Borsa artar.
Printable View
Borsa artar.
citinin kısalarını bekliyorum günlük satışların koyarsa uzunlayabilirim, yok citi gelmezse
1-2 haftadan beri geçerli olan günlük senaryomuzu güncelleyip yenileme zamanıdır.
biraz daha izlemeye devam.
vob için bugün dibi nerede görürsek görelim kaç olacağını bilemem şubat ayının dibi olacaktır.
tabii bunun yarın futurela sarkma ihtimali vardır, yani bir fırsat daha verir.
sevgiler.
Avrupa ya umduğumdan da sert satış geldi..
Dün biz kapanırken DAX 4394.
- şimdiki dax 4284.. (yüzde -2,5 a denk geliyor.)
Ona ragmen biz - yüzde 1,29 ile iyi dayandık..
günaydın.........
Bu gün dibi bulup mallanan zengin olur.
Haftasonu burada kısacı arkadaşlar "pozisyonlarına göre yorum yapmakla" suçlanmıştı. Hatta az maharetle süslenmiş cümlelerle aman ha mantığınızı bi kenara bırakmayın yani kısada olmak mantıkszılıktır mealinde laflar söylenmişti..Polemik yok.. Aşırı iddialı mesaj sahibini bozar:..::..: Analiz ayrı, Kanaliz ayrı... (Kanaliz: Tek yöne kanalize oluş analiz :)) .. Analiz ve görüşler paylaşılsın ama dolaylı yada doğrudan, "abi sen ne mantıksız insansın hiçç o poz. da durulur mu" denmesin, dolaylı olarak d denmesin doğrudan da denmesin...Işıklar sönmesin:..::..:Message goes to hollywood...
3 gün çok uzun bir süredir he ryorum ve her olasılık için....
Long için bekliyorum
City sen değil feriştahın gelsin atletle longum.City yine 3000 lemiş.
[quote=GÖKHANFINDIK;85742]Borsa artar.[/quote]
iki gün önce söylediğin gibimi
[QUOTE=Astatin;85749]Haftasonu burada kısacı arkadaşlar "pozisyonlarına göre yorum yapmakla" suçlanmıştı. Hatta az maharetle süslenmiş cümlelerle aman ha mantığınızı bi kenara bırakmayın yani kısada olmak mantıkszılıktır mealinde laflar söylenmişti..Polemik yok.. Aşırı iddialı mesaj sahibini bozar:..::..: Analiz ayrı, Kanaliz ayrı... (Kanaliz: Tek yöne kanalize oluş analiz :)) .. Anakiz ve görüşler paylaşılsın ama dolaylı yada doğrudan, "abi sen ne mantıksız insansın hiçç o poz. da durulur mu" denmesin...Işıklar sönmesin:..::..:Message goes to hollywood[/QUOTE]
Haklısın her iki yönede pozisyon eleştirilmemelidir.
sevgiler.
citi *geçion napıon ya. gene 3000.
Günlükçülere tepmediği sürece mama yok,
Buradan yeni short yapan ,cesaretlidir derim...