[QUOTE=selçuklu;276877]patron mutfağa git tekrar bence .... :::::::D:D[/QUOTE]
laptopu sandalyeyı alıp mutfaga yerlesırım :) ueheuheuh
Printable View
[QUOTE=selçuklu;276877]patron mutfağa git tekrar bence .... :::::::D:D[/QUOTE]
laptopu sandalyeyı alıp mutfaga yerlesırım :) ueheuheuh
sarayl ıabi çorba vermedi sabah .. ondan oldu zannımca ... üvvvv ...
verme başladımı ajaba
hazır ortalık sessizken bişeyi açıklayayım.
76.575'te gevşeme alarmının susması demek, buradan aşağı devam etmeyecek demek değildir.
burada bekleyecek ve gevşemeye devam edecek mi etmeyecek mi karar verecek demektir.
yanlış yorumlar olmasın da...:)
günaydın,iyi seanslar..
[QUOTE=negrolino;276885]verme başladımı ajaba[/QUOTE]
esas vermeyı daha yapmadı ... bırazdan buralar antalya domatesı gıbın olucak koy domatisi.. allahın cakalları 100 puan ıcınde 7500 poz actılar... dusus sert olucak kanımca... tamamen uydurma gorusler bunlar..
- bır kabzımalın piyasa yorumları -
ulan yine elektrik gitti.
jeneratörün de bu sıcakta gümlemesi maksimum 15 dakika sürer.
hey Allam yarabbim, google'da sırf merakımdan aratıcam mozambik cumhuriyetinin başkentinde en son ne zaman elektrik kesilmiş diye.
ah a da bozuldu mesajı bitirmeden daha.
hasbinAllah sen sabır ver...
MerhABa Forumun gÜzeL İNSANLARI!
76900 GÜNLÜKLERDE Direnc imiş buralarda beklememiz normal! 900 kırmamız lazım! hayırlısı olsun!
Gapı doldurmadan yukarı gitmeyecekler herhal....
Yorumlarınızı dikkatle takip ediyorum. Hangi göstergeyi takip edipte piyasanın gevseme alarmı verdiğini güsünüyorsunuz. Aydınlatırmısınız. please-))[quote=unlimitted;276890]hazır ortalık sessizken bişeyi açıklayayım.
76.575'te gevşeme alarmının susması demek, buradan aşağı devam etmeyecek demek değildir.
burada bekleyecek ve gevşemeye devam edecek mi etmeyecek mi karar verecek demektir.
yanlış yorumlar olmasın da...:)[/quote]
[quote=asimileci;276909]Yorumlarınızı dikkatle takip ediyorum. Hangi göstergeyi takip edipte piyasanın gevseme alarmı verdiğini güsünüyorsunuz. Aydınlatırmısınız. please-))[/quote]
benim göstergelerimin %95'i yurtdışı piyasalar ve paritelerle ilgilidir.
göstege dememin sebebi bu. indikatör vs değil.
ekranımda 16 ayrı grafik ve 6 tane de başka parametre var.
hepsine bakıp yorum yapıyorum. al-sat okları veren bir sistem kullanmıyorum.
grafiklerimden en çok önem verdiklerim GBP/USD, AUD/USD, EUR/JPY, USOIL dir.
fdow'a nadiren de olsa bakarım.
kademe analizine bakarım.
pivot noktalarına bakarım.
bakarım da bakarım. kısaca, bu göstergelerin aynısını kuracak 10 kişi de farklı yorum yapar.
bu yüzden benim olayımı bir sisteme çevirecek adamın alnını karışlarım.:)
Son durum nedir. Yukarı hareket başlamalı gibi geliyor.Göstergeler ne derler.[quote=unlimitted;276917]benim göstergelerimin %95'i yurtdışı piyasalar ve paritelerle ilgilidir.
göstege dememin sebebi bu. indikatör vs değil.
ekranımda 16 ayrı grafik ve 6 tane de başka parametre var.
hepsine bakıp yorum yapıyorum. al-sat okları veren bir sistem kullanmıyorum.
grafiklerimden en çok önem verdiklerim GBP/USD, AUD/USD, EUR/JPY, USOIL dir.
fdow'a nadiren de olsa bakarım.
kademe analizine bakarım.
pivot noktalarına bakarım.
bakarım da bakarım. kısaca, bu göstergelerin aynısını kuracak 10 kişi de farklı yorum yapar.
bu yüzden benim olayımı bir sisteme çevirecek adamın alnını karışlarım.:)[/quote]
[quote=asimileci;276920]Son durum nedir. Yukarı hareket başlamalı gibi geliyor.Göstergeler ne derler.[/quote]
herhangi bir hareket olacağına dair bir uyarı vermediler. 76,775'ten gelen gevşeme alarmını 76,575'te söndürdüler o kadar.
şimdi yemeğe kaçıyorum, herhangi bir alarm vs gelirse haber veririm.
herkese afiyet olsun.
76500 kırılıp sertçe gelmemiz lazım emme pala bıyığıyla oynuyor galiba
725 den şort denemesi s/l malum
üvvv baglantım gitti.. üvvvv telekom allahından bul yaf.. resmen dunyada cehennemı yasattın bana...
evet,
muz cumguriyetinin başkentinin en yüksek semtinde elektriğim yarım saattir olmadığından; göstergelerim data eksiğinden körleşti ve dolayısıyla ben trade anlamında günü kapattım.
vay anasını be...
[quote=negrolino;276930]76500 kırılıp sertçe gelmemiz lazım emme pala bıyığıyla oynuyor galiba[/quote]
eferin lem pala
USD/TRY'nin tepme vaktidir.
hadi bakam.
[quote=unlimitted;276980]USD/TRY'nin tepme vaktidir.
hadi bakam.[/quote]
Üstada bir katkıda benden paritelerden USD/TRY'de özellikle 4 saatliklerde sevgili Unli patronun işaretini destekliyor ki bunlar kolay yanılmaz LÜTFEN kararlarınızı bir kere daha gözden geçirin terste kalmayın arkadaşlar.
[quote=ordi;276989]Üstada bir katkıda benden paritelerden USD/TRY'de özellikle 4 saatliklerde sevgili Unli patronun işaretini destekliyor ki bunlar kolay yanılmaz LÜTFEN kararlarınızı bir kere daha gözden geçirin terste kalmayın arkadaşlar.[/quote]
yok estağfurullah ne üstatlığı yaw. :)))
yalnız teprik ederim, 6 uyumsuzluk arka arkaya yapmış. USD/TRY'de ilk kez böyle bir manzara görüyorum.
vay anasını. iyi yakaladın ordi. ben 15 dakkalığa bakmıştım ama 4H'lıklar kabus gibiymiş yaw...:::
77200 77600 78400 kısa vadeli dirençlerimiz.
topiğe bak, terkedilmiş teksas kasabaları gibi.
şimdi ortadan bi çalı geçecek yuvarlana yuvarlana... :D
Saraylı ağbi biz str de neden ema55 i kullanıyoruz da 54 ya da 56 değil.Özelliği nedir bu ema55 in de bu kadar iyi çalışıyor?
[quote=hpy;276995]Saraylı ağbi biz str de neden ema55 i kullanıyoruz da 54 ya da 56 değil.Özelliği nedir bu ema55 in de bu kadar iyi çalışıyor?[/quote]
aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor.
kişi kapsama alanı dışında misal yengenin istediği bir yere gitmiş olabilir. :D:D.dng
[quote=hpy;276993]77200 77600 78400 kısa vadeli dirençlerimiz.[/quote]
bundan şunu anlıyorum hocam yönümüz yukarıya gözünü dikmiştir
ordi, USD/TRY bizi duydu..brv
endeks yoruldu basın lem 75000 lere zuhaha
parite çok zayıf.....
bir yöne sert kırılacak....
[QUOTE=hpy;276995]Saraylı ağbi biz str de neden ema55 i kullanıyoruz da 54 ya da 56 değil.Özelliği nedir bu ema55 in de bu kadar iyi çalışıyor?[/QUOTE]
Sanırım fibo sayısı olması, fakat birkaç sayı ile çokta değişmez, 55 iyi ise 54 - 56 da iyidir...
[quote=unlimitted;277001]ordi, USD/TRY bizi duydu..brv[/quote]
Üstad olmak zor iş ben tebrik ederim asıl üstadım.heyk
75650 gel bakaammm
600 FLAT aman be bu ne böyle sıkıcı bi gün 550 dönüm yeri ya aşağı ya yukarı karar verecekler
bizim işyerinin orada bir deli vardı kızınca derdiki bas kurşunuuu :))))
bas pala bass yoksa ben oynamıcam zuahhaa
Palaaaaaaaaaa biraz daha aşağı kaydırak misali yağıştıııııııııııırrrrrrrrrrrrrrr :D
oohh mondiyoooooooo..nooldu hsyk mı başladı..yada bitti ..ehuhehehu
75200 altına şelale beklerim koydum rakıyı dibine zuhhaa
saraylı abinin sistemlerden str ve etr satta .. ...
[quote=cozbek83;277027]Palaaaaaaaaaa biraz daha aşağı kaydırak misali yağıştıııııııııııırrrrrrrrrrrrrrr :D[/quote]
pala der ki papaz her zaman pilav yemez:yü: