[quote=GÖKHANFINDIK;85774]Ben seni hep sevmek zorundamıyım.Kolay da adam sevmem ama.[/quote]
Çok da kolay sevilen biri de değilim demiştin mesajlarının birinde doğru mu hatırlıyorum:..:
Kegen daha iyi bir nick di yahu, ona dönsene:)
Printable View
[quote=GÖKHANFINDIK;85774]Ben seni hep sevmek zorundamıyım.Kolay da adam sevmem ama.[/quote]
Çok da kolay sevilen biri de değilim demiştin mesajlarının birinde doğru mu hatırlıyorum:..:
Kegen daha iyi bir nick di yahu, ona dönsene:)
bugünde işc,yapıkbnk çiziyorlar...önemli olan tcelli ne zaman çizecekler...tcell endeksi%12-13 etkiliyor..yani neredeyse garantinin 2 katı...bu hesaplamalrda ilginç..piyasa degeri düşünce etkisi azalıyor..oysaki ekonomi için garanti ile tcell bir olur mu..
ereğlinin teknik bozuk olmasaydı dün bügünkü direnişi garantiyle değil ereğliyle yaparlardı.
[QUOTE=artanis;85751]iki gün önce söylediğin gibimi[/QUOTE]
Hertkesin tarzı farklıdır. O arkadaş günde bilmeme kaç defa al sata giren briis olduğu için bırakın iki gün öncesini 2 dakika önce bile artar dedikten sonra Borsa düşer diyebilir. Kişilern tarzlarını biraz tanıyalım diye belirttim sonra arıza çıkıyor forumda.
(Asti mutlu musun gene geride kaldım .kom Bu sefer randomly değil sıraly okuyorum)
[QUOTE=abka;85781]bugünde işc,yapıkbnk çiziyorlar...önemli olan tcelli ne zaman çizecekler...tcell endeksi%12-13 etkiliyor..yani neredeyse garantinin 2 katı...[/QUOTE]
yanlış biliyorsun..
275 long.. stop noktam 150.
hortladı efg allak bullak eder ortalığı.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;85776]İŞC de 3,40 a verdiler. Bizim VOB da 31300 kapı gibi duruyordu..
Bir sıkışma var amma..trend dönüşü mü.. Hadi bakalım hayırlısı..[/QUOTE]
ISCTR bilançoya bağlı özel bir hareket.
[QUOTE=unlimitted;85778]yok öyle şey. nereye yaw...(bu cümle alıntı yaptığım kişiyedir,Seren 1'e, diğer cümleler herkese)..[/QUOTE]
SEREN 1 değil yawf SEREN I (Serenay) .dng
[QUOTE=jelibon;85777]Catedrallllllllll şu çamaşır iplerini bir assan ya.
ne diyorlar?[/QUOTE]
Sevgili Jelibon
Bir kaçgündür fazla ilgilenemedim tekniklerle.. Aynı teknik üzerinde takib ediyorum.. Tam bir formasyonda yakalayamadım.. Biraz bakınımm bakiim:)
31.000 aşağı kırılırsa 30.450 potansiyeli öncelikli..
31.425 ler yukarı geçilirse 31.650 potans..
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=ymseqkivcyxo6w3m8or.png][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/ymseqkivcyxo6w3m8or.png[/IMG][/URL]
off bu sefer daxın düşüşü azaldı bize göre. ne gıcıkya, mal satacak adam bulamıyorlar.
275 1/5 long