[quote=BORSACIOZGUR;85745]Avrupa ya umduğumdan da sert satış geldi..
[/quote]
keske azcık sabredip yaksaydın uzunları
Printable View
[quote=BORSACIOZGUR;85745]Avrupa ya umduğumdan da sert satış geldi..
[/quote]
keske azcık sabredip yaksaydın uzunları
[quote=Vob Trader;85753]citi taşşakmı geçion napıon ya. gene 3000.[/quote]
:..::..::..:
BUgün 31000 olurmu bilmiyorum ama alsat yapan birisi bile olsam böyle zamanlarda alsat yapılmaz.Dax yüzde 5 olsun eksisi stopum orası.
[QUOTE=teo;85754]Günlükçülere tepmediği sürece mama yok,
Buradan yeni short yapan ,cesaretlidir derim...[/QUOTE]
buradan long yapanlar kadar cesaretli olmazlar inan..:)
[quote=jelibon;85752]Haklısın her iki yönede pozisyon eleştirilmemelidir.
sevgiler.[/quote]
Aman Jelibon,
Sakın üstüne alınma ha..Senin mesajların ve analizlerin tadında ve ayarında.. Benim hafif tonlu uyraım, diğer poz.da olanları veya kendisi ile aynı poz.da olmayanları dolaylı olarak suçlayanlarda...Aman diyeyim :) Ben senin yazdıklarını ilgiyle takip eidyorum:) Hatta buralardan bende longladım bir miktar..Bonibondaş oluruz inşallah:..:
[QUOTE=Astatin;85759]Aman Jelibon,
Sakın üstüne alınma ha..Senin mesajların ve analizlerin tadında ve ayarında.. Benim hafif tonlu uyraım, diğer poz.da olanları veya kendisi ile aynı poz.da olmayanları dolaylı olarak suçlayanlarda...Aman diyeyim :) Ben senin yazdıklarını ilgiyle takip eidyorum:) Hatta buralardan bende longladım bir miktar..Bonibondaş oluruz inşallah:..:[/QUOTE]
alınmıyorum çünkü eleştirmedim zatende sana destek atayım dedim.
sevgiler.
bizimkiler yine ortalama gidiyor, uyanıklar.
[quote=Astatin;85749]Haftasonu burada kısacı arkadaşlar "pozisyonlarına göre yorum yapmakla" suçlanmıştı. Hatta az maharetle süslenmiş cümlelerle aman ha mantığınızı bi kenara bırakmayın yani kısada olmak mantıkszılıktır mealinde laflar söylenmişti..Polemik yok.. Aşırı iddialı mesaj sahibini bozar:..::..: Analiz ayrı, Kanaliz ayrı... (Kanaliz: Tek yöne kanalize oluş analiz :)) .. Analiz ve görüşler paylaşılsın ama dolaylı yada doğrudan, "abi sen ne mantıksız insansın hiçç o poz. da durulur mu" denmesin, dolaylı olarak d denmesin doğrudan da denmesin...Işıklar sönmesin:..::..:Message goes to hollywood[/quote]
[B]aferin sana yememiş ..içmemiş biriktirmişsin....insanın doğasında bu vardır..inkar edilemez...aldığı pozisyona göre düşünür..bunu mümkün olduğu kadar tolere edlim dedim..kaldıki hiçbir pozisyonum yoktu....ama sen bu işi abarttın...hafta sonu yazan benim..bari delikanlı ol ismimi zikret....benim yazdıklarım arka sayfada duruyor...ters pozisyonda kalanları taciz etmeyelim..dikkatli olalım dedim..ayrıca makro ile mikroyu ayıralım dedim..çarşamba günü abd..de yol ayırımı olabilir...dostlar dikkatli olsun dedim...sen bu konuda bir numarasın....taciz senin kod adın...[/B]
[B]şimdi zarar eden arkadaşların (senin arkadaşın olmaz ama..) var....mutlu ol....kıçına kına yok....:mad:[/B]
[QUOTE=Vob Trader;85322]gnd ağalar. herşeyi anladım da haftasına boyna foruma olumsuz haber pompalanmış.felaket senaryoları yazılmış.kısacılarla uzuncular düellomu yapıyor. yoksa herkes bir bütün olarak kazanmaya çalışıyor bu forumda çözemedim ben:([/QUOTE]
ben de haftasonu yazmışdım bunu:(
1 saate kalmaz vob 31500 sonra azıcık düşüş sonra yukarı yeni bir oluşum.
seans içi anlamsız mesajlar...........ben çok zarar ettim...battım astatin....mutlu ol.......bu topiğe zarar vermek istemiyorum...ben giderim.........sadece biraz hoşgörü..........
[quote=Vob Trader;85753]citi taşşakmı geçion napıon ya. gene 3000.[/quote]
eylül başından beri toplamda 7.500 kontrat kısaydı sabah. 36.000 ortalama ile.
bugün o 3.000 ile terste kalmak komaz ona.
"ya tutarsa" hesabı yapıyor her gün..