tr saati 12:00 'de /ZEW, Konjunkturerwartungen Februar indexi aciklanacak cok kotu gelmesi bekleniyor.
bu veri ardindan euro/$ paritesine dikkat!!!!
yon 1.25'lere dogru!!:dü:
dax'inda pili bitik!!!:dü:
Printable View
tr saati 12:00 'de /ZEW, Konjunkturerwartungen Februar indexi aciklanacak cok kotu gelmesi bekleniyor.
bu veri ardindan euro/$ paritesine dikkat!!!!
yon 1.25'lere dogru!!:dü:
dax'inda pili bitik!!!:dü:
[QUOTE=VOBiX;85727]Hadi lilililili randomlylylylyl .lelele
FK şeklini beğenmedim ama cetvelle çizilmiş olmak zorunda da değil zaten. Dün doalrların işyapabilmesi için 1,680i geçemsi lazım diyen bendim. Hatta jerfin de o iş yapmaya başlayınca devrederim demişti.[/QUOTE]
dün çok yazdım doların ateşi var diye.. garan'ı oynatıp paraları akkız'a takıyorlar v.s. diye.. :)
ama naptım gittim kısaları kapattım sırf uyumsuzluk derdine...dng
[quote=VOBiX;85727]Hadi lilililili randomlylylylyl .lelele
FK şeklini beğenmedim ama cetvelle çizilmiş olmak zorunda da değil zaten. Dün doalrların işyapabilmesi için 1,680i geçemsi lazım diyen bendim. Hatta jerfin de o iş yapmaya başlayınca devrederim demişti.[/quote]
biliyorum VOBIX ım..hepsini dün! gibi hatırlıyorum :) Jerfin aç gözldür devretmez :) 1.780 i bekler o
[B]Shortlar kapandı. 31275 1/2 LONG [/B]
[QUOTE=bonnie;85728]nöbet günümde aşırıya kaçan tarzda [B]aşağı[/B] yada [B]yukar[/B]ı hareketler oluyor ancak bu garanti değil sadece diğer günlere oranla daha fazla o kadar.
Kendini o kadar kasma[/QUOTE]
sırf senin nöbet gününden değildi sevgili bonnie.. teknik görüntü ve 18.şubatta abd'deki üfe verileri.. hep bir gün öncesine kadar düşer, aşağıda karşılarlar bunlar üfeyi.. bile bile lades işte..:..:
[B][U]Göstergeler aşırı hatta çok aşırı satımda.. [/U]Teknik sağlam destekteyiz.
Kötü bir haber çıkmadıkça
Gitsek gitsek bir 100-150 puan daha aşağı gideriz burdan..
Makas da aşağı yönde açıldı. Tam alım zamanı diye düşünüyorum.
[/B]
[quote=Astatin;85726]NUNUş nerdesin,
Ben web de Obama nın MOR-KIÇ paketi ile ilgili bir haber veya gelişme bulamadım..Sen de var mı bişey :) Hepsi illüzyonm muydu yoksa :) Oysa MOR-KIÇ paketi çıkacak, ABD de herkes AK-KIÇ olacaktı...:) :) ...Sa-kızımız olacaktı :)[/quote]
NUNUşşşş...nerdesin
cumadan beri sistem sat da...dün uyumsuzluklara güvenerek 31800 den kısaları kapatmıştım,flat olarak bekliyorum...ah bu uyumsuzluklar !!!! hastalık mıdır nedir..uyumsuzlukları sadece pozisyon kapama olarak kullanıyorum.o zaman bile çarpıyor..
sistem al verinceye kadar flat olarak beklemeye devam..
Dolarda sat düşünmüyorum. Çünkü 1-2 gün daha çok gevşemez..
Bugün sattıklarını yarın hatta öbür gün dolara çevirip gidiyorlar.
Bu da dolarda geçici talep yaratıyor.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;85738]Dolarda sat düşünmüyorum. Çünkü 1-2 gün daha çok gevşemez..
Bugün sattıklarını yarın hatta öbür gün dolara çevirip gidiyorlar.
Bu da dolarda geçici talep yaratıyor.[/QUOTE]
dün 1.66.40 da dolarda kısa açarım diye kimdi acaba özgürrr.kom
[B]Kayahan biz düşmeden 35000 lerdeyken nerdeydin ? Sonlarında görünmeye başladın yine..
Kayahan başladı tamam düşüşün sonu gelmiştir.
En büyük gösterge.. Full uzuna geçeceğim birazdan..[/B]
[quote=jerfin;85739]dün 1.66.40 da dolarda kısa açarım diye kimdi acaba özgürrr.kom[/quote]
Dolar kont sevmeme ragmen.. [U]Şu anda dolarda pozisyonum yok malesef jerfinciiğim. [/U]Endekste 1/2 uzunum.
[U]Dolarda kısa düşünsem dün gece endekste kısa kalmazdım..[/U]
O hareketi anlık düşünmüşümdür..
Doğru galiba bir ara 66,40 dan satıp 66,15 den yerine koymuştum. Ama az bir kont.