[quote=YAVUZHAN;255734]kara perşembemi olacak ne ?[/quote]
ah be yavuzhan kardeş hergünü kara yaptın çıktın ptesiden bi başladın perşembeye kadar şimdi de yarın dersin kara cuma mı olcek diye :)
Printable View
[quote=YAVUZHAN;255734]kara perşembemi olacak ne ?[/quote]
ah be yavuzhan kardeş hergünü kara yaptın çıktın ptesiden bi başladın perşembeye kadar şimdi de yarın dersin kara cuma mı olcek diye :)
RAT Scenario Live...Long Live RATS, Long Live BEARS
dışarıda gevşiyor
70.125 den flat.. yeter bu kadar ayuluk..:)
69.800 e alış girdim ,gelirse boğa oluruz.. gelmezse de tepkide yine basarız tepesine..:..:
24.06.2010 10:44:46 iş bankası/özince,''rusya'da bir banka alımını tamamlamak üzereyiz''
[QUOTE=unlimitted;255735]kenim patron acilen mürseli çağır sana zahmet. :D[/QUOTE]
çağırdım pusuda bekliyo oglene doğru kaldıracakmış öle diolağğğğ :)
[quote=jerfin;255742]70.125 den flat.. yeter bu kadar ayuluk..:)
69.800 e alış girdim ,gelirse boğa oluruz.. gelmezse de tepkide yine basarız tepesine..:..:[/quote]
açgözlü olmayım diyosun kısaca+. ancak şimdi herkes tepki bekliyor ya biraz zor gelir bence pala olsam :) öyle yapardım tepkiye oynayacaklar çoktu diye basardım :)
[quote=Astatin;255740]RAT Scenario Live...Long Live RATS, Long Live BEARS[/quote]
sayin Astatin,
Bu arada sizin verdiğiniz vob da işlemyapma mantıpı tavsiyesi ile 70675 den yaptığım shortlarım hala duruyor,
ne dersiniz, okutalım mı , zamanı geldi mi ?
[SIZE="7"][B][COLOR="Red"]yygd...[/COLOR][/B][/SIZE]
yorum yok gısa devam ...
üvvvvvvvvvv üüü
24.06.2010 10:47:37 altın fiyatlarının rekor üstüne rekor kırması, altın satışlarını neredeyse durma noktasına getirdi
graorrrrrr...