gm ile ilgili gorusmelere devam ediliyor. heran bir haber gelebilir...
Printable View
gm ile ilgili gorusmelere devam ediliyor. heran bir haber gelebilir...
GM 4tane fabrikasını kapatıcak yada satıcakmış bloombergde şmdi gördüm..
[quote=furkan;85706]GM 4tane fabrikasını kapatıcak yada satıcakmış bloombergde şmdi gördüm..[/quote]
evet...hukumete sunulacak plan icin gorusuluyor suanda. chapter 11'de secenekler arasinda...
Grafik bir başka forumdan alınmıştır...Şu an itibariyle FX de USDYTL nin 1.676 gib işlem gördüğünü de hatırlatayım..
FKF: Fikir Kulüpleri Federasyonu değil, fincan-kulp formasyonu..Bakalım VOBIX bu FKF yi beğenecek mi:..::..:
Gerçi beğense ne olacak..Sayfaları ortalama 35 sayfa geriden takip ettiği için o, beğendim ya da beğenmedim diyene kadar dolar ya 1.75 olur yada 1.62 :)
gnd ağalar ve hnm ağalar. eurousd de şelale altında ralli. bu şartlarda dowun göçmesi lazım. tabiki ben gene long:)
Günaydın.
[QUOTE=Astatin;85708]Grafik bir başka forumdan alınmıştır...Şu an itibariyle FX de USDYTL nin 1.676 gib işlem gördüğünü de hatırlatayım..
FKF: Fikir Kulüpleri Federasyonu değil, fincan-kulp formasyonu..Bakalım VOBIX bu FKF yi beğenecek mi:..::..:
Gerçi beğense ne olacak..Sayfaları ortalama 35 sayfa geriden takip ettiği için o, beğendim ya da beğenmedim diyene kadar dolar ya 1.75 olur yada 1.62 :)[/QUOTE]
cıık beğenmedim .dng
-700...biraz abartı oldu açılış için...giden kısaların ardından ağlamak serbesttir :) nunu yu takdir etmek de öyle :)
[quote=VOBiX;85711]cıık beğenmedim .dng[/quote]
Diğer Em para birimlerindeki büyük göçüşe rağmen, YTL yine sağlam durmuş şeklinde bir görüşe güveniyorsun galiba:..::..:
Bu arada hayırdır erken yanıt verdin..Sayfaları sondan başa doğru okumaya karar verdin herhalde:..:
nöbetteyim
[QUOTE=traderx;85545]775 kısa.... stop 975...[/QUOTE]
günaydın...
275 flat....
[QUOTE=Astatin;85713]Diğer Em para birimlerindeki büyük göçüşe rağmen, YTL yine sağlam durmuş şeklinde bir görüşe güveniyorsun galiba:..::..:
Bu arada hayırdır erken yanıt verdin..Sayfaları sondan başa doğru okumaya karar verdin herhalde:..:[/QUOTE]
Random okuyorum .kom