[QUOTE=7410;85679]O zaman benim kati surette son bi kaç gün uzak durmam lazım.Daha dün bir bugün iki.[/QUOTE]
Bazen de göstere göstere para kazandırıyorlar ama
Printable View
[QUOTE=7410;85679]O zaman benim kati surette son bi kaç gün uzak durmam lazım.Daha dün bir bugün iki.[/QUOTE]
Bazen de göstere göstere para kazandırıyorlar ama
[quote=7410;85679]O zaman benim kati surette son bi kaç gün uzak durmam lazım.Daha dün bir bugün iki.[/quote]
hergün vade sonları gibi olsa keske
[quote=VOBiX;85684]Bazen de göstere göstere para kazandırıyorlar ama[/quote]
Bakalım inşallah hepimiz kazanırız.Nasolsa burdayım.
[QUOTE=VOBiX;85653]Siz elinizi benden çabuk tutmuşsunuz. .brv Nokta aşıyla vurana altın madalya veriyoruz.
Peşinen vereyim. Gece birileri kaçak maçak dowu açarsa geri alırım ama .dng
[CENTER][IMG]http://cocuklacocuk.com/images/madalya2.jpg[/IMG][/CENTER][/QUOTE]
[I]CNBC Son dakika [/I]Odtü Rektörü Prf.Dr Ahmet ACAR geçtigimiz günlerde Beden Egitimi bölümüne ait bir madalyanın kimligi belirsiz bir şahıs tarafından çalındığını belirtti
Peki ay sonu/Vade sonu islemler genelde ne tarfa oluyor?
Yani SHORT pozisyon cogunlukta ise baska yone..
Tam tersine LONG pozisyon cogunlukta ise baska yone olmasi gerekmezmi?
Bir gün piyasa yapıcı,büyük yatırımcı ve küçük yatırımcı sahilde yürüyorlarmış küçük yatırımcı kumların arasında gördüğü lambaya tekmeyi sallamış ve içinden hepmizin bildigi cin çıkmış,cin demiş madem 3 kişisiniz benden birer dilek dileyin ,küçük yatırımcı hemen atlamış borsadaki paramı 200 e katlayım ,büyük yatırımcı demiş şirketin hisseleri her gün tavan yapsın, sıra sabırla bekleyen piyasa yapıcıya gelmiş ha bu ve bunlar gibilerinin kazandıkarı da dahil bütün sermayeleri benim olsun
[QUOTE=bikmisbroker;85694]Peki ay sonu/Vade sonu islemler genelde ne tarfa oluyor?
Tam tersine LONG pozisyon cogunlukta ise baska yone olmasi gerekmezmi?[/QUOTE]
sayın bıkmısbroker genelde vadesonuna 15 gun kala vadeli teknige uymaz dengesizleşir saçma sapan hareket eder :(
[QUOTE=bikmisbroker;85694]Peki ay sonu/Vade sonu islemler genelde ne tarfa oluyor?
Tam tersine LONG pozisyon cogunlukta ise baska yone olmasi gerekmezmi?[/QUOTE]
Aslında yukarıdaki fıkrada senin cevapta yatıyor Efg 50.000 kontratla sabırla bekliyor
[QUOTE=mersiyk;85696]sayın bıkmısbroker genelde vadesonuna 15 gun kala vadeli teknige uymaz dengesizleşir saçma sapan hareket eder :([/QUOTE]
Bugun asiri SIKMALARI bu yuzden olabilirmi??
[QUOTE=clark;85693][I]CNBC Son dakika [/I]Odtü Rektörü Prf.Dr Ahmet ACAR geçtigimiz günlerde Beden Egitimi bölümüne ait bir madalyanın kimligi belirsiz bir şahıs tarafından çalındığını belirtti[/QUOTE]
Bit pazarından madalya alınca böyle rezil oluyoruz işte .dng
Bunu kendim yaptı(rdı)m.
[IMG]http://img239.imageshack.us/img239/6917/goldmedalfs2.png[/IMG]
[COLOR="Red"][B][I]Salı:[/B][/COLOR]
[B]12:00 – Euro Bölgesi Subat Ayı ZEW Anketi (Ekonomik Beklentiler) (Beklenti: -27,5 )
12:00 – Almanya Subat Ayı ZEW Anketi (Ekonomik Beklentiler) (Beklenti: -25,5 )
15:30 – ABD Subat Ayı Empire imalat Endeksi (Beklenti: -23,5 )
16:00 – ABD Aralık Ayı Toplam Net Sermaye Girisi[/I][/B]
Tepkiden önceki düşüşün sonlarına yaklaştığımızı düşünoyrum..Yarın düşüş sonra tepki olabilir..
Avrupa biz kapandıktan sonra bayağı düşüp dibe yakın bir yerde kapandığına göre
Yarın yine de bir 31,300 bekliyorum.. Burdan ya da biraz daha aşağısından Longa geçeceğim..
SAYGILAR