorum.
citi o kadar erken stop yapmaz. 32.450den 32.650ye çıkaran onun stoplossları olacak.:..:[/QUOTE]
Citi genelde sabahalkrı 3000 kısa açıp kenara çekliyorsa akşama 16:30dan sonra özellikle 17:00den sonra o kısaları kapatır gerekirse uzuna bile geçer. Saplantılı kendisi....
daxin her zamanki amerika kapalı hareketleri, ve dowu görme isteği devam ediyor. boş bir gün. trader çarpma günü.
bizde ise imf belirsizliği devam, borsalar belirsizliği sevmez.
31.875 shortcover ve uzun yaptım .. ralli ralli ralli ... 5 alda 15 satta ..
[url=http://www.kucukresim.com][img]http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/nascar-sportsbo981c7.jpg[/img][/url]
Çok sıkıntılı oldu yaaaaa, bu nedir?
alacaksan al gayriiiii,
17 benli naciyeeee,
şişman kadın olduu uuun yineeee.........
Türkü saati....
[quote=VOBiX;85595]Citi genelde sabahalkrı 3000 kısa açıp kenara çekliyorsa akşama 16:30dan sonra özellikle 17:00den sonra o kısaları kapatır gerekirse uzuna bile geçer. Saplantılı kendisi....[/quote]
bi de hangı şartta olrsa olsn bunu yapıolar.ıster kar etsin ıster zarar citi deki zat a diyolarki sabah 3000 adet sat akşam al.. o da fiyat gibi önemsiz bi detaya! takılmadan işlemini yapıyo..
1 saat iki ileri bi geri yapar.sonra kapanışa yakın hareketlenme olur
Bide şu var, tepkiyi bekeleyen futbolseverlere göre
Hadi gali
Dep gali
Dep dep dep dep gali.........:..::..::..:
Depmiyom, depemeyyom,
Long bekeleyenlere al deyyom....:..::..:
[QUOTE=marakes;85599]bi de hangı şartta olrsa olsn bunu yapıolar.ıster kar etsin ıster zarar citi deki zat a diyolarki sabah 3000 adet sat akşam al.. o da fiyat gibi önemsiz bi detaya! takılmadan işlemini yapıyo..[/QUOTE]
ayı piyasasında bunu yapıyor, çoğunda netice alıyor.
başka kurumlanda aşağıdan uzuyordur, onuda gün içinde bozuyordur.
TRICHET:" OLAGANUSTU DURUMLAR ICIN HAZIRLIKLI OLMALYIZ" - CNBCE
-MATRIKS-
ben hazirim..boks..
[quote=jelibon;85602]ayı piyasasında bunu yapıyor, çoğunda netice alıyor.[/quote]
haklsınız da fiyata pek baglı degıl sadece şaşrtma hareketinde onu kastettim..yoksa adam sattgının daha dusugunu gordgu halde almıo ılla kapanısı beklıyo..acaba gunde 2 kez ve sabah aksam olarka mı işlem hakkı var:)
bu arada birileri yine akbank ı haşemat ediyo
[QUOTE=marakes;85604]haklsınız da fiyata pek baglı degıl sadece şaşrtma hareketinde onu kastettim..yoksa adam sattgının daha dusugunu gordgu halde almıo ılla kapanısı beklıyo..acaba gunde 2 kez ve sabah aksam olarka mı işlem hakkı var:)
bu arada birileri yine akbank ı haşemat ediyo[/QUOTE]
başka kurumlanda aşağıdan uzuyordur, onuda gün içinde bozuyordur.