[QUOTE=jerfin;85835]alaalaa yaa aefes 5. sırada mı etkiliyormuş endeksi..:..: hele hele bımas'a bak sen.. komik bir tablo..:)[/QUOTE]
sıralama ; işc,akbnk,garanti olmalı..bimaş ın olması çok tuhaf..
Printable View
[QUOTE=jerfin;85835]alaalaa yaa aefes 5. sırada mı etkiliyormuş endeksi..:..: hele hele bımas'a bak sen.. komik bir tablo..:)[/QUOTE]
sıralama ; işc,akbnk,garanti olmalı..bimaş ın olması çok tuhaf..
*almanya'da şubatta zew endeksi -5.8 (beklenti -25.0, önceki -31.0)
*AVRO BÖLGESİ'NDE ARALIKTA TİCARET AÇIĞI 0.7 MİLYAR AVRO(BEKLENTİ -6.7MLR, ÖNCEKİ -7.0MLR)
*ALMANYA'DA ŞUBATTA ZEW CARİ ENDEKSİ -86.2 (BEKLENTİ -82.0, ÖNCEKİ -77.1)
[QUOTE=jerfin;85834]geceyi her gün bilmemize imkan olmadığına göre asıl trende oturmasını bilemeyene mama yok burada..:)[/QUOTE]
Senaryo 1 varsa LONG Senaryo 7 varsa SHORT girerseniz yüksek oranda bilirsiniz. Bunu da hiç bir Aracı Kurum bilmez de söylemez de.
[QUOTE=abka;85841]sıralama ; işc,akbnk,garanti olmalı..bimaş ın olması çok tuhaf..[/QUOTE]
sıralama; garan, isctr, vakbn, akbnk, ykbnk, tcell olmalı...
arada vakbn'ı unuttuk..:) düzelttim..
bizim endex tepmek gibi küçük işlerle uğraşmayı sevmiyor galiba
[QUOTE=Vob Trader;85836]385 adet işlem olmuş 975 de :) onlarda şartlılardır sanırım sayılmaz :)[/QUOTE]
Evet gözden kaçmış hangi arada verdiler anlamadım
[quote=clark;85846]Evet gözden kaçmış hangi arada verdiler anlamadım[/quote]
Komplo teorisi yapayım...Bekleyen şartlı emrileri (SL leri bu durumda) bir şkeilde görebiliyorlarsa ki teknik olarak mümkün, özellikle yapmışlardır..
[quote=VOBiX;85843]Senaryo 1 varsa LONG Senaryo 7 varsa SHORT girerseniz yüksek oranda bilirsiniz. Bunu da hiç bir Aracı Kurum bilmez de söylemez de.[/quote]
Sizin senaryolar nerede yazıyor sevgili VOBIX?
2-3 yıldır GARAN varken ISCTRnin esamesi okunmuyor artık. ISCTR işi eskidenmiş. Onun devri kapandı.
[QUOTE=VOBiX;85849]2-3 yıldır GARAN varken ISCTRnin esamesi okunmuyor artık. ISCTR işi eskidenmiş. Onun devri kapandı.[/QUOTE]
evet, artık ''amiral'' hisse ''garan''.. bir de isctr'den daha likit.. garan'da istediğin kadar ödünç hisse bulabiliyorsun açığa satışcılar için..
bu HR bugün devamlı analiz yolluyor, dikkat ne derse tersi olur.
daha doğruısu bugün derse yarın olur.
Hayret yaa, ne zamandır bende bakmıyormuşum, endeks 30 da tcell in ağırlığı %16 küsür, yuh dedim, garan ve akbnk ın ağırlığıda artmış bir miktar, işctr epey düşmüş, şaşırdım kaldım, bu durum nasıl gelişti yada ağırlık lar nasıl değişti bilen varmı? saygılar...