-
[QUOTE=jerfin;85869]1,6720 den dün saattığım dolarları 1,6820 den yerine koydum..:(
full dolardayım, kıpraşmayacağım artık.. haydi dolar 2'yi vur:), böyle bi fırsatı bir daha bulamazsın ona göre akıllı ol.:..:[/QUOTE]
Seçimden sonra daha büyük bir fırsat bulur sanırsam...
-
[QUOTE=mersiyk;85872]jerf 1,665 kırılmazsa 1,730dan realize edersin insallah[/QUOTE]
bakalım artık gerekirse vade sonu uzlaşmaya kadar giderim.:) hatta olmadı diğer vadeye taşırım.. doların hızlı çıkışı için son fırsatı.. ve ben uzun zamandır dolar 2 olacak dedikten sonra bu çıkışında dolarda olamazsam bunalıma girerim..:..:
endeks sözleşmesine ayıracak param bile kalmadı, o derece boğuldum dolara yani..:..:
-
[quote=bull market;85878]Seçimden sonra daha büyük bir fırsat bulur sanırsam...[/quote]
Seçimden önce ciddi bir ralli yaşanabilir.. Siyasi istikrar yabancının hep ilgisini çekmiştir...
-
[QUOTE=bull market;85878]Seçimden sonra büyük bir fırsat daha bulur sanırsam...[/QUOTE]
hislerim bana seçimi bekleme diyor bull.. birazda haklı çıkıp çıkmayacağımı pozisyondayken görmek istiyorum galiba.. çok büyük risk aldım biliyorum.:)
-
[quote=jerfin;85879]bakalım artık gerekirse vade sonu uzlaşmaya kadar giderim.:) hatta olmadı diğer vadeye taşırım.. doların hızlı çıkışı için son fırsatı.. ve ben uzun zamandır dolar 2 olacak dedikten sonra bu çıkışında dolarda olamazsam bunalıma girerim..:..:
endeks sözleşmesine ayıracak param bile kalmadı, o derece boğuldum dolara yani..:..:[/quote]
jerfin
sn. cbaykusun sistemi 1,6335 'den beri alda .kom.kom.kom.kom.kom.kom.kom.kom
-
[quote=jerfin;85881]hislerim bana seçimi bekleme diyor bull.. birazda haklı çıkıp çıkmayacağımı pozisyondayken görmek istiyorum galiba.. çok büyük risk aldım biliyorum.:)[/quote]
Ekim -kasım ayındaki dip seviyeleri bir daha görebileceğimizi zannetmiyorum...
-
[QUOTE=jerfin;85881]hislerim bana seçimi bekleme diyor bull.. birazda haklı çıkıp çıkmayacağımı pozisyondayken görmek istiyorum galiba.. çok büyük risk aldım biliyorum.:)[/QUOTE]
Açık pozisyon değişiminden belli oluyo, bayaaa artmış, yoksa tek başına senmi artırdın jerf, doğruyu söyle.brv
-
[QUOTE=cırcır;85882]jerfin
sn. cbaykusun sistemi 1,6335 'den beri alda .kom.kom.kom.kom.kom.kom.kom.kom[/QUOTE]
ona bakarsan ilk alımlarım 1.62 cırcır..:) uzun zamandır dolardaydım ve dün çıkmıştım yarısını.. bugün miktarını artırarak yukardan yerine koydum..
-
[QUOTE=bull market;85884]Açık pozisyon değişiminden belli oluyo, bayaaa artmış, yoksa tek başına senmi artırdın jerf, doğruyu söyle.brv[/QUOTE]
valla ne yalan diyim baya yüklü aldım..:..:
-
5'liklerde tobonun sağ omzunu da oluşturduk. gerçi bu baş biraz çökük duruyo ama olsun. ehuehuehu.
sıra geldi kola! :..:
-
[quote=jerfin;85885]ona bakarsan ilk alımlarım 1.62 cırcır..:) uzun zamandır dolardaydım ve dün çıkmıştım yarısını.. bugün miktarını artırarak yukardan yerine koydum..[/quote]
başarılarının devamını dilerim :)
-
[URL="http://www.zirve100.com/Search.aspx?CategoryID=35"]Yatırım klasmanında voborsa[/URL] neden saldırdıkları belli oldu