al-satla 5000puan kazanıcaksın deseler birde uzerine yatıp 2500puan deseler hiç düüşünmem 2500puan olsunn yatayım derim..
Printable View
al-satla 5000puan kazanıcaksın deseler birde uzerine yatıp 2500puan deseler hiç düüşünmem 2500puan olsunn yatayım derim..
Sabahki grafik 5 dakikalık son durum...
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=jwgo4kbitkqsn9wk201u.png][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/jwgo4kbitkqsn9wk201u.png[/IMG][/URL]
IYM "destek"te azar azar malları yedirdi.
[quote=furkan;85902]al-satla 5000puan kazanıcaksın deseler birde uzerine yatıp 2500puan deseler hiç düüşünmem 2500puan olsunn yatayım derim..[/quote]
Uzun süredir bir sürü kişinin işlemlerini izliyorum.. Parayı sadece al-sat yapabilenler kazanıyor.
Bekleyerek para kazanmak için çok kısa dönemler var sadece o dönemlerde para kazanılır...
Özellikle VOB'da uzun vadede al-sat yapmadan kalıcı olmak imkansız diye düşünüyorum...
09.02- yani 9 şubat vob aps 200000 üstüne çıkarak tarihi rekorunu kırdı,
ogünden itibaren düşüş başladı ve hala vobta düşüş devam ediyor, geçen hafta vob aps 150000 küsürlerde düşüş durdu ve şu an 180000 civarı,
bundan anlam çıkartan iyi para kazanır. ben tekrar long.
[QUOTE=jerfin;85899]ben gün içi al-sat la para kazanmasını beceremiyorum gökhan... becerebileni de ayakta alkışlarım.. olmaz demiyorum olabilir, ama ben beceremiyorum..[/QUOTE]
kanki gun ici alsatla 1 i 3 yaptım.. pozisyonda yattım gun sonuna pozisyonla girdim 3 ü 2 yaptm.. :(..
kankiş ben harıl hurul alıp satmıyorum yanlıs anlama :).. sadece 31000e teknik onemli destek diyorsa.... ordan yarım long alıyorum baktım destek calısıyor 10 dk sonra yarım daha alıyorum ucyuz besyuz puana realize edip o gun bidaha islem yapmıyroum isterse ralli olcagını biliym yinede elimi surmuyorum:) stopumuda yuz 2yuz puanla sınırlı tutuyorum stop ettikten sonra ogun daha elimi surmuyorum.gun sonuna flat
[QUOTE=urungu;85905]Uzun süredir bir sürü kişinin işlemlerini izliyorum.. Parayı sadece al-sat yapabilenler kazanıyor.
Bekleyerek para kazanmak için çok kısa dönemler var sadece o dönemlerde para kazanılır...
Özellikle VOB'da uzun vadede al-sat yapmadan kalıcı olmak imkansız diye düşünüyorum...[/QUOTE]
al-sattan şuana kadar 2kere kazanabildim 1inide zaten tutamadım.. butun gun çalışıp aldıklarımı 10dk de verip zarar ettim digerinde ise guzel kar etmiştim :)
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;85897]Ben ona hergün bakıyorum.Ona bakmadan vobmu oynanır.En çok etkileyen çok önemli vob için.[/QUOTE]
Sen güniçi vob un işlem hacminin %5 ini tek başına yapıpda, yani o kadar al sat yapıpda, nasıl aynı anda hem spot a ve spot un bilimum değerlerini bakmaya yetişiyorsun, genç olmak başka tabiii ama göz lazım, şahsen artık fazla bişeye bakmıyorum daha rahatım, gözlerimde ağrımıyor, sürekli limonlu bişeyler içmiyorum, sadece limonlu çay sigara ve vob rakamına bakıyorum..
1 haftadır shortta bekleyip hiç al-sat yapmayanda kazandı arkadaşlar.
endeksteki hisseler
longlar stop 275 puana..stopumu yedim bekliyorum :(
Bence 30650 "desteği " de yalan olacak akşama kadar.