-
Yarın olacaklarda belli bence, akşama 31900-3200 kapanırsak, yarın açılış 31500 civarı olacak ve düşük 31300 ler olacak, ondan sonra akşama toparlayıp 32000 kapayacak, dow yurtdışı neye bakacak Çarşambaya biz duruma göre konyrollü yada sert birşekilde 30000-30700 aralığına düşücez, haftanın yarısı gitmiş olacak, Allah cezanızı vermesin emii.. ekran başında durmaya gerek kalmayan günlerdeymişiz diyorum, saygılar...
-
-
[quote=jerfin;85615]allahım flat olmak ne kadar güzelmiişş:) yarın kapanışa kadar flat devam..[/quote]
verdin gul gibi kisalarini tabi...:p.kom:))).
-
[QUOTE=bikmisbroker;85616]CAN SIKINTISI..
[url]http://www.biertijd.com/content.php?article.668[/url]
(Isvicre bando takimi-Muhtesem)
Su davul calan ekibe rica etsek de [B]"Bas bas paralari Leylaya"[/B] calsa??
nesemizi bulsak..[/QUOTE]
akkız'a basıyolar paraları babooo..:..:
-
[quote=BORSACIOZGUR;85576]32,975 FULL +FULL SHORT..
Birileri uzun girecek ki biz de para kazanalım..[/quote]
Tşkler nunu. Tşkler arkadaşlar. Allah bozmasın.. Alla ters tarafa düşürmesin bizleri...
-
[QUOTE=jerfin;85615]allahım flat olmak ne kadar güzelmiişş:) yarın kapanışa kadar flat devam..[/QUOTE]
Hımmm, yarın akşam kapanışta 32000 lerden kısaya geçecen dimi? seni gidiiii, :D:Dneden bunu sabahtan söylemedinde bizi ekrana diktin? hadi bizi diktin ekrana kendin bu duruma gülmek içinmi ekran takibediyosun ?:p
-
[QUOTE=selçuklu;85617]evet şelale daha huzurlu ... şırıl..şırıl .... :D şıpıdık... şıpıdık .. hehe :)[/QUOTE]
şırıl şırılı anladıkta o şıpıdık şıpıdık ne.....:D
terlik sesimi yoksa başka bişeymi
-
[QUOTE=nunu;85620]verdin gul gibi kisalarini tabi...:p.kom:))).[/QUOTE]
evet.üüü
ama kazanan sen olacaksın, öyle hissediyorum..
-
Gece paritelerle futurelarla başlayıp longlara iyice korku saldılar gün boyunca yarın gapla yukardan açarlarsa longlamaya cesaret eden az olur muhtemelen sonra rahat rahat yükselir 33000e doğru.
Bu arada piyasaların kapanışına doğru EURUSDnin tersine hareketi dikkatimizden kaçmadı. Gece devam ederse yarın bugünün tersi bir durum oluşabilir.
-
[quote=bull market;85623]Hımmm, yarın akşam kapanışta 32000 lerden kısaya geçecen dimi? seni gidiiii, :D:Dneden bunu sabahtan söylemedinde bizi ekrana diktin? hadi bizi diktin ekrana kendin bu duruma gülmek içinmi ekran takibediyosun ?:p[/quote]
Yarın akşam kapanışta kısaya geçmek pek mantıklı degil ki..
Dow zaten 7800 desteğinin üstünde.
Çok kötü bi haber olmazsa aşağı kırmayacak. Yukarı itelerler biras. Bu da yarın akşam bizi olumlu etkiler.
Kısaya şimdi geçmek mantıklı gözüküyor ki. Yarın akşam değil..
-
[QUOTE=bull market;85623]Hımmm, yarın akşam kapanışta 32000 lerden kısaya geçecen dimi? seni gidiiii, :D:Dneden bunu sabahtan söylemedinde bizi ekrana diktin? hadi bizi diktin ekrana kendin bu duruma gülmek içinmi ekran takibediyosun ?:p[/QUOTE]
yok, pozsuz izleyerek yön tayini daha sağlıklı oluyor da ondan..
arada dinlenmek de hakkımız dimi.. gevşeyelim biraz..:)
-
[quote=jerfin;85625]evet.üüü
ama kazanan sen olacaksın, öyle hissediyorum..[/quote]
yok sen en iyisini yaptin. biliyorsun ben biraz daha agir vasitayim.:))).