kennym açtınmı long 70000 den he bu benim kesinlikle tavsiye etmedim bir şey o ayrı sen açıcam demiştin ya bende merak ettim ona göre aşağıya basacam da :)
Printable View
kennym açtınmı long 70000 den he bu benim kesinlikle tavsiye etmedim bir şey o ayrı sen açıcam demiştin ya bende merak ettim ona göre aşağıya basacam da :)
dün öğleden sonra başlayan trend .. iyi güzel trend bence ...kıymetini bilelim derim bence şahsen :... daytradeiçin iyi yani ...:D:D:o:o:o
saraylı abinin deyimiyle ... iyi bişey ....:D:D
[QUOTE=a.kaya;255746]açgözlü olmayım diyosun kısaca+. ancak şimdi herkes tepki bekliyor ya biraz zor gelir bence pala olsam :) öyle yapardım tepkiye oynayacaklar çoktu diye basardım :)[/QUOTE]
3 gündür 69.800 türküsü çığırıyorum kaya.. sağolası palam kırmadı beni ve geldik oraya..:cool: buradan tepki bekliyorum, gelirse bineriz daha yukarılardan shorta, tepki gelmezse de yine dalarız bi yerlerden işte..:..::o
I love you pala mucksss..:..: şimdi senden bi 72.000 rica ediyorum..:D:o
[quote=a.kaya;255739]ah be yavuzhan kardeş hergünü kara yaptın çıktın ptesiden bi başladın perşembeye kadar şimdi de yarın dersin kara cuma mı olcek diye :)[/quote]
kayahanla karıştırdın beni a.kaya :..:
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/2c73ad60.png[/IMG]
herşey bu kanala göre gidiyor...bence..
[quote=jerfin;255758]I love you pala mucksss..:..: şimdi senden bi 72.000 rica ediyorum..:D:o[/quote]
işte o imkansız şimdilik :)
[quote=jerfin;255758]I love you pala mucksss..:..: şimdi senden bi 72.000 rica ediyorum..:D:o[/quote]
en azından birisi tepemden eksildi :D
dün açtığım şort için yazdığım S/L yi biraz daha çekeyim bari ne olur ne olmaz
[QUOTE=a.kaya;255753]kennym açtınmı long 70000 den he bu benim kesinlikle tavsiye etmedim bir şey o ayrı sen açıcam demiştin ya bende merak ettim ona göre aşağıya basacam da :)[/QUOTE]
maalesef pc basında degildim , ayrıca bugun 2 kere uzun denedim yeter şimdilik.. motor sogusun .. takılı kaldı uzunda :) sabahki stratejiden vazgecmeyecektim mallıgıma geldi işte... 450 kapanıs altı kısalıp 800 puan kar hedefini beklemem gerekirdi.. 550 uzamak vizyonumu bozdu.. toparlayamadım... üvvvvv
fırsat kolluyoreeee uzun için yine yeni yeniden...
69650 ilk destek kırarsak 68175 sonra olabilir...bence..
kanalizasyon .. yygd ... önemli yerelere geldik ... üvvvvvv :o:o:o
[IMG]http://img192.imageshack.us/img192/2228/adszfjv.jpg[/IMG]