-
[B][COLOR=#0000FF]Türkiye yine Atlantik ötesinden gelen talimat ve TÜSİAD’ın, medyanın, siyasetin ve bürokrasinin zirvelerine çöreklenmiş Amerikancı örgüt sayesinde IMF’den destek alarak döviz kurlarını düşük tutmaya kalkışıyor. IMF emriyle kamu harcamalarının kısılması da devreye girince bu yıl içinde Türkiye’nin durgunluk, işsizlik ve bunların yarattığı toplumsal çalkantıyla yangın yerine döndüğünü göreceğiz. [/COLOR][/B]
-
imkb ve tl kagittan kaplan!!!:dü:.kom.dng.dng
suya, yagmura dayanamaz.!!!
-
ayı piyasasında piyasa hep sonuna kadar sattı sonuna kadarda aldı.
aralara kesinlikle girilmemelidir tezi haklı çıktı hep.
yine aynı oldu.
tarihimiz 18 şubat kırılım olacaktır.
öncesinde düşüş trendindeyiz, gecelere kırılım yönünde hep flat girilmeliydi tarih dolmadan.
kırılım yönünde güzel para kazanılacaktır, artık zamanda yok. her zamanki gibi kapitilasyon olmadan dönüş olmaz. hele bir olsun önce.
sevgiler.
-
[quote=kayahan;85718]imkb ve tl kagittan kaplan!!!:dü:.kom.dng.dng
suya, yagmura dayanamaz.!!![/quote]
bu sefer kıracaksın galiba şeytanın bacağını :..:
-
[quote=VOBiX;85716]Random okuyorum .kom[/quote]
Ben de ruhunu okuyorum ..Gıcık olabilirim diyorsun istersem:..: ("Randomly okuyorum" :..::..: doğrusu bu inanmazsan seyyaha sor)
-
[quote=SEYYAH;85720]bu sefer kıracaksın galiba şeytanın bacağını :..:[/quote]
Ah be Kayahan, bula bula bana mı denk geldin, şeytanın bacağını kırmak için..Bakakalrım giden ksıaların ardından :..::..::..:
-
[QUOTE=bonnie;85714]nöbetteyim[/QUOTE]
bekleyemedim yine senin nöbet gününü sevgili bonnie..:(
halbuki 1 hafta öncesinden bu gün sonunda kapatacağım kısaları demiştim.. bu tokmaklar kendi kafama..:..:.dng
neyseki dolarların yarısı duruyor.. tek tesellim...:)
-
-
NUNUş nerdesin,
Ben web de Obama nın MOR-KIÇ paketi ile ilgili bir haber veya gelişme bulamadım..Sen de var mı bişey :) Hepsi illüzyonm muydu yoksa :) Oysa MOR-KIÇ paketi çıkacak, ABD de herkes AK-KIÇ olacaktı...:) :) ...Sa-kızımız olacaktı :)
-
[QUOTE=Astatin;85722]Ben de ruhunu okuyorum ..Gıcık olabilirim diyorsun istersem:..: ("Randomly okuyorum" :..::..: doğrusu bu inanmazsan seyyaha sor)[/QUOTE]
Hadi lilililili randomlylylylyl .lelele
FK şeklini beğenmedim ama cetvelle çizilmiş olmak zorunda da değil zaten. Dün doalrların işyapabilmesi için 1,680i geçemsi lazım diyen bendim. Hatta jerfin de o iş yapmaya başlayınca devrederim demişti.
[QUOTE=VOBiX;85445]Doların iş yapabilmesi için spotta 1,6800i geçmesi lazım.[/QUOTE]
[QUOTE=jerfin;85448]şu an dolar temel nedenlerle perşembeye kadar çıkış yapmalı.. tekniğin al verdiği yerde ben teknikçilere malı devretmiş olurum merak etme..:D[/QUOTE]
-
[quote=jerfin;85724]bekleyemedim yine senin nöbet gününü sevgili bonnie..:(
halbuki 1 hafta öncesinden bu gün sonunda kapatacağım kısaları demiştim.. bu tokmaklar kendi kafama..:..:.dng
neyseki dolarların yarısı duruyor.. tek tesellim...:)[/quote]
nöbet günümde aşırıya kaçan tarzda [B]aşağı[/B] yada [B]yukar[/B]ı hareketler oluyor ancak bu garanti değil sadece diğer günlere oranla daha fazla o kadar.
Kendini o kadar kasma
-
[quote=BORSACIOZGUR;85703]Tepkiden önceki düşüşün sonlarına yaklaştığımızı düşünoyrum..Yarın düşüş sonra tepki olabilir..
Avrupa biz kapandıktan sonra bayağı düşüp dibe yakın bir yerde kapandığına göre
Yarın yine de bir 31,300 bekliyorum.. Burdan ya da biraz daha aşağısından Longa geçeceğim..
SAYGILAR[/quote]
[B]Saygılarımla.. Dün gece yazmıştım... Bu cevap sanaydı galiba negrolino. :)[/B]