geceye uzun kayıtlara işleyin :D
cok düştü yükselir dedim
Printable View
geceye uzun kayıtlara işleyin :D
cok düştü yükselir dedim
[QUOTE=7410;85650]Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=900"]7410[/URL]
cok pis daldılar siteye.parayla adam mı tutmuş bunlar ya.[/QUOTE]
Malum kriz var işsizlik artıyor. işsiz güçsüz sayısı çok .boks.
yine kamikaze dalışı yaptılar sanırım siteye.adilik parayla değil ki.
ben FLAT kaldım.dow kapalı bu gece adrenalin sıfır.
[QUOTE=clark;85642]Geceye kısa dow tahmini 7850.41[/QUOTE]
[QUOTE=deks;85645]DJ bu akşam kapalı[/QUOTE]
[QUOTE=clark;85646]O yüzden 7850.41 :) madalya garanti[/QUOTE]
[QUOTE=mbm;85647]:):):):):):)[/QUOTE]
Ayılar ve boğaların olmadığı piyasalara balık piyasası deriz ya,bugünkü yazışmaların tatlı su balığı seçtim kendimi:)
Buradan siteyi bu hale getirenlere sadece şunu söyliycem, doğru insanlar değilsiniz, görünmeden saldırı yapan sadece kalleşlerdir...
.kom.brvsite vandallarina inat geceye long
haydi dawosa.brv.lelele
[QUOTE=bull market;85658]Buradan siteyi bu hale getirenlere sadece şunu söyliycem, doğru insanlar değilsiniz, görünmeden saldırı yapan sadece kalleşlerdir...[/QUOTE]
elbet birgün bıkarlar :mad: hemen sayın hellime mail attım mail ulaştımı bilmem mail uzantısıda @voborsa.com belki oda bloke olmustur.. zamanlama ilginc 17:13:00
[quote=VOBiX;85653]Siz elinizi benden çabuk tutmuşsunuz. .brv Nokta aşıyla vurana altın madalya veriyoruz.
Peşinen vereyim. Gece birileri kaçak maçak dowu açarsa geri alırım ama .dng
[CENTER][IMG]http://cocuklacocuk.com/images/madalya2.jpg[/IMG][/CENTER]
[/quote]
sn vobix,
odtu luyum diyorsunuz yani
hosting olarak mı yoksa kendi makineniz ile mi yayın yapıyorsunuz.
Eger makıne ıse 80 portu acın sadece, bırde makıneye cıft ethernet takın,ana forumu sanal ıp uzerıne 10.0 blok uzerıne alın, ama bunun ıcın 2 makıne yapmanız gerekıyor, dısarıdakıne saldırsınlar ıstedıklerı kadar, ıcerıdekı forumu goremıyecekler.
80 portu da 10 lu blogu forward edersenız , bır daha babayı saldırarlar..
[QUOTE=mersiyk;85660]elbet birgün bıkarlar :mad: hemen sayın hellime mail attım mail ulaştımı bilmem mail uzantısıda @voborsa.com belki oda bloke olmustur.. zamanlama ilginc 17:13:00[/QUOTE]
Yapılan saldırılar basit olsa yazılımlar cok rahat engeller ama ağır saldırılar oldugu icin kullandıgımız yazılımlar ve piyasada olanlar etkisiz kalabiliyor.
Yapabileceğimiz birşey var o da yazılımsal değilde donanımsal firewall ama bu bile en fazla %60 koruma sağlar.
[QUOTE=berdush;85661]sn vobix,
odtu luyum diyorsunuz yani[/QUOTE]
Yok ben egeliyim de gugıl onu verdi.
derinlikli ekranı olan bi arkadaş günlük ve vade başından bu yana olan takas hareketlerini buraya koyabilir mi acaba..