-
[QUOTE=bull market;85852]Hayret yaa, ne zamandır bende bakmıyormuşum, endeks 30 da tcell in ağırlığı %16 küsür, yuh dedim, garan ve akbnk ın ağırlığıda artmış bir miktar, işctr epey düşmüş, şaşırdım kaldım, bu durum nasıl gelişti yada ağırlık lar nasıl değişti bilen varmı? saygılar...[/QUOTE]
piyasa değeri.
-
[quote=jelibon;85851]bu HR bugün devamlı analiz yolluyor, dikkat ne derse tersi olur.
daha doğruısu bugün derse yarın olur.[/quote]
ne demiş?
-
[QUOTE=bull market;85852]Hayret yaa, ne zamandır bende bakmıyormuşum, endeks 30 da tcell in ağırlığı %16 küsür, yuh dedim, garan ve akbnk ın ağırlığıda artmış bir miktar, işctr epey düşmüş, şaşırdım kaldım, bu durum nasıl gelişti yada ağırlık lar nasıl değişti bilen varmı? saygılar...[/QUOTE]
Buyuklerıin pozisyonlarına gore degismistir buyuk ihtimalle .dng
-
sp 804 kritik destek, vip.
kırmaya çalışacaklar, ne kadar sarkacak mesele bu.
ve dönüp bugünmü üzerinde kapanacak yarınmı?
ve biz kapalı olacaz o sırada o yüzden ne yazılsa boş.
-
piyasa degeri çok olanın genelde etkisi fazla oluyor..piyasa deg. düşüncede düşüyor..tcell krizde en az deger kaybeden hisselerden birisi..ama mantıklı değil....işc,garantinin ekonomiye etkisi ile tcell bir olur mu..finans bankı hatırlıyorum..2-3 sene önce çagrıdan sonra dolaşımdaki lot sayısı çok çok azalmıştı..ama piyasa deg. yüksek oldugundan endeksi %7-9 arası etkiliyordu..neyseki endeksten çıkarıldı..
-
[QUOTE=Astatin;85854]ne demiş?[/QUOTE]
[IMG]http://img7.imageshack.us/img7/5328/haliltq3.png[/IMG]
-
[quote=Astatin;85840]Haydi Obama abi...Senden Obiwankanobi tarzında bir action bekliyoruz..Longumu giydim bekliyorum, tostunu yemiş bekliyor konumuna gelmek istemiyorum:)[/quote]hedefiniz nedir:yü:
-
Bu sitedeki en kotu analizci bile HR den iyidir :)
-
[QUOTE=jelibon;85853]piyasa değeri.[/QUOTE]
piyasa değeri=fiyat*işlem gören lot miktarı
o tablo teorik hesaplanmış.. sonuçta ne aefes'in ne de bımas'ın endeksi etkileyecek derecede lot mitarı yok dolaşımda..
-
[quote=negrolino;85859]hedefiniz nedir:yü:[/quote]
Hemen söyleyeyim...Pozisyon sistem dışı açıldığı için hesaplanmış bir hedef yoktur :) Geriye döneceğini hissettiğim (sitemsiz açılan sistemsiz kapanır...SISO prensibi diyoruz biz buna...Sallama In, Sallama Out...FIFO gibi...Ya ad VOBIX in deyimiyle random giriş random çıkış)... an her şeyi yapabilrim..
-
APS +13.000 lerde püfffffff...
-
[quote=SEYYAH;85863]APS +13.000 lerde püfffffff...[/quote]
bende 17987 gösteriyor, yanlış yere mi bakıyorum ?