150 den uzun kapat kısa aç oldu
Printable View
emtia, petrol in, borsalar out,
Türkiye out, brezilya in.
yükselişler satış fırsatı seneryomuz devam ediyor.
kişisel görüştür.
sevgiler.
emtia, petrol in, borsalar out,
Türkiye out, brezilya in.
yükselişler satış fırsatı seneryomuz devam ediyor.
kişisel görüştür.
sevgiler.
kırılım haftasını büyük başarıyla yakaladım 15 gün önceden hemde.
açılışla 150 den shorta döndüm, trende uymak lazım.
kırılım haftasını büyük başarıyla yakaladım 15 gün önceden hemde.
açılışla 150 den shorta döndüm, trende uymak lazım.
işc 5.30 çok önemli.
işc 5.30 çok önemli.
48800 asayası dusme hızlandırır artık orya kadar donme ıhtmali var
48800 asayası dusme hızlandırır artık orya kadar donme ıhtmali var
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/9579/64502704ga1.jpg[/IMG]
Vobda alttaki mavi kırmızıyı kesmeden döndü demek zor.
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/9579/64502704ga1.jpg[/IMG]
Vobda alttaki mavi kırmızıyı kesmeden döndü demek zor.
[QUOTE=hexen;28952]48800 asayası dusme hızlandırır artık orya kadar donme ıhtmali var[/QUOTE]
abi onceden dedigim yerlere gidieck heralde
[QUOTE=hexen;28952]48800 asayası dusme hızlandırır artık orya kadar donme ıhtmali var[/QUOTE]
abi onceden dedigim yerlere gidieck heralde
48950 de kapadm uzuna gctim systemsiz yaptm sebep dun gondrdiyim graf hedefne vardk tekrar kısa ya48800 asayasında acrım ya yukardan
48950 de kapadm uzuna gctim systemsiz yaptm sebep dun gondrdiyim graf hedefne vardk tekrar kısa ya48800 asayasında acrım ya yukardan
günaydın....
dünkü 49450 uzunları zararına 49350 den kısaya döndüm...
sistemler satta...........
günaydın....
dünkü 49450 uzunları zararına 49350 den kısaya döndüm...
sistemler satta...........
[QUOTE=enorton;28945]Sn mbm de hep sisteme devam diyor ama bir bakıyorum, uyumsuzluk deyip sisteme ters kalmış... Yapma mbm bak sistemde kalsan 400 puan kardaydın ;)[/QUOTE]
beni boşverin.....:D
gündüz sistemden taviz yok..sabah terse kalmazsak...
[B]ben uyumsuzlukları en çok geceye giriş için kullanıyorum...tekrar edeyim...[/B]
dow tepecek diye..
tepti ama.işimize yaramadı o ayrı...
birde gece terse kalırsam..zorunlu olarak... bugünki gibi...
sabah acele etmedim..uyumsuz fdow ve vadeli teper diye...
ve 49350 den kısayım... nerden çıkardın 400 puan karı...
sistem al dersede gündüz zararına alırım.....
[QUOTE=enorton;28945]Sn mbm de hep sisteme devam diyor ama bir bakıyorum, uyumsuzluk deyip sisteme ters kalmış... Yapma mbm bak sistemde kalsan 400 puan kardaydın ;)[/QUOTE]
beni boşverin.....:D
gündüz sistemden taviz yok..sabah terse kalmazsak...
[B]ben uyumsuzlukları en çok geceye giriş için kullanıyorum...tekrar edeyim...[/B]
dow tepecek diye..
tepti ama.işimize yaramadı o ayrı...
birde gece terse kalırsam..zorunlu olarak... bugünki gibi...
sabah acele etmedim..uyumsuz fdow ve vadeli teper diye...
ve 49350 den kısayım... nerden çıkardın 400 puan karı...
sistem al dersede gündüz zararına alırım.....
mbm bizde 15 dakk poztf uymasız var benim hedefe varnca 52200shorts 48950 kapadm and long girdm system longs derse beklerm demesse kaznc olmdn kaparm longs. olmassa stop edrm amma system short hale
mbm bizde 15 dakk poztf uymasız var benim hedefe varnca 52200shorts 48950 kapadm and long girdm system longs derse beklerm demesse kaznc olmdn kaparm longs. olmassa stop edrm amma system short hale
Kaç dakikadır siteye giremiyorum :(
Kaç dakikadır siteye giremiyorum :(
[quote=hexen;28959]mbm bizde 15 dakk poztf uymasız var benim hedefe varnca 52200shorts 48950 kapadm and long girdm system longs derse beklerm demesse kaznc olmdn kaparm longs. olmassa stop edrm amma system short hale[/quote]
Sisteme uyalım:D.dng
[quote=hexen;28959]mbm bizde 15 dakk poztf uymasız var benim hedefe varnca 52200shorts 48950 kapadm and long girdm system longs derse beklerm demesse kaznc olmdn kaparm longs. olmassa stop edrm amma system short hale[/quote]
Sisteme uyalım:D.dng
sayın site yoneticimiz server problemimi başka birşey mi bilmiyorum ama siteye sık sık giremiyorum ilgilenirseniz sevinirim..iyi çalışmalar
sayın site yoneticimiz server problemimi başka birşey mi bilmiyorum ama siteye sık sık giremiyorum ilgilenirseniz sevinirim..iyi çalışmalar
siteye giriste ciddi sikinti var!
siteye giriste ciddi sikinti var!
[QUOTE=enorton;28960]Kaç dakikadır siteye giremiyorum :([/QUOTE]
yine saldırıyolardır nolcak .boks. açık açık paylaşım işlerine gelmyor.dng
[QUOTE=enorton;28960]Kaç dakikadır siteye giremiyorum :([/QUOTE]
yine saldırıyolardır nolcak .boks. açık açık paylaşım işlerine gelmyor.dng
bakin enteresan 1 sey yazayim gerci dunde yazdim ama olsun.BU HERIFLER AGUSTOSDA POZ KAPATIYOR ANCAK EKIMDE ACMIYORLAR.
bakin enteresan 1 sey yazayim gerci dunde yazdim ama olsun.BU HERIFLER AGUSTOSDA POZ KAPATIYOR ANCAK EKIMDE ACMIYORLAR.
[QUOTE=belhal;28961]Sisteme uyalım:D.dng[/QUOTE]
dün demistim hedefe vararsa kaparm diye ondan .. asayasına glrse tekrar shorts.. buda bi system
[IMG]http://img80.imageshack.us/img80/5913/kanalps1.png[/IMG]
[QUOTE=belhal;28961]Sisteme uyalım:D.dng[/QUOTE]
dün demistim hedefe vararsa kaparm diye ondan .. asayasına glrse tekrar shorts.. buda bi system
[IMG]http://img80.imageshack.us/img80/5913/kanalps1.png[/IMG]
[QUOTE=follow;28965]bakin enteresan 1 sey yazayim gerci dunde yazdim ama olsun.BU HERIFLER AGUSTOSDA POZ KAPATIYOR ANCAK EKIMDE ACMIYORLAR.[/QUOTE]
Peki amaç nedir sizce?
[QUOTE=follow;28965]bakin enteresan 1 sey yazayim gerci dunde yazdim ama olsun.BU HERIFLER AGUSTOSDA POZ KAPATIYOR ANCAK EKIMDE ACMIYORLAR.[/QUOTE]
Peki amaç nedir sizce?
long...
long...