-
dun de yazdım husuu ıcınde saadet ıcınde shortta beklemek gerekıyor
su an ıcın yaptıgımda o dur
35.000 malıyetlı shortlarda 1 kez alsat yaptım ondada pacayı tamamen obamanın konusmasıyla sans eserı yırttım
hıcbırsey yapmadan shortta beklemek lazım 2 haftadır yazdıgım uzere dow da 7600 e ıyıce yaklastık
-
[QUOTE=gacırt;85889][URL="http://www.zirve100.com/Search.aspx?CategoryID=35"]Yatırım klasmanında voborsa[/URL] neden saldırdıkları belli oldu[/QUOTE]
oradaki 63 e tıklayın. grafik çıkıyor. çift tepe yapmış hit.
saldırı normal..lelele
-
tum turkıyenın bıldıgı ******* bır teknıkcı var
2 hafta once 37.000 beklıyordu bu *******
sımdı yıne yorum yollamıs bu *******nın yorumlarına dıkkat edın
son 1 senede bırcok arkadası batırdı cunku
-
kullanım acısından belırteyım
*******=d****ma :):)
yıgıt sanıyla yururmus belırtmeden edemedım:)
-
[quote=jerfin;85827]açılmadı bu sayfa bende.. yanlız mümkün değil endeksteki ağırlığının garan'dan yüksek olması..[/quote]
Ya nasıl mümkün olmaz.İllaki piyasadaki işlem hacmine göre mi belirleniyor bu.Şuanda yüzde 13 tcell katkısı.
-
[quote=jerfin;85834]geceyi her gün bilmemize imkan olmadığına göre asıl trende oturmasını bilemeyene mama yok burada..:)[/quote]
Bence alsat yapmayana mama yok.
-
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;85894]Ya nasıl mümkün olmaz.İllaki piyasadaki işlem hacmine göre mi belirleniyor bu.Şuanda yüzde 13 tcell katkısı.[/QUOTE]
işlem hacmine katkısı az, fakat endekse katkısının çok olması mantıklı mı sence..!!!!
-
[quote=bull market;85852]Hayret yaa, ne zamandır bende bakmıyormuşum, endeks 30 da tcell in ağırlığı %16 küsür, yuh dedim, garan ve akbnk ın ağırlığıda artmış bir miktar, işctr epey düşmüş, şaşırdım kaldım, bu durum nasıl gelişti yada ağırlık lar nasıl değişti bilen varmı? saygılar...[/quote]
Ben ona hergün bakıyorum.Ona bakmadan vobmu oynanır.En çok etkileyen çok önemli vob için.
-
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;85895]Bence alsat yapmayana mama yok.[/QUOTE]
bak orda dorusun ... .nezaman pozisyonda yattım , gun sonuna pozisyonla girdim ,, kayıplarım basladı..hergun kaybettim.. hep gun icerisinde trade ederken süper kazanıyordum..
simdi yatmıyorum yine gun ici trade yapıyorum kayıplarım durdu
-
ben gün içi al-sat la para kazanmasını beceremiyorum gökhan... becerebileni de ayakta alkışlarım.. olmaz demiyorum olabilir, ama ben beceremiyorum..
-
Sevgili Gökhan,
sen bir yolunu bulmuşşun, herkes senin yaptığını yapamaz.
ben yapsam beyin damarlarım çatlar.
ara sıra al sata giriyorum, tansyon 17 ye çıkıyor. bol bol limon sıktırıyorum evdekilere.
sevgiler.
-
[quote=follow;85890]dun de yazdım husuu ıcınde saadet ıcınde shortta beklemek gerekıyor
su an ıcın yaptıgımda o dur
35.000 malıyetlı shortlarda 1 kez alsat yaptım ondada pacayı tamamen obamanın konusmasıyla sans eserı yırttım
hıcbırsey yapmadan shortta beklemek lazım 2 haftadır yazdıgım uzere dow da 7600 e ıyıce yaklastık[/quote]
sendeki evliya sabrıymış valla.
benim o sabrı gösterebilmemin 2 yolu vardır.
ya %5 pozisyon açmışımdır.
ya da param ganidir, %30-40 erime bile koymaz...